- 9 Ocak 2023
- 365
- 241
- 23
Aynen valla çok güzel olur sizde durum neTest yaptiranlar yazsa sonucunu keşke. Bize de umut olur
31 aralıkta çatlatma iğnesi kullandım. 17 ocakta test yapmayı düşünüyorum. Bariz bir belirti yok . Ya da ben bilmiyorum bendeki belirtileri. Acaba estrofem adet gecikmesi yapar mi diye şüphe düştü içime. Yapar diyen de gördüm burda ama bu durum ne kadar muhtemel bilemedim .Aynen valla çok güzel olur sizde durum ne
Benimde ayın 17si adet günüm zaten doktorda öğün çağırdı eğer adet olmazsan gel kanda bakalım dedi ama ben dayanamadigimdan test yaptım flu çizgi var gebelikmi yoksa çatlatma ignesinin etkisimi emin değilim31 aralıkta çatlatma iğnesi kullandım. 17 ocakta test yapmayı düşünüyorum. Bariz bir belirti yok . Ya da ben bilmiyorum bendeki belirtileri. Acaba estrofem adet gecikmesi yapar mi diye şüphe düştü içime. Yapar diyen de gördüm burda ama bu durum ne kadar muhtemel bilemedim .
2 ocakda çatlatma iğnesi oldum 4 ocakda aşılama oldu31 aralıkta çatlatma iğnesi kullandım. 17 ocakta test yapmayı düşünüyorum. Bariz bir belirti yok . Ya da ben bilmiyorum bendeki belirtileri. Acaba estrofem adet gecikmesi yapar mi diye şüphe düştü içime. Yapar diyen de gördüm burda ama bu durum ne kadar muhtemel bilemedim .
Ay masallah . İnşallah gebelik vardır. Ben geçen yıl asilama yaptırdım. Benimki de kaset testte silik çizgi çıkmıştı .kanda 3.9 gibi bir sonuç çıkmıştı. İşte ilaçlar ve iğne bazen pozitif gösteriyor. Ama inşallah sizinki pozitifitirBenimde ayın 17si adet günüm zaten doktorda öğün çağırdı eğer adet olmazsan gel kanda bakalım dedi ama ben dayanamadigimdan test yaptım flu çizgi var gebelikmi yoksa çatlatma ignesinin etkisimi emin değilim
İnşallah pozitifdir aklımdan hiç çıkmıyorAy masallah . İnşallah gebelik vardır. Ben geçen yıl asilama yaptırdım. Benimki de kaset testte silik çizgi çıkmıştı .kanda 3.9 gibi bir sonuç çıkmıştı. İşte ilaçlar ve iğne bazen pozitif gösteriyor. Ama inşallah sizinki pozitifitir
Benim de. Buralarda takılıyorum işte merak ettikceİnşallah pozitifdir aklımdan hiç çıkmıyor
Test yaptiranlar yazsa sonucunu keşke. Bize de umut olur
Maalesef benim negatif sonucumTest yaptiranlar yazsa sonucunu keşke. Bize de umut olur
Sağlık olsun yeter ki . Hamd etmek lazım. Hep beterin beteri varMaalesef benim negatif sonucumSonucumu öğrendim akşamına regl oldum normaldede hep regl dönemlerimi çok ağır geçiririm ama bu sefer hep kullandığım bir ilacım var o bile etki etmedi hastanelik oldum ağrıdan aşılama öncesi ve sonrası kullandığım ilaçlar mı yaptı yoksa bu dönemde çok vajinal muayene geçirdim ondan mı oldu bilemedim
İnşallah gelmez regl canım rabbim hepimizi sevindirsinKızlar adetime 2 gün var ve şuan kasıklarım ağrıyo sizce hastalanacakmiyim
Aynı gün aşılama olmuşuuz2 ocakda çatlatma iğnesi oldum 4 ocakda aşılama oldu
Test yapsaydinız bi idrarda görünmez mi kiKızlar adetime 2 gün var ve şuan kasıklarım ağrıyo sizce hastalanacakmiyim
Perşembe cumartesi yaptım flu çizgi çıkıyordu galiba çatlatma ignesinin etkisiydi. bugün sabah yaptım yine bişey çıkmadı iğnenin etkisi geçti sanırım yarında adet günüm olsaydı çıkardı sanırımTest yapsaydinız bi idrarda görünmez mi ki
Yaaa sizde durumlar nasıl peki adet gününüz ne zamanAynı gün aşılama olmuşuuz
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah gelmez regl canım rabbim hepimizi sevindirsin
Bendede öyle adet günüm kecmıs ama testlerde cıkmıyor neden acaba?Perşembe cumartesi yaptım flu çizgi çıkıyordu galiba çatlatma ignesinin etkisiydi. bugün sabah yaptım yine bişey çıkmadı iğnenin etkisi geçti sanırım yarında adet günüm olsaydı çıkardı sanırım
Kan vermeye gitmedin mi peki bana 14. Gün gel eğer hastalanmazsan dedi yarın adet günüm olmazsam çarşamba kan vermeye gidicemBendede öyle adet günüm kecmıs ama testlerde cıkmıyor neden acaba?
Yok gıtmedim geç dolenme ola bılır dedı bekle hayla dedı doktor testler yalnıs gostere bılırmı kan testı vermeye korkuyorum neqtıv görürsemKan vermeye gitmedin mi peki bana 14. Gün gel eğer hastalanmazsan dedi yarın adet günüm olmazsam çarşamba kan vermeye gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?