Aşılama Sonrası Test

Yok gıtmedim geç dolenme ola bılır dedı bekle hayla dedı doktor testler yalnıs gostere bılırmı kan testı vermeye korkuyorum neqtıv görürsem
Valla bende çok korkuyorum ama yapcak bişey yok olmadıysa da bozmuyoruz moralimizi aşılamami oldu kaç gün gecikti adetin

Valla bende çok korkuyorum ama yapcak bişey yok olmadıysa da bozmuyoruz moralimizi aşılamami oldu kaç gün gecikti adetin
Evet aşılama oldun 30 Aralık aslında adet her zaman bende 3 gün erken oluyor 14 olmam lazımdı olmadım adet

Yaaa sizde durumlar nasıl peki adet gününüz ne zaman
Adet günüme daha ortalama 10 gün var ama çarşamba günü beni de kan vermem için çağırmıştı doktor. Adet olmazsan gel kan ver 14 gün olursan geçmiş olsun dedi. Ben yanına yeniden gittim ama adet günüm olmuyor benim 14. Diye ısrarla sen olmazsan o gün gel dedi. Ben genelde bakıyorum 14. Gün kan için çağırılan çoğu kişinin adet günü oluyor bende mi terslik var çok erken mi yapıldı aşılama diye düşünmüyor değilim.

Peki hislerin ne yönde kendin de başka değişiklil falan hissediyor musun yoksa adet olacak mışsın gibi mi ?? Ben hiç bi belirti his yok bende. Sadece göğüslerim aşırı büyümeye başladı sanki

Sen peki yumurta büyütme işlemini ilaclami yaptı yoksa igneylemi

Peki hislerin ne yönde kendin de başka değişiklil falan hissediyor musun yoksa adet olacak mışsın gibi mi ?? Ben hiç bi belirti his yok bende. Sadece göğüslerim aşırı büyümeye başladı sanki
Benimde aynı göğüslerim sis ve acıyo başka bişey yok bugünde adet günüm test negatif çıktı bilmiyom olmazsam bugün yarın kan vermeye gidicem

Benimle beraber aşılama yaptıran bir kadın vardı mesela onunda bir haftası var adetine oda yarın kan vermeye gidecek

Benimle beraber aşılama yaptıran bir kadın vardı mesela onunda bir haftası var adetine oda yarın kan vermeye gidecek
O da aynı benimle demek ki. Ne bilim bakıyorum herkesin kan verme günü adet zamanına denk geliyor ama benim daha var kafam karıştı o yüzden

Merhaba asilamamin 7 iğnenin 8 ci günüm terste tek çizgi çıktı iğnenin etkisi tamamen gitmiş sizlerde belirti varmi

Merhaba arkadaşlar burda yeniyim bende ikinci kez aşılama oldum aşılamamın ikinci günü sizlerle beraber takip etmek gelişmeleri paylaşmak istedim sizinkileri sürekli takip ediyordum hakkımızda hayırlısı olsun rabbim kucağımızı doldursun inşallah

İnşallah canım benim ilkdi yarın kan vermeye gidicem bugün adet gunumdu şuan hala olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…