Kuzum insalllah bir.sonrakine Rabbim nasil etsinMalesef
Allah yardimcimiz olsun canim ankaradaydin sen yanlis haturlamiyorsan hangi hastane ile anlastinKuzum kaç gündür üşütmüşüm yorgan döşek yatıyordum yeni gördüm sonucu çok üzüldüm bu durumda bişeyde denmiyorki vardır elbet göremediğimiz bir hayrı Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah cümlemize.buarada kız @Hurihuri2013 3-4gün yazamadım hemen @Asksevgihuzur la bir ask başlamış satışlar satışlar sorarım hesabını size
CanımSchonerDuft sen nasılsın umarım daha iyisindir
Buarada kızlar tüp bebek için bir yerle anlaştım gerek merkez gerekse hoca için çok güzel yazılar hasta mektupları okudum Cumartesi nasipse ön muayene ile zorlu yolculuğumuzun startını vereceğiz ama çok garibim sanki tedaviye gittikten sonra evime bir daha dönemeyecekmişim bana bişey olacakmış gibi hissediyorum ve garip bir huzur ve rahatlık var içimde
Amin canım Ankara’da yaşamıyorum ama orada yaptıracağım anatolia tüp bebek merkezi Prof Dt Hakan yaralı ya gideceğim nasipseAllah yardimcimiz olsun canim ankaradaydin sen yanlis haturlamiyorsan hangi hastane ile anlastin
ilçların etkisi devam ediyordur kuzum değerlendirin bu ayı büyüyor ya da çatlıyordurgünaydın kızlar size birşey sormak istiyorum.
Benim iki gündürr yumuşlarımın olduğu yerler deli gibi ağrıyor. nasıl bir ağrıma çıldırtıyor. Geçen atda böyle oldu ben üşüttüm diy düşünmüştüm. bu ayda aynı şeyi yaşıyorum. Sizce üşütmekmi yoks ayumurtamı çatlıyorsağlam bir ağrı var yaa
evet çekilmen gerekli canım ben kendi şehrimde çekilmiştim ön görüşmeye gitmeden önce sıkıntı vardı ameliyat oldum 2 ay ara verdim sonra tedaviye başladımKuzumSchonerDuft tüp bebek öncesi ilaçlı rahim filmi çekiliyor mu şart mı
Aferin canım hep böyle umutlu ol inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsınKizlaaar hepinize tek tek yazmayim dedim cok tesekkurler cok sagolun napayim demekki daha cok mucadele vermem gerek bende toparlanip devam edicem yoluma sizlerdee umutlu olun hersey olacagina varir rabbim buyuk napalim
Kaçıncı günün canımEki Görüntüle 2055858 Kızlar sizce varmi gören varmı bi bakın lütfen iyice incelemenizi rica ediyorum
Bu testi yaptığımda 7. Günüm adet gecikmesinin ama sabah idrarı ile yapmadim ikindi zamanı yapmistim ısrar uzerineKaçıncı günün canım
üşütmüş olabilirsin kuzum dikkat etEvet canım çarşamba yapıldı
Canım tlf görüştüm aşılama olsa muhakkak isterdik fakat tüp bebekte gerek yok tamamen tıkalı bile olsa şansımızı düşürmez dedi asistanıRuhudeli canım yüzde 90 rahim filmi isteyecek senden. Bence de cektir çünkü çok pahalı bir tedavi tüp bebek. Eğer rahminde duzeltilebilecek bir sorun varsa önceden hallettirmen çok daha mantıklı olur. Benim doktorum daha yumurta takibi bile yapmadan önce istedi. Bı sorun varsa niye boşa uğraşalım düzeltmeden demişti.
Çizgi görüyorum ama çok silik bu adet gecikmesinin 7. Gününe oranla yaniHanımlar testine bi baksan iz yorumlariniza ihtiyacım varEki Görüntüle 2055861
Hepinizi cok seviyorum ben canım cok gecmiş olsun işallahhhh bu basladıgın yol senın için hayırlara vesıle olur canım benim senı sordum yazdım merak ettım bu arada görmedın heralde canım
Ruhudeli canım inş. hayırlı haberler olur herşe ykolay olsur sizin için inş. inş.
Canım Allah yolunu açık etsin ınsallah hersey senin için kolay olur
Amin kızlar tşk ederimAllah yardimcimiz olsun canim ankaradaydin sen yanlis haturlamiyorsan hangi hastane ile anlastin
Canım ben sanki çok hayalet gibi çizgi gordumHanımlar testine bi baksan iz yorumlariniza ihtiyacım varEki Görüntüle 2055861
Tabi tüplerin açık ya da tıkalı olması tüp bebeği etkilemez ama rahim şekil bozukluğu ya da yapışıklık da gorunebiliyo o filmde. Belki de yumurta toplarken gorebiliyorlardir opu'da yani. Bilemedim şimdi.Canım tlf görüştüm aşılama olsa muhakkak isterdik fakat tüp bebekte gerek yok tamamen tıkalı bile olsa şansımızı düşürmez dedi asistanı
Demi ben yanlış görmüyorum ozaman canm çok sağol ama keşke sabah idrarı ile yapsaydim ya ikindi zamani yapmıştım ama yarın tekrarliycamCanım ben sanki çok hayalet gibi çizgi gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?