Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah yardimcimiz olsun canim ankaradaydin sen yanlis haturlamiyorsan hangi hastane ile anlastin

Ruhudeli canım yüzde 90 rahim filmi isteyecek senden. Bence de cektir çünkü çok pahalı bir tedavi tüp bebek. Eğer rahminde duzeltilebilecek bir sorun varsa önceden hallettirmen çok daha mantıklı olur. Benim doktorum daha yumurta takibi bile yapmadan önce istedi. Bı sorun varsa niye boşa uğraşalım düzeltmeden demişti.

Kızlar adet ağrım başladı ya ben erkenden hüsrana uğrayacağım galiba. Gelecek ay hayıt mi kullansam diyorum belki işe yarar...

Allah yardimcimiz olsun canim ankaradaydin sen yanlis haturlamiyorsan hangi hastane ile anlastin
Amin canım Ankara’da yaşamıyorum ama orada yaptıracağım anatolia tüp bebek merkezi Prof Dt Hakan yaralı ya gideceğim nasipse

ilçların etkisi devam ediyordur kuzum değerlendirin bu ayı büyüyor ya da çatlıyordur

Kızlar sizce varmi gören varmı bi bakın lütfen iyice incelemenizi rica ediyorum

Canım tlf görüştüm aşılama olsa muhakkak isterdik fakat tüp bebekte gerek yok tamamen tıkalı bile olsa şansımızı düşürmez dedi asistanı

Hepinizi cok seviyorum ben canım cok gecmiş olsun işallahhhh bu basladıgın yol senın için hayırlara vesıle olur canım benim senı sordum yazdım merak ettım bu arada görmedın heralde canım

Ruhudeli canım inş. hayırlı haberler olur herşe ykolay olsur sizin için inş. inş.

Canım Allah yolunu açık etsin ınsallah hersey senin için kolay olur

Amin kızlar tşk ederim

Canım tlf görüştüm aşılama olsa muhakkak isterdik fakat tüp bebekte gerek yok tamamen tıkalı bile olsa şansımızı düşürmez dedi asistanı
Tabi tüplerin açık ya da tıkalı olması tüp bebeği etkilemez ama rahim şekil bozukluğu ya da yapışıklık da gorunebiliyo o filmde. Belki de yumurta toplarken gorebiliyorlardir opu'da yani. Bilemedim şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…