Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benım tek rahatsızlıgım o muayne masasına yatmak iğne neki ayyyyyyyyyyy yer yarılsa ıcıne gırsem dıyırum bude burda hep alttan hıc yukardan muayene yok hamıle olsanda yedıncı aya kadar hep alttan
benim doktorum da öyle hep alttan bakıyor bir kere üstten baktı oda tedavi başlamıcaktı gelmişken seni yormayım üstten bakyım dedi

.
Ikimizde de sorun yoktu canım.
Allah herkese nasip etsin inşaAllah hayırlı evlatlar en kisa zamanda

amin cnm .aşılama zor mu peki?
.Adetimin 5.gününden itibaren toplam 10 tane günde5 günde bitecek ikişer tane klomen yumurta hapi verdi.haplar bittikten sonra adetin bitisinden 4 gün sonra yumurtalara baktı gelişmiş mi diye.2gün sonra vurulmak için ovitrelle catlatma ignesi verdi.iğneyi vurduktan 36 saat sonra aşılama oldum.asilamadan 1.5 saat önce eşim sperm verdi.spermler yikandi..küçük ince bir boru rahme sokuldu ordan spermler verildi enjektorle.o boru icimdeyken 20dk yattim.hemşire boruyu cikrdi 20 dk daha Yattim.

Nerde oluyorsunuz asılamayı acaba

Kesinlikle haklisin cogu hadtane kasap mantigiyla isliyor. Icine sinmesi önemli .. gönlünü rahat tut guzel olacak insallah

cok iyi sayilmam ama toparlancam insallah onu okudum tamamladim okuttum hatta ama nasibimdr yokmus bu aykine degil bidahaki ay olmasi icin dualarm artk
Canımsın ya topla kendını bak gelecek ayı planlamaya basladın bile allahın ıznıyle allahım kabul etsin dualarını

cok iyi sayilmam ama toparlancam insallah onu okudum tamamladim okuttum hatta ama nasibimdr yokmus bu aykine degil bidahaki ay olmasi icin dualarm artk
Kuzum benim yolun başı kendini güçlü tutmaya çalış olur mu bizim durumumuzu stres ve üzüntü de çok etkiliyor kendini evede kapatma biraz dolaş hava al iyi gelecektir sana

Kuzum benim yolun başı kendini güçlü tutmaya çalış olur mu bizim durumumuzu stres ve üzüntü de çok etkiliyor kendini evede kapatma biraz dolaş hava al iyi gelecektir sana
oyle yapcam bugunden sonra gune guzel baslamaya karar verdmmmmm insallah hersey daha guzel olur sayenizde hersey iyi olucak
Canımsın ya topla kendını bak gelecek ayı planlamaya basladın bile allahın ıznıyle allahım kabul etsin dualarını
ablam benim sayende toparlaniyorm

Kızlar dün birinden bahsettim ya size kv onun annesinde şey duyuyor buna aşılama günü doktor demiş ki güya tabi arabaya binmek yasak sana yerinden kalkmayacakmış

Kesinlikle haklisin cogu hadtane kasap mantigiyla isliyor. Icine sinmesi önemli .. gönlünü rahat tut guzel olacak insallah
Çok moralim bozuldu tam kafam net rahatım derken buradaki yorumları okudum beynim döndü tüp bebek merkezleri konusunda hem doktorum hem klinik ile ilgili olumlu bir olumsuz yorumlar vardı basım ağrıdı resmen

Çok moralim bozuldu tam kafam net rahatım derken buradaki yorumları okudum beynim döndü tüp bebek merkezleri konusunda hem doktorum hem klinik ile ilgili olumlu bir olumsuz yorumlar vardı basım ağrıdı resmen
Kafanı yorma ankarada çok merkez var tahlillerinizi güzelce dosyala birkaç merkez ile görüş öyle karar ver birde güler yüze çok kanma doktorun bilgisi ve lâboratuvar çok önemli verdiği cevapları ölç güzelce aydınlatıyor mu seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…