- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Yok kUzum kendisi ile aram çok iyi ama kankam o benimHımmmmm pardon ben gördüm ama bılmedığim için sustum kafa corba gibi sen şekerle ilgili sorunmu yasıyon
Yok gıt normal hayatına dön dedı niyekı canımYok kUzum kendisi ile aram çok iyi ama kankam o benimaşılama yapıldığı zaman sana doktor.arabaya binmek yasak dedi mi?
Evde oturularak yapılan bı tedavı deılkı asılama da yat bıle demıyo benımkıYok gıt normal hayatına dön dedı niyekı canım
Aslında bence psıkojık destekle yapılmalı bence bu tedavıler yoksa hepımız deli cıkcazEvde oturularak yapılan bı tedavı deılkı asılama da yat bıle demıyo benımkı
Benimle beraber aşılama olan biri kv me duyurmuş arabaya binmek yasak demiş dr.ona öyle söylemiş kv de bana soruyor sana niye demedi doktor diye biraz canımı sıktıEvde oturularak yapılan bı tedavı deılkı asılama da yat bıle demıyo benımkı
Evet kesinlikle psikolojik tedavi gerekli bizeAslında bence psıkojık destekle yapılmalı bence bu tedavıler yoksa hepımız deli cıkcaz
Yok daha nelerBenimle beraber aşılama olan biri kv me duyurmuş arabaya binmek yasak demiş dr.ona öyle söylemiş kv de bana soruyor sana niye demedi doktor diye biraz canımı sıktı
Perşembe günü büyük gün hıssıyatın nedır sekerımEvet kesinlikle psikolojik tedavi gerekli bizesen çarşamba kan verecek misin perşembe mi vereceksin
Insallah hamilelik belirtileri yasiyoruzdur ablacim guzel haberler aliriz insallahAhhhhhh bır bılsem bende rahatlıcam canım
Bunu söyleyen kişi de yarım akıllı biri atar konuşur. Öyle bir konuşuluyor ki sanki ben arabaya bindigim için düşük yapmışım dr bana dememiş ondan düşmüş yani kv de tuhaf söyleyen kişinin de aşılaması tutmamış o evden çıkmadı arabaya bile binmemiş tövbe allah günahımı affetsinYok daha neler
Miden de yanma var mı ? Ya bir yanım olacak diyor ama üst üste 3.cü aşılama belirtilerin uyuyor ama vücut yorgun belki ondandırPerşembe günü büyük gün hıssıyatın nedır sekerım
Ben ben ıkısındede evdeyım ha bu üç tövbe tövbe ya boş boş yara kaşıcı onlar dınleme sen onları ya tatlımBunu söyleyen kişi de yarım akıllı biri atar konuşur. Öyle bir konuşuluyor ki sanki ben arabaya bindigim için düşük yapmışım dr bana dememiş ondan düşmüş yani kv de tuhaf söyleyen kişinin de aşılaması tutmamış o evden çıkmadı arabaya bile binmemiş tövbe allah günahımı affetsin
Aynı yım senle bıbtaradım öyle dıyo dıperude yoruldun hakkımda hayırlısı var csnım yanma arada ekşimeMiden de yanma var mı ? Ya bir yanım olacak diyor ama üst üste 3.cü aşılama belirtilerin uyuyor ama vücut yorgun belki ondandır
Amin canım benim aminnnnInsallah hamilelik belirtileri yasiyoruzdur ablacim guzel haberler aliriz insallah
Valla insan üzülüyor ister istemez kv de inanmış ona daha çok üzüldüm keşke tutsaydı onun sevinirdim ama laflarını yedirecem drye soracam kızın kendi doktoruna biraz da o uğraşsın herkesi çileden çıkarmış zaten 15 gün boyunca ...Ben ben ıkısındede evdeyım ha bu üç tövbe tövbe ya boş boş yara kaşıcı onlar dınleme sen onları ya tatlım
Bak bende ara ara ani baş dönmesi oldu mide ekşimesi yanması bacak damarlarım belirgindi göğüslerim acıyordu birde karnımın üstüne uyuyamadım hiç dizime kadar ağrı indi cok dua ediyorum her birinize allah emeklerinizi boşa çıkarmasınAynı yım senle bıbtaradım öyle dıyo dıperude yoruldun hakkımda hayırlısı var csnım yanma arada ekşime
Folik asit kullanıyorsun dimi ... düzenli yemek ye kahve çay azalt mümkünse içme şeker azalt bize zararı var bol su 2 2.5 lt iç yürüyüş te yapabilirsen süper olurarastirmalara basliyim en iyisi
Ben asılaması negatıf olanı bıle nıye bunu yapmadın dıye sorgulamıyorum cünkü zaten insanlar allak bullak olmuş bıde düşük yapmış parca parca olmuş ınsana nıye böle yapmadın dıcem bu ınsanca gelmıyo helekı mantıksızca bıseyse bu tövbe tövbe yarabbımValla insan üzülüyor ister istemez kv de inanmış ona daha çok üzüldüm keşke tutsaydı onun sevinirdim ama laflarını yedirecem drye soracam kızın kendi doktoruna biraz da o uğraşsın herkesi çileden çıkarmış zaten 15 gün boyunca ...
Bunu diyen kişi düşük yaptı sonra ikizlere hamile kaldı biri dış gebelikmis bir yumurtasını da almak zorunda kalmış doktor düşün ilk günümden başladı zaten akıl vermeye günaha sokuyor beniBen asılaması negatıf olanı bıle nıye bunu yapmadın dıye sorgulamıyorum cünkü zaten insanlar allak bullak olmuş bıde düşük yapmış parca parca olmuş ınsana nıye böle yapmadın dıcem bu ınsanca gelmıyo helekı mantıksızca bıseyse bu tövbe tövbe yarabbım
Takma kafanı kuzum millete bakarsan herkes Prof herkes doc heba oluyorlar dört duvar arasındaBunu diyen kişi düşük yaptı sonra ikizlere hamile kaldı biri dış gebelikmis bir yumurtasını da almak zorunda kalmış doktor düşün ilk günümden başladı zaten akıl vermeye günaha sokuyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?