Merhabamerhaba hanımlar bende pcos um son 2 aydır femara kullandım. ama gebelik olmadı 11 aydır falan deniyoruz. önümüzdeki ay da olmazsa eylülde aşılama yapıcaz. özelde fiyat 25bin dediler. ama ilaçları hiçbir eczanede bulamadım. siz ilaçları kolay bulabildiniz mi? ilaçları şimdi alsam eylüle kadar bekleyebilir mi sizce? birde fiyat bana uygun geldiği için başka yere sormadım fiyat nasıl sizce? acıtan bir işlem mi ben hsg çekilirken acı çekmiştim ondan daha mı kötü yoksa aynı acı seviyesinde mi?
Merhaba bende pkosum 2 yıldır deniyodum olmuyodu ilk aşılama ben 20 bine yaptırdım yaptırdığın yerde önemli tabi ilaçlar zor bulunuyor belki 50 tame eczane aradjm şamsıma yarım saat içinde buldum hsg den daha az acılı diyebilirim ben hsg çok az ağrı duydum bunda da çok minik hissettim hissetmedim arası belkide psikolojiktimerhaba hanımlar bende pcos um son 2 aydır femara kullandım. ama gebelik olmadı 11 aydır falan deniyoruz. önümüzdeki ay da olmazsa eylülde aşılama yapıcaz. özelde fiyat 25bin dediler. ama ilaçları hiçbir eczanede bulamadım. siz ilaçları kolay bulabildiniz mi? ilaçları şimdi alsam eylüle kadar bekleyebilir mi sizce? birde fiyat bana uygun geldiği için başka yere sormadım fiyat nasıl sizce? acıtan bir işlem mi ben hsg çekilirken acı çekmiştim ondan daha mı kötü yoksa aynı acı seviyesinde mi?
ay çok teşekkürler. acılı olacak diye hep çekiniyordum. çünkü hsg de baya zorlandım ben. sonra hsg böyleyse aşılama daha zordur kesin diye kendi kendimi yedim. bu konudada kimse bişey dememişti. sizin ilkinde tuttumu?Merhaba
Merhaba bende pkosum 2 yıldır deniyodum olmuyodu ilk aşılama ben 20 bine yaptırdım yaptırdığın yerde önemli tabi ilaçlar zor bulunuyor belki 50 tame eczane aradjm şamsıma yarım saat içinde buldum hsg den daha az acılı diyebilirim ben hsg çok az ağrı duydum bunda da çok minik hissettim hissetmedim arası belkide psikolojikti
Yok çok basit hsg ye göre kat kat,sanırım tuttu dün kan testi 12. Günde 114 çıktı ilk aşılamamay çok teşekkürler. acılı olacak diye hep çekiniyordum. çünkü hsg de baya zorlandım ben. sonra hsg böyleyse aşılama daha zordur kesin diye kendi kendimi yedim. bu konudada kimse bişey dememişti. sizin ilkinde tuttumu?
çok sevindim hayırlı olsun inşaallah. teşekkürler bilgilendirdiğiniz için beni büyük bir yükten kurtardığınız diyebilirim gerçekten canım çok tatlı o yüzden çok korkuyordumYok çok basit hsg ye göre kat kat,sanırım tuttu dün kan testi 12. Günde 114 çıktı ilk aşılamam
Hiç acısı yok neden devlette yaptırmiyorsunuz devlet karşılar sizinkini hem pcos var hem 1 yıldan uzun süredir deniyorsunuz ilaçları bulmak çok çok zor tamamen şans işimerhaba hanımlar bende pcos um son 2 aydır femara kullandım. ama gebelik olmadı 11 aydır falan deniyoruz. önümüzdeki ay da olmazsa eylülde aşılama yapıcaz. özelde fiyat 25bin dediler. ama ilaçları hiçbir eczanede bulamadım. siz ilaçları kolay bulabildiniz mi? ilaçları şimdi alsam eylüle kadar bekleyebilir mi sizce? birde fiyat bana uygun geldiği için başka yere sormadım fiyat nasıl sizce? acıtan bir işlem mi ben hsg çekilirken acı çekmiştim ondan daha mı kötü yoksa aynı acı seviyesinde mi?
kendi doktorum üni hastanesinde çalışıyor ve çok iyi biri. o dedi ben özelde yapıyorum burayla konuş diye. fiyat olarak çok yüksek olmayınca benim kafama yatmıştı. ama birde başka doktoramı danışsam diye düşündüm. bide özel olunca sırf daha fazla para almak için belki ilkinde tutturmazlar ikincisini yapalım derler diye korktum.Hiç acısı yok neden devlette yaptırmiyorsunuz devlet karşılar sizinkini hem pcos var hem 1 yıldan uzun süredir deniyorsunuz ilaçları bulmak çok çok zor tamamen şans işi
Bende üniversite hastanesinde yaptırdım orada da yapıyorlar doktorun neden kendi kliniğine çağırmış kikendi doktorum üni hastanesinde çalışıyor ve çok iyi biri. o dedi ben özelde yapıyorum burayla konuş diye. fiyat olarak çok yüksek olmayınca benim kafama yatmıştı. ama birde başka doktoramı danışsam diye düşündüm. bide özel olunca sırf daha fazla para almak için belki ilkinde tutturmazlar ikincisini yapalım derler diye korktum.
bilmiyorum benim de orda içime şüphe düştü. buranın tüp bebek merkezi kapalı dedi. ben özelde yapıyorum dedi. çok sevdiğim çok iyi bir doktor aslında ama böyle diyince bi güvensizlik geldi bana. parasından değil aslında bana göre uygun geldi parası ama yaptırıp tutmazsa ve sırf tekrar para almak için ilkinde bile bile tutturmazlarsa psikolojik olarak kaldıramam onun için korkuyorumBende üniversite hastanesinde yaptırdım orada da yapıyorlar doktorun neden kendi kliniğine çağırmış ki
Zaten tek seferlik olduğunu bilsem verilmeyecek paralar değil ama olmuyor yeniden yeniden zor ve yıpratıcı süreç hem maddi hem manevibilmiyorum benim de orda içime şüphe düştü. buranın tüp bebek merkezi kapalı dedi. ben özelde yapıyorum dedi. çok sevdiğim çok iyi bir doktor aslında ama böyle diyince bi güvensizlik geldi bana. parasından değil aslında bana göre uygun geldi parası ama yaptırıp tutmazsa ve sırf tekrar para almak için ilkinde bile bile tutturmazlarsa psikolojik olarak kaldıramam onun için korkuyorum
Tek yumurta büyümüş ise yinede çoğul gebelik ihtimali var miMerhaba benim de pkos vardı aşılama yaptırdım ilk asilamada tuttu çok şükür. Çoğul gebelik ihtimali yüksek oluyor pkoslarda inşallah güzel haberlerinizi alırız
Benimde 8.gunu. asilamin ilk gununude sayiyoruz degilmjBize de haber ver bugün bana umut oldum bende aşılama yaptıralı 5 gün oldu daha çok heyecanlıyım sürekli buradan bana umut olacak mesajları okuyorum ve olacağına inanıyorum sen kaçıncı gün kan verdin birde belirtin var mıydı
Evet tabi sen 2 gün önce yaptırmışsin benden ikimizde insAllah güzel haberler alırızBenimde 8.gunu. asilamin ilk gununude sayiyoruz degilmj
Evt 23 ünde yaptrdmEvet tabi sen 2 gün önce yaptırmışsin benden ikimizde insAllah güzel haberler alırız
Benimde 25 i pcos var mı sizdeEvt 23 ünde yaptrdm
Hangi ilaçları arıyorsun canım bi de hangi şehirdesin bende 2 gün önce ovitrelle iğne o kadar zor buldum kimerhaba hanımlar bende pcos um son 2 aydır femara kullandım. ama gebelik olmadı 11 aydır falan deniyoruz. önümüzdeki ay da olmazsa eylülde aşılama yapıcaz. özelde fiyat 25bin dediler. ama ilaçları hiçbir eczanede bulamadım. siz ilaçları kolay bulabildiniz mi? ilaçları şimdi alsam eylüle kadar bekleyebilir mi sizce? birde fiyat bana uygun geldiği için başka yere sormadım fiyat nasıl sizce? acıtan bir işlem mi ben hsg çekilirken acı çekmiştim ondan daha mı kötü yoksa aynı acı seviyesinde mi?
gonal f 900 ve ovitrelle 250. konyadayımHangi ilaçları arıyorsun canım bi de hangi şehirdesin bende 2 gün önce ovitrelle iğne o kadar zor buldum ki
Anladım canım Ankara’da olsaydın ovitrelle bendee inanılmaz zor buldum Ankara’da aramadığım gezmediğim eczane kalmadı ta gölbaşından eryamana gittim ordan 1 tane bulabildim gonal f 900 ü de Ankara’da Anatolia tüp bebek merkezi yanında hemen eczane deposu var ordan bulabilirsiniz aslında Atabek eczane keşke gönderilebilecek bişey olsaydı iğnenin bozulmayacağımı bilsem burdan alır size kargolarım ama iğne malesef hemen buzlu bi şekilde dolaba girmesi gerwkitoemılgonal f 900 ve ovitrelle 250. konyadayım
teşekkürler düşünmeniz yeterAnladım canım Ankara’da olsaydın ovitrelle bendee inanılmaz zor buldum Ankara’da aramadığım gezmediğim eczane kalmadı ta gölbaşından eryamana gittim ordan 1 tane bulabildim gonal f 900 ü de Ankara’da Anatolia tüp bebek merkezi yanında hemen eczane deposu var ordan bulabilirsiniz aslında Atabek eczane keşke gönderilebilecek bişey olsaydı iğnenin bozulmayacağımı bilsem burdan alır size kargolarım ama iğne malesef hemen buzlu bi şekilde dolaba girmesi gerwkitoemıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?