Aşılama Sonrası Test

Aynen valla çok güzel olur sizde durum ne
31 aralıkta çatlatma iğnesi kullandım. 17 ocakta test yapmayı düşünüyorum. Bariz bir belirti yok . Ya da ben bilmiyorum bendeki belirtileri. Acaba estrofem adet gecikmesi yapar mi diye şüphe düştü içime. Yapar diyen de gördüm burda ama bu durum ne kadar muhtemel bilemedim .

Benimde ayın 17si adet günüm zaten doktorda öğün çağırdı eğer adet olmazsan gel kanda bakalım dedi ama ben dayanamadigimdan test yaptım flu çizgi var gebelikmi yoksa çatlatma ignesinin etkisimi emin değilim

2 ocakda çatlatma iğnesi oldum 4 ocakda aşılama oldu

Ay masallah . İnşallah gebelik vardır. Ben geçen yıl asilama yaptırdım. Benimki de kaset testte silik çizgi çıkmıştı .kanda 3.9 gibi bir sonuç çıkmıştı. İşte ilaçlar ve iğne bazen pozitif gösteriyor. Ama inşallah sizinki pozitifitir

Test yaptiranlar yazsa sonucunu keşke. Bize de umut olur
Test yaptiranlar yazsa sonucunu keşke. Bize de umut olur
Maalesef benim negatif sonucum Sonucumu öğrendim akşamına regl oldum normaldede hep regl dönemlerimi çok ağır geçiririm ama bu sefer hep kullandığım bir ilacım var o bile etki etmedi hastanelik oldum ağrıdan aşılama öncesi ve sonrası kullandığım ilaçlar mı yaptı yoksa bu dönemde çok vajinal muayene geçirdim ondan mı oldu bilemedim

QâQâa
Sağlık olsun yeter ki . Hamd etmek lazım. Hep beterin beteri var

Test yapsaydinız bi idrarda görünmez mi ki
Perşembe cumartesi yaptım flu çizgi çıkıyordu galiba çatlatma ignesinin etkisiydi. bugün sabah yaptım yine bişey çıkmadı iğnenin etkisi geçti sanırım yarında adet günüm olsaydı çıkardı sanırım

Bendede öyle adet günüm kecmıs ama testlerde cıkmıyor neden acaba?

Kan vermeye gitmedin mi peki bana 14. Gün gel eğer hastalanmazsan dedi yarın adet günüm olmazsam çarşamba kan vermeye gidicem
Yok gıtmedim geç dolenme ola bılır dedı bekle hayla dedı doktor testler yalnıs gostere bılırmı kan testı vermeye korkuyorum neqtıv görürsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…