Valla bende çok korkuyorum ama yapcak bişey yok olmadıysa da bozmuyoruz moralimizi aşılamami oldu kaç gün gecikti adetinYok gıtmedim geç dolenme ola bılır dedı bekle hayla dedı doktor testler yalnıs gostere bılırmı kan testı vermeye korkuyorum neqtıv görürsem
Evet aşılama oldun 30 Aralık aslında adet her zaman bende 3 gün erken oluyor 14 olmam lazımdı olmadım adetValla bende çok korkuyorum ama yapcak bişey yok olmadıysa da bozmuyoruz moralimizi aşılamami oldu kaç gün gecikti adetin
Peki doktor geç döllenme olmuştur demiş ya ne zaman gel dedi kan vermeyeEvet aşılama oldun 30 Aralık aslında adet her zaman bende 3 gün erken oluyor 14 olmam lazımdı olmadım adet
Bekle dedi hayla erken dedi bende bekliyorumPeki doktor geç döllenme olmuştur demiş ya ne zaman gel dedi kan vermeye
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım benimBekle dedi hayla erken dedi bende bekliyorum
İnşallah canımİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim
Adet günüme daha ortalama 10 gün var ama çarşamba günü beni de kan vermem için çağırmıştı doktor. Adet olmazsan gel kan ver 14 gün olursan geçmiş olsun dedi. Ben yanına yeniden gittim ama adet günüm olmuyor benim 14. Diye ısrarla sen olmazsan o gün gel dedi. Ben genelde bakıyorum 14. Gün kan için çağırılan çoğu kişinin adet günü oluyor bende mi terslik var çok erken mi yapıldı aşılama diye düşünmüyor değilim.Yaaa sizde durumlar nasıl peki adet gününüz ne zaman
Peki hislerin ne yönde kendin de başka değişiklil falan hissediyor musun yoksa adet olacak mışsın gibi mi ?? Ben hiç bi belirti his yok bende. Sadece göğüslerim aşırı büyümeye başladı sankiPerşembe cumartesi yaptım flu çizgi çıkıyordu galiba çatlatma ignesinin etkisiydi. bugün sabah yaptım yine bişey çıkmadı iğnenin etkisi geçti sanırım yarında adet günüm olsaydı çıkardı sanırım
Sen peki yumurta büyütme işlemini ilaclami yaptı yoksa igneylemiAdet günüme daha ortalama 10 gün var ama çarşamba günü beni de kan vermem için çağırmıştı doktor. Adet olmazsan gel kan ver 14 gün olursan geçmiş olsun dedi. Ben yanına yeniden gittim ama adet günüm olmuyor benim 14. Diye ısrarla sen olmazsan o gün gel dedi. Ben genelde bakıyorum 14. Gün kan için çağırılan çoğu kişinin adet günü oluyor bende mi terslik var çok erken mi yapıldı aşılama diye düşünmüyor değilim.
Hap olarak aldıysan daha erken oluyo çünküSen peki yumurta büyütme işlemini ilaclami yaptı yoksa igneylemi
Benimde aynı göğüslerim sis ve acıyo başka bişey yok bugünde adet günüm test negatif çıktı bilmiyom olmazsam bugün yarın kan vermeye gidicemPeki hislerin ne yönde kendin de başka değişiklil falan hissediyor musun yoksa adet olacak mışsın gibi mi ?? Ben hiç bi belirti his yok bende. Sadece göğüslerim aşırı büyümeye başladı sanki
Benimle beraber aşılama yaptıran bir kadın vardı mesela onunda bir haftası var adetine oda yarın kan vermeye gidecekAdet günüme daha ortalama 10 gün var ama çarşamba günü beni de kan vermem için çağırmıştı doktor. Adet olmazsan gel kan ver 14 gün olursan geçmiş olsun dedi. Ben yanına yeniden gittim ama adet günüm olmuyor benim 14. Diye ısrarla sen olmazsan o gün gel dedi. Ben genelde bakıyorum 14. Gün kan için çağırılan çoğu kişinin adet günü oluyor bende mi terslik var çok erken mi yapıldı aşılama diye düşünmüyor değilim.
İğne ile olduSen peki yumurta büyütme işlemini ilaclami yaptı yoksa igneylemi
Ben henüz test yapmadım adetüm geçikirse yapmayı düşünüyorumBenimde aynı göğüslerim sis ve acıyo başka bişey yok bugünde adet günüm test negatif çıktı bilmiyom olmazsam bugün yarın kan vermeye gidicem
O da aynı benimle demek ki. Ne bilim bakıyorum herkesin kan verme günü adet zamanına denk geliyor ama benim daha var kafam karıştı o yüzdenBenimle beraber aşılama yaptıran bir kadın vardı mesela onunda bir haftası var adetine oda yarın kan vermeye gidecek
İnşallah canım benim ilkdi yarın kan vermeye gidicem bugün adet gunumdu şuan hala olmadımMerhaba arkadaşlar burda yeniyim bende ikinci kez aşılama oldum aşılamamın ikinci günü sizlerle beraber takip etmek gelişmeleri paylaşmak istedim sizinkileri sürekli takip ediyordum hakkımızda hayırlısı olsun rabbim kucağımızı doldursun inşallah
Valla ben 8. Günden beri test yapıyorum benimde gitti şuan tek çizgi bugün adet günüm hemde olmadım yarın kan vericemMerhaba asilamamin 7 iğnenin 8 ci günüm terste tek çizgi çıktı iğnenin etkisi tamamen gitmiş sizlerde belirti varmi
Smdi kaçıncı gununuzdesiniz ilk asilamanizmiydiValla ben 8. Günden beri test yapıyorum benimde gitti şuan tek çizgi bugün adet günüm hemde olmadım yarın kan vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?