- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
burda konuştuğumuz genel belirtileri düşün kasık ağrısı bir tık fazlası amaKilo alamıyorum zaten ne kadar yesem de kuzum çok ağrı oluyor mu yani Adet sancısı gibi mi daha mı az yada çok oluyor
benim doktorum da öyle hep alttan bakıyor bir kere üstten baktı oda tedavi başlamıcaktı gelmişken seni yormayım üstten bakyım dediBenım tek rahatsızlıgım o muayne masasına yatmak iğne neki ayyyyyyyyyyy yer yarılsa ıcıne gırsem dıyırum bude burda hep alttan hıc yukardan muayene yok hamıle olsanda yedıncı aya kadar hep alttan
bir trafın görünmüyor kuzum üstünü örtüyorlar önlük oluyor zaten üstündeBen ne yapacam acaba vurucak adam iğneyi seleserpe mal meydanda yatıcam
abooo çok kötü oYa varya burda örtü felanda yok paravanda sereserpe ortadasın ben yanımda örtü götürüyom bı oyana bı buyana cekiyom
.gerçekten mi çok sevindim ... birinci gittiğim doktor amh düşüklüğün var neredeyse hiçbir şekilde hamile kalamazsın sesi.2.doktorumuz ise yumurta takibine aldı gayet olumlu konuştu. Üstüne bir de eşimin sorun çıkınca çok zor zamanlar geçirdim.dün gittiğimiz ürolog ise olumlu konuştu birazda olsa içim rahatladı. Aşılamaya uygun dedi.sende ve eşinde sıkıntı var mıydı cnm?
amin cnm .aşılama zor mu peki?.
Ikimizde de sorun yoktu canım.
Allah herkese nasip etsin inşaAllah hayırlı evlatlar en kisa zamanda
.Adetimin 5.gününden itibaren toplam 10 tane günde5 günde bitecek ikişer tane klomen yumurta hapi verdi.haplar bittikten sonra adetin bitisinden 4 gün sonra yumurtalara baktı gelişmiş mi diye.2gün sonra vurulmak için ovitrelle catlatma ignesi verdi.iğneyi vurduktan 36 saat sonra aşılama oldum.asilamadan 1.5 saat önce eşim sperm verdi.spermler yikandi..küçük ince bir boru rahme sokuldu ordan spermler verildi enjektorle.o boru icimdeyken 20dk yattim.hemşire boruyu cikrdi 20 dk daha Yattim.amin cnm .aşılama zor mu peki?
Nerde oluyorsunuz asılamayı acaba.Adetimin 5.gününden itibaren toplam 10 tane günde5 günde bitecek ikişer tane klomen yumurta hapi verdi.haplar bittikten sonra adetin bitisinden 4 gün sonra yumurtalara baktı gelişmiş mi diye.2gün sonra vurulmak için ovitrelle catlatma ignesi verdi.iğneyi vurduktan 36 saat sonra aşılama oldum.asilamadan 1.5 saat önce eşim sperm verdi.spermler yikandi..küçük ince bir boru rahme sokuldu ordan spermler verildi enjektorle.o boru icimdeyken 20dk yattim.hemşire boruyu cikrdi 20 dk daha Yattim.
.Nerde oluyorsunuz asılamayı acaba
Kesinlikle haklisin cogu hadtane kasap mantigiyla isliyor. Icine sinmesi önemli .. gönlünü rahat tut guzel olacak insallahBir kaç gündür araştırıyorum bu kliniğe benim arkadaşımın ablası gitmiş milyonda bir ihtimal veriliyormuş kadına Allah’ın da izniyle ilk denemede tutmus sonra arkadasım gitmiş onunda yine Rabbimin izniyle ilk denemede tutmus sonuçta hiç bilmediğim yerler ama burası 2-0 önde başladı sonra aradım kliniği çok ilgilendiler çok güzel bilgilendirme yaptılar hocayla ilgili bir sürü hasta mektubu buldum hem ağladım hem okudum duygulandım insanların içten yazdıklarına ve genelde ikiz hamilelik oluşmuş yetinmedim mektup yazanları Facebook’tan araştırdım doğruluğunu gördüm ve tuhaftır çok büyük bir güven oluştu içimde ilaçlarla 8-9 milyarı bulacak evet çok para borç alıp gidicem ama ne yapıyım sonuçta benimde canım var ucunda devlete gitmek istemedim tamam belki 2-3 milyara olacaktı ama Allah biliyor güvenemedim insan muamelesi görmek önemsenmek değer görmek istendim
cok iyi sayilmam ama toparlancam insallah onu okudum tamamladim okuttum hatta ama nasibimdr yokmus bu aykine degil bidahaki ay olmasi icin dualarm artkAsksevgihuzur nasılsın kuzum sesin çıkmıyor tefriciyeyi naptın
Canımsın ya topla kendını bak gelecek ayı planlamaya basladın bile allahın ıznıyle allahım kabul etsin dualarınıcok iyi sayilmam ama toparlancam insallah onu okudum tamamladim okuttum hatta ama nasibimdr yokmus bu aykine degil bidahaki ay olmasi icin dualarm artk
Kuzum benim yolun başı kendini güçlü tutmaya çalış olur mu bizim durumumuzu stres ve üzüntü de çok etkiliyor kendini evede kapatma biraz dolaş hava al iyi gelecektir sanacok iyi sayilmam ama toparlancam insallah onu okudum tamamladim okuttum hatta ama nasibimdr yokmus bu aykine degil bidahaki ay olmasi icin dualarm artk
oyle yapcam bugunden sonra gune guzel baslamaya karar verdmmmmm insallah hersey daha guzel olur sayenizde hersey iyi olucakKuzum benim yolun başı kendini güçlü tutmaya çalış olur mu bizim durumumuzu stres ve üzüntü de çok etkiliyor kendini evede kapatma biraz dolaş hava al iyi gelecektir sana
ablam benim sayende toparlaniyormCanımsın ya topla kendını bak gelecek ayı planlamaya basladın bile allahın ıznıyle allahım kabul etsin dualarını
Insallah bebeğim.. her şeye rağmen hayat devam ediyor toparlamak kolay değil ama yapmak zorundayız malesefoyle yapcam bugunden sonra gune guzel baslamaya karar verdmmmmm insallah hersey daha guzel olur
ablam benim sayende toparlaniyorm
Çok moralim bozuldu tam kafam net rahatım derken buradaki yorumları okudum beynim döndü tüp bebek merkezleri konusunda hem doktorum hem klinik ile ilgili olumlu bir olumsuz yorumlar vardı basım ağrıdı resmenKesinlikle haklisin cogu hadtane kasap mantigiyla isliyor. Icine sinmesi önemli .. gönlünü rahat tut guzel olacak insallah
Tamam canım ınsallah Allah hepmıze en yakın zamanda nasıp etsın bebişler Dedım belkı ıstanbuldasındır bende zeynep kamıle gıdıyorumda o yuzden sordum canım.
Kocaelide özel aile konak hastanesinde
Kafanı yorma ankarada çok merkez var tahlillerinizi güzelce dosyala birkaç merkez ile görüş öyle karar ver birde güler yüze çok kanma doktorun bilgisi ve lâboratuvar çok önemli verdiği cevapları ölç güzelce aydınlatıyor mu seniÇok moralim bozuldu tam kafam net rahatım derken buradaki yorumları okudum beynim döndü tüp bebek merkezleri konusunda hem doktorum hem klinik ile ilgili olumlu bir olumsuz yorumlar vardı basım ağrıdı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?