- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
nasipde ne varsa onu yasicaz oda emin olup ilac kullandircakdir adet soktursun diye eminim ama bakalim neler olacakHakkında hayırlısı canım benim üzülme vardır soktorun bıldığı:) takılma o kadar dınlen bol bol topla kendını
Tmm kuzum bizede bilgilendir belki bizde o doktordan faydalanırızAmin canım Ankara’da yaşamıyorum ama orada yaptıracağım anatolia tüp bebek merkezi Prof Dt Hakan yaralı ya gideceğim nasipse
Eğer kesin olarak tutmamış ise adetini bekler veya adet sökturücü verip adetin gelmesi icn ugrasır. Şunj söyleyeym canm adet söktürücü icersen eger ilk 3 gününu mutlaka degerlendir. Bu sekilde kullanıp hamile kalan arkdsm oldu benm. Regl olmayi beklerken hamile kaldiğını öğrendi..nasipde ne varsa onu yasicaz oda emin olup ilac kullandircakdir adet soktursun diye eminim ama bakalim neler olacak
tebir amaçlı istiyorlar canım ...yok suan evden cikasm yok almak icin o yuzden adet olayimda dedim ;-) doktorum carsamba tekrar kan vermemi soyledi neden bilmm ama olmazsam eger tekrar vercekmissim sonra soylicekmis ne yapicani
tesekkurler bu bilgi icin insallah ilaclara gerek kalmadan olcaksam olurumEğer kesin olarak tutmamış ise adetini bekler veya adet sökturücü verip adetin gelmesi icn ugrasır. Şunj söyleyeym canm adet söktürücü icersen eger ilk 3 gününu mutlaka degerlendir. Bu sekilde kullanıp hamile kalan arkdsm oldu benm. Regl olmayi beklerken hamile kaldiğını öğrendi..
hic sevmiyorm kan vermeyideeeee....tebir amaçlı istiyorlar canım ...
Inş adet olmazsın da hamilelik haberini duyariz eğer adet günün geçmediyse negaf cıkti diye üzülme. Hormonlar kana anca karısir çünkütesekkurler bu bilgi icin insallah ilaclara gerek kalmadan olcaksam olurum
cumartesiydi adetim canim 12. Gunu adet gunumdu yani asilamanin ben 13. Gunu kan testi yaptirdim bugun 14. GunInş adet olmazsın da hamilelik haberini duyariz eğer adet günün geçmediyse negaf cıkti diye üzülme. Hormonlar kana anca karısir çünkü
Bir kaç gündür araştırıyorum bu kliniğe benim arkadaşımın ablası gitmiş milyonda bir ihtimal veriliyormuş kadına Allah’ın da izniyle ilk denemede tutmus sonra arkadasım gitmiş onunda yine Rabbimin izniyle ilk denemede tutmus sonuçta hiç bilmediğim yerler ama burası 2-0 önde başladı sonra aradım kliniği çok ilgilendiler çok güzel bilgilendirme yaptılar hocayla ilgili bir sürü hasta mektubu buldum hem ağladım hem okudum duygulandım insanların içten yazdıklarına ve genelde ikiz hamilelik oluşmuş yetinmedim mektup yazanları Facebook’tan araştırdım doğruluğunu gördüm ve tuhaftır çok büyük bir güven oluştu içimde ilaçlarla 8-9 milyarı bulacak evet çok para borç alıp gidicem ama ne yapıyım sonuçta benimde canım var ucunda devlete gitmek istemedim tamam belki 2-3 milyara olacaktı ama Allah biliyor güvenemedim insan muamelesi görmek önemsenmek değer görmek istendimTmm kuzum bizede bilgilendir belki bizde o doktordan faydalanırız
bende sevmiyorum iğne gördüm mü bayılırdım şimdi kendim gidip vuruluyorum iğnelerimi kan vermeye istekli gidiyorumhic sevmiyorm kan vermeyideeeee....
İğne demeeeeee aklım çıkıyor ayyy bunlar alerji falan yaparmı bacımmm yan etki olur mu ki benim novalgine ve geralgine tarzı ilaçlara alerjim varbende sevmiyorum iğne gördüm mü bayılırdım şimdi kendim gidip vuruluyorum iğnelerimi kan vermeye istekli gidiyorum
alerjin olan ilaçlara dikkat ederler ön görüşmede bunları söylersin ... ilaçların yan etkisi daha çok çatlamada oluyor ağrı falan oluyor birde kilo alma ihtimalin varİğne demeeeeee aklım çıkıyor ayyy bunlar alerji falan yaparmı bacımmm yan etki olur mu ki benim novalgine ve geralgine tarzı ilaçlara alerjim var
Kilo alamıyorum zaten ne kadar yesem de kuzum çok ağrı oluyor mu yani Adet sancısı gibi mi daha mı az yada çok oluyoralerjin olan ilaçlara dikkat ederler ön görüşmede bunları söylersin ... ilaçların yan etkisi daha çok çatlamada oluyor ağrı falan oluyor birde kilo alma ihtimalin var
Ben ne yapacam acaba vurucak adam iğneyi seleserpe mal meydanda yatıcamBenım tek rahatsızlıgım o muayne masasına yatmak iğne neki ayyyyyyyyyyy yer yarılsa ıcıne gırsem dıyırum bude burda hep alttan hıc yukardan muayene yok hamıle olsanda yedıncı aya kadar hep alttan
Ben ne yapacam acaba vurucak adam iğneyi seleserpe mal meydanda yatıcamBenım tek rahatsızlıgım o muayne masasına yatmak iğne neki ayyyyyyyyyyy yer yarılsa ıcıne gırsem dıyırum bude burda hep alttan hıc yukardan muayene yok hamıle olsanda yedıncı aya kadar hep alttan
Hehhhhh i işte onu dıyom allahım yarabbım sen büyüksun allahım ne olur aşılamam tutsunnnnnnnnBen ne yapacam acaba vurucak adam iğneyi seleserpe mal meydanda yatıcam
Hehhhhh i işte onu dıyom allahım yarabbım sen büyüksun allahım ne olur aşılamam tutsunnnnnnnn
Ya varya burda örtü felanda yok paravanda sereserpe ortadasın ben yanımda örtü götürüyom bı oyana bı buyana cekiyomKız uyanıkken yatıyorsak baygınken dırtlaya dırtlaya yatarım o kadar iğneye gaz olur sanırım
Ya varya burda örtü felanda yok paravanda sereserpe ortadasın ben yanımda örtü götürüyom bı oyana bı buyana cekiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?