Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evde oturularak yapılan bı tedavı deılkı asılama da yat bıle demıyo benımkı
Benimle beraber aşılama olan biri kv me duyurmuş arabaya binmek yasak demiş dr.ona öyle söylemiş kv de bana soruyor sana niye demedi doktor diye biraz canımı sıktı

Bunu söyleyen kişi de yarım akıllı biri atar konuşur. Öyle bir konuşuluyor ki sanki ben arabaya bindigim için düşük yapmışım dr bana dememiş ondan düşmüş yani kv de tuhaf söyleyen kişinin de aşılaması tutmamış o evden çıkmadı arabaya bile binmemiş tövbe allah günahımı affetsin

Ben ben ıkısındede evdeyım ha bu üç tövbe tövbe ya boş boş yara kaşıcı onlar dınleme sen onları ya tatlım

Ben ben ıkısındede evdeyım ha bu üç tövbe tövbe ya boş boş yara kaşıcı onlar dınleme sen onları ya tatlım
Valla insan üzülüyor ister istemez kv de inanmış ona daha çok üzüldüm keşke tutsaydı onun sevinirdim ama laflarını yedirecem drye soracam kızın kendi doktoruna biraz da o uğraşsın herkesi çileden çıkarmış zaten 15 gün boyunca ...

Aynı yım senle bıbtaradım öyle dıyo dıperude yoruldun hakkımda hayırlısı var csnım yanma arada ekşime
Bak bende ara ara ani baş dönmesi oldu mide ekşimesi yanması bacak damarlarım belirgindi göğüslerim acıyordu birde karnımın üstüne uyuyamadım hiç dizime kadar ağrı indi cok dua ediyorum her birinize allah emeklerinizi boşa çıkarmasın

Ben asılaması negatıf olanı bıle nıye bunu yapmadın dıye sorgulamıyorum cünkü zaten insanlar allak bullak olmuş bıde düşük yapmış parca parca olmuş ınsana nıye böle yapmadın dıcem bu ınsanca gelmıyo helekı mantıksızca bıseyse bu tövbe tövbe yarabbım

Bunu diyen kişi düşük yaptı sonra ikizlere hamile kaldı biri dış gebelikmis bir yumurtasını da almak zorunda kalmış doktor düşün ilk günümden başladı zaten akıl vermeye günaha sokuyor beni

Takma kafanı kuzum millete bakarsan herkes Prof herkes doc heba oluyorlar dört duvar arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…