Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok moralim bozuldu tam kafam net rahatım derken buradaki yorumları okudum beynim döndü tüp bebek merkezleri konusunda hem doktorum hem klinik ile ilgili olumlu bir olumsuz yorumlar vardı basım ağrıdı resmen
Canım şahsen özel klinikte yaptırma derim ilk gittiğinde allayıp pullarlar sonra boş.... hiç bişey düzgün olmuyor ben yenice başkent üniversitesi ne gitmeye başladım en azından kurumsallar diye ve memnunum

Kizlar bana simdi baslicam kurler soyleyin yumurta cogaltan rahimi duzenleyen felan bildiginiz kurler varmiii ?

Çok moralim bozuldu tam kafam net rahatım derken buradaki yorumları okudum beynim döndü tüp bebek merkezleri konusunda hem doktorum hem klinik ile ilgili olumlu bir olumsuz yorumlar vardı basım ağrıdı resmen
Moralini bozma. Çnkü kadınların salgiladiği tüm hormonlari beyin yonetiyor eğer strese girersek beyin işlevini yerine getiremiyor. O yüzden pozitf düşünün

Kizlar bana simdi baslicam kurler soyleyin yumurta cogaltan rahimi duzenleyen felan bildiginiz kurler varmiii ?
Canım rahmin temizlensim diye sogan küru var. (Bende kullabdm bu ay) bunu ictikten sonra incir kürune baslayabilirsin. Detayli istersen bilgi veririm.

Canım rahmin temizlensim diye sogan küru var. (Bende kullabdm bu ay) bunu ictikten sonra incir kürune baslayabilirsin. Detayli istersen bilgi veririm.
onu kesin ve duzenli yaoicam ekstra bisey daha ypsam diyorm yumurtalarim fazla iyi degil yavas calisiyot

Bal tarçın çörek otu yaptım ben .. zeytinyağında incir kürü var çok iyi diyorlar ama ben yiyemiyorum birde adetliyken soğan ve maydonoz yapmıştım

Incir kürü dediğin zeytinyağına incir koyuyorsun 1 gece kalıyor sabah yiyorsun değil mi

Hurihuri2013 adet ağrıların ne durumda? Benim batma tarzı değil bütün rahmim ağrıyor. Perşembeye bile yetisemicem galiba
Valla ben nerdeyse son dört gündğr adet sancısı cekıyorum hele gecelerı basıyo su gıbı uyanıyom terden ben anı hareketlerde batma hıssedıyorum göğüslerim isyanda bacaklarıma kadar ındı ama bılemıyom patlamaya hazır bomba gıbıyım sende sıkma canını nasıpte ne varsa onu yasıcaz işallahkı müjdeyle olur sonucu ne dıyım canım

1. Kizlar benim bugun 8. Gun asilamada kasigima sanci giriyor bir anda sonra geciyor rahmimin uzerine de acaba erken mi belirti icin anlamadim ya bilginiz var mi bu konudabirde dun tuhaf bi karin agrisi vardi onunla birlikte migdem kotu oldu afedersiniz istifra edecek gibiydim usuttum sandim ama 1 saat olmadan gecti anlamadim neden oluyor bunlar

Ahhhhhh bır bılsem bende rahatlıcam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…