Bence o zamana kadar bıldugunuzu alın ve dolaba koyun hiçbişey olmuyor yengem tüp bebekle gebe kaldı o zamanlar da 2 3 sene önceden bahsediyorum ilaçlar yine zor bulunuyordu biz buldugumuzu alıp dolaba koyuyorduk doktorumuz hiçbişey olmaz bozulmaz açılmadığı sürece demişti sonra yengem şükür hamile kaldı kalanları da ihtiyacı olanlara verdik faydalandılar o yüzden ilerde daha zor bulunma üretim durma bile olabilirmiş eczacılar öyle demişti bulduğunuz an alınteşekkürler düşünmeniz yeter. ama ben zaten aşılamayı ekim ayına kadar düşünmüyorum o zamana kadar bulurum diye düşünüyorum inşallah
bilgilendirme için sağol. buldum mu alacağım inşallah hiç gerek kalmaz hemen hamile kalırım ekime kadarBence o zamana kadar bıldugunuzu alın ve dolaba koyun hiçbişey olmuyor yengem tüp bebekle gebe kaldı o zamanlar da 2 3 sene önceden bahsediyorum ilaçlar yine zor bulunuyordu biz buldugumuzu alıp dolaba koyuyorduk doktorumuz hiçbişey olmaz bozulmaz açılmadığı sürece demişti sonra yengem şükür hamile kaldı kalanları da ihtiyacı olanlara verdik faydalandılar o yüzden ilerde daha zor bulunma üretim durma bile olabilirmiş eczacılar öyle demişti bulduğunuz an alın
Aminnn cnm insalalhEvet tabi sen 2 gün önce yaptırmışsin benden ikimizde insAllah güzel haberler alırız
Evet var sizdeBenimde 25 i pcos var mı sizde
Evet bende de pcos var doktorum ult bakarken ben baktım yanyana büyük yumurtular vardı fakat en son baktığın da kaç mm onu söylemedi yada kactanesi çatlama seviyesinde bahsetmedi siz neler yapıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz yeme içme vsEvet var sizde
Sorsaydnz keşke bnm bu ay bir yumurta vardı 23 mm 6 kilo verdim hala kilom fazla beş kilo versem çok iyi ama asilamadan dolayı spora devam etmedim herşey yiyorum birşeye dikkat etmiyorum sadece her gün yürüyüş yapmaya calisiyorum.ama geçen ay iki yumurtam hata üç buyumusti aşılama önermesi tek yumurta büyüyünce aşılama yaptiEvet bende de pcos var doktorum ult bakarken ben baktım yanyana büyük yumurtular vardı fakat en son baktığın da kaç mm onu söylemedi yada kactanesi çatlama seviyesinde bahsetmedi siz neler yapıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz yeme içme vs
Onu bilmiyorum gerçektenTek yumurta büyümüş ise yinede çoğul gebelik ihtimali var mi
Kaçıncı gün kan vermen söylendi mjEvet var sizde
Tabiki de inşallahbilgilendirme için sağol. buldum mu alacağım inşallah hiç gerek kalmaz hemen hamile kalırım ekime kadar
Ben yarın aşılama dediğini duyunca çok mutlu oldum inanın onu sormaya bile fırsat olmadı benim doktorum da hiç istemiyordu çok yumurta büyümesini aşılamayı iptal ederiz demişti öyle olursa bende 11 kilo verdim bu sürece girmeden pcosta kilo önemli etken çünkü benzer şeyler yaşamısiz her gün Spor yapıyordum hulahop yürüyüş Leslie vs artık hiçbiri yok sadece akşamları çok azSorsaydnz keşke bnm bu ay bir yumurta vardı 23 mm 6 kilo verdim hala kilom fazla beş kilo versem çok iyi ama asilamadan dolayı spora devam etmedim herşey yiyorum birşeye dikkat etmiyorum sadece her gün yürüyüş yapmaya calisiyorum.ama geçen ay iki yumurtam hata üç buyumusti aşılama önermesi tek yumurta büyüyünce aşılama yapti
Çok iyi bende spora devam edecemBen yarın aşılama dediğini duyunca çok mutlu oldum inanın onu sormaya bile fırsat olmadı benim doktorum da hiç istemiyordu çok yumurta büyümesini aşılamayı iptal ederiz demişti öyle olursa bende 11 kilo verdim bu sürece girmeden pcosta kilo önemli etken çünkü benzer şeyler yaşamısiz her gün Spor yapıyordum hulahop yürüyüş Leslie vs artık hiçbiri yok sadece akşamları çok az
Düşük ihtimal olsa da var canım ama bunun için döllenmeden sonra embriyonun ikiye ayrılıp bölünmeye devam etmesi gerekiyor. böyle bir olasılık gerçekleşirse tek yumurta ikizi olur ve birbirlerine tıpatıp benzerler. çift yumurta ikizleri o kadar benzemezler mesela birbirlerine çünkü iki farklı yumurta ve iki farklı spermden oluşurlar, cinsiyetleri farklı olabilir vs. Tek yumurta ikizi tek yumurta ve spermden ayrıştıkları için hem cinsiyetleri aynı olur hem de birbirlerinin fotokopisi gibi benzer olurlar.Tek yumurta büyümüş ise yinede çoğul gebelik ihtimali var mi
Tm cnmm teşekkürlerDüşük ihtimal olsa da var canım ama bunun için döllenmeden sonra embriyonun ikiye ayrılıp bölünmeye devam etmesi gerekiyor. böyle bir olasılık gerçekleşirse tek yumurta ikizi olur ve birbirlerine tıpatıp benzerler. çift yumurta ikizleri o kadar benzemezler mesela birbirlerine çünkü iki farklı yumurta ve iki farklı spermden oluşurlar, cinsiyetleri farklı olabilir vs. Tek yumurta ikizi tek yumurta ve spermden ayrıştıkları için hem cinsiyetleri aynı olur hem de birbirlerinin fotokopisi gibi benzer olurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?