- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
BİRŞEY görünmüğyor canım gecikti ise kan ver en sağlıklısıHanımlar testine bi baksan iz yorumlariniza ihtiyacım varEki Görüntüle 2055861
valla bende bilmiyorum canım kadın zaten bir sürü şeye maruz kalacaksınız birde boş yere bu filimle canınızı yakmaya sizi yıpratmaya gerek yok dedi çok korktuğum için ilk sorum bu film oldu zatenTabi tüplerin açık ya da tıkalı olması tüp bebeği etkilemez ama rahim şekil bozukluğu ya da yapışıklık da gorunebiliyo o filmde. Belki de yumurta toplarken gorebiliyorlardir opu'da yani. Bilemedim şimdi.
ben yarım rahimli olduğumu film sayesinde öğrendim hatta sol tarafımda kapalı alan vardı filmde . laparaskopi ve histereskopi oldum hem rahim genişletildi 2 3 cm hemde kapalı alan görünen sol yumurtlalık karın duvarına yapışıktı ... film çekilmeseydim direk aşılama tüp yapsaydım hamile kalsaydım dış gebelik olurdu bebek gelişimi geriden gelirdi düşük olurdu anlatabildim mi ... gerçi yine düşük yaptım ama kötü şeylerde olabilirdiCanım tlf görüştüm aşılama olsa muhakkak isterdik fakat tüp bebekte gerek yok tamamen tıkalı bile olsa şansımızı düşürmez dedi asistanı
Ben okudum ama içemiyorum sekerim bıde burası ot özürlü bir ülke bulmam cok zor zaten ıhlamur bulamıyoz düşünkızlar hayıt otu dedim niye kimse okumamış
Canım ben göremedim malesef ama kan tahlili yaptirsana daha iyi olurHanımlar testine bi baksan iz yorumlariniza ihtiyacım varEki Görüntüle 2055861
Bencede canım bende göremedım kanda baktır istersenCanım ben göremedim malesef ama kan tahlili yaptirsana daha iyi olur
evet orda herşey bulamıyorsunuz malesef ... zaten sen içme kuzum ben tedaviye başlamadan önce ben sabahları hep içiyordumBen okudum ama içemiyorum sekerim bıde burası ot özürlü bir ülke bulmam cok zor zaten ıhlamur bulamıyoz düşün
adet olmadan hep ağrıyor mu bacaklarınBenım bacaklarıma kadar indi adet sancıları kırmızı kart yemesek ıyı
ben kaçırıdm snaırı m birdha ayazını yinerlermisin fıstık yada kaçıncı saydfada baakyım. ben bu ay hayıt tohumun tozunu aldım daha etkili dedi. ama incir yapıyorum abartayım diye bu aydan sonra başlayacağımkızlar hayıt otu dedim niye kimse okumamış
Hayır ama ben adet olcak gıbı hissediyorum üç gecedır ağrıyla uyanıyorum gecelerı benım bu seferki asılamam cok kötü geciyo ya canımadet olmadan hep ağrıyor mu bacakların
İlk gündem beri hep ağrı sancı galiba bu ilaclar bedenımı cok yordu ımdatttttt dıyo bedenımHayır ama ben adet olcak gıbı hissediyorum üç gecedır ağrıyla uyanıyorum gecelerı benım bu seferki asılamam cok kötü geciyo ya canım
BU TEDAVİMDE sabahları hayıt otu çayı içiyordum bende kalite düşüktü .. döllenme sıkıntı oluyordu faydası oldu diye düşünüyorumben kaçırıdm snaırı m birdha ayazını yinerlermisin fıstık yada kaçıncı saydfada baakyım. ben bu ay hayıt tohumun tozunu aldım daha etkili dedi. ama incir yapıyorum abartayım diye bu aydan sonra başlayacağım
tüpe başlaman gerekirse ara verecek misin ? bende de ayak ağrısı çok oluyorduHayır ama ben adet olcak gıbı hissediyorum üç gecedır ağrıyla uyanıyorum gecelerı benım bu seferki asılamam cok kötü geciyo ya canım
Yumurtalarım cok uyarılmıs olduğu için doktorum ara vermıcek galiba cok yumurtam geliştıgı için tüp bebekte yumurta toplama işlemı varya bılmıyorum ama dınlenmem lazım gıbı üç aydır hıc ara vermedım ben allahım emeklerımı bosa cıkarmasın doktor ne derse yapcam burda baska sansım yok canımtüpe başlaman gerekirse ara verecek misin ? bende de ayak ağrısı çok oluyordu
bi adet olayim bende baslicam ona duymustum iyi geldiginiBU TEDAVİMDE sabahları hayıt otu çayı içiyordum bende kalite düşüktü .. döllenme sıkıntı oluyordu faydası oldu diye düşünüyorum
anladım canım yumurta sayısı önemli tüp bebekte vardır drnin bildiğiYumurtalarım cok uyarılmıs olduğu için doktorum ara vermıcek galiba cok yumurtam geliştıgı için tüp bebekte yumurta toplama işlemı varya bılmıyorum ama dınlenmem lazım gıbı üç aydır hıc ara vermedım ben allahım emeklerımı bosa cıkarmasın doktor ne derse yapcam burda baska sansım yok canım
çy niyetine içiyordum adetliyken mi başlnıyor ben süresine dikkat etmemiştimbi adet olayim bende baslicam ona duymustum iyi geldigini
yok suan evden cikasm yok almak icin o yuzden adet olayimda dedim ;-) doktorum carsamba tekrar kan vermemi soyledi neden bilmm ama olmazsam eger tekrar vercekmissim sonra soylicekmis ne yapicaniçy niyetine içiyordum adetliyken mi başlnıyor ben süresine dikkat etmemiştim
Hakkında hayırlısı canım benim üzülme vardır soktorun bıldığı:) takılma o kadar dınlen bol bol topla kendınıyok suan evden cikasm yok almak icin o yuzden adet olayimda dedim ;-) doktorum carsamba tekrar kan vermemi soyledi neden bilmm ama olmazsam eger tekrar vercekmissim sonra soylicekmis ne yapicani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?