Aşılama Sonrası Test

gayyuptoo

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
24
12
8
26
Merhaba arkadaşlar 31 aralık günü aşılama yaptırdım bu gün 11 ocak 2023 yarın test yaptırmayı düşünüyorum doğru sonuç almak için ne kadar beklediniz aynı zaman aralığında aşılama yaptıranlar var mı aramızda şimdiden teşekkür ederim ve bekleyen herkesin iyi haberler almasını dilerim.

Bende 12. Gün yapmıştım pozitifdi 13. Gun kan verdmistim 65.37 idi

Kızlar ben yeni üye oldum adetlerim düzensiz 32 39 günde bir gelir bu günde 35 gün oldu acaba belirti göstermeyip hamile kalanlar var mı son adet tarihim sekiz Aralik her an adet olucakmisim gibi geliyor acaba hamile miyim

Merhaba inşallah güzel sonuç alırsınız ben iki gündür Femera kullanmaya başladım tahmini 10 gün sonra aşılamam yapılacak.bir belirtiniz varmı ne zaman dır istiyorsunuz birde problem varmıydı

Merhaba inşallah güzel sonuç alırsınız ben iki gündür Femera kullanmaya başladım tahmini 10 gün sonra aşılamam yapılacak.bir belirtiniz varmı ne zaman dır istiyorsunuz birde problem varmıydı
İnşallah teşekkür ederim umarım sizde güzel sonuç alırsınız belirti olarak normal adet belirtileri var gibi birde çok sık idrara çıkıyorum 6 yıllık evliyiz hiç korunmadık olmadı bu zamana kadar eşimdede bendede bir sorun yok bütün testleri yaptırdık aşılama ile başlamak istedik

Harika tuttuğunu hissediyorum bizide haberdar et

Kızlar benimde bugün 15. Günüm kan vermeye geldim henüz regl olmadım regl günümde bugün çok heyecanlıyım banada dua edin lütfen
Kızlar benimde bugün 15. Günüm kan vermeye geldim henüz regl olmadım regl günümde bugün çok heyecanlıyım banada dua edin lütfen
Dualarım seninle ben sağlık ocağında yaptırdım yarın öğreneceğim sizinki çıkarmı bu gün

Benimde 4 ocakda yapıldı aşılamam bugün erken gebelik testi yaptım adetime 5 gün var erken yaptığımı biliyorum flu ikinci çizgi var inşallah vardır

Merhaba ben ovitrelle vurulali 12 gün oldu bugün sabah test yaptım yine flu ikinci çizgi var hala ignein etkisi hala gecmemismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…