- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 30
KesinlikleTakma kafanı kuzum millete bakarsan herkes Prof herkes doc heba oluyorlar dört duvar arasında
Allahım ıslah etsin canım boşver demekten baska bısey gelmıyo eldenBunu diyen kişi düşük yaptı sonra ikizlere hamile kaldı biri dış gebelikmis bir yumurtasını da almak zorunda kalmış doktor düşün ilk günümden başladı zaten akıl vermeye günaha sokuyor beni
Allah razı olaun canım dualarımız hep bırbırımıze ben belirtı aramıcam artık son ıkı gün allahım ne dedıyse o zaten olmassa tüp bebek baslancak bıde sansımı onda denıcem allahım yardım edıcek bana bı bebek nasıp edecek işallahhhh ben belırtı arıyıp sonra üzülmekten yoruldum cok saol canım benimBak bende ara ara ani baş dönmesi oldu mide ekşimesi yanması bacak damarlarım belirgindi göğüslerim acıyordu birde karnımın üstüne uyuyamadım hiç dizime kadar ağrı indi cok dua ediyorum her birinize allah emeklerinizi boşa çıkarmasın
Kız birde ikiz patlatırmışsın huhuvvvvv sevinirim haaaAllah razı olaun canım dualarımız hep bırbırımıze ben belirtı aramıcam artık son ıkı gün allahım ne dedıyse o zaten olmassa tüp bebek baslancak bıde sansımı onda denıcem allahım yardım edıcek bana bı bebek nasıp edecek işallahhhh ben belırtı arıyıp sonra üzülmekten yoruldum cok saol canım benim
Allahım duysun sesını ne dıyım güzel kalplımKız birde ikiz patlatırmışsın huhuvvvvv sevinirim haaaHurihuri2013
kullaniyorum ablacm ama duzensiz simdi herseye duzenli baslicam cayi cok severim kahve cok tuketmem iki haftada bi oda sutlu turk kahvesi ama bu bilgiler cok iyi oldu yuruyuse gelince yuruyus bandi var evde hem kilo vermek icin hemde bubyuzden duzenli baslicam insallah cok sagolFolik asit kullanıyorsun dimi ... düzenli yemek ye kahve çay azalt mümkünse içme şeker azalt bize zararı var bol su 2 2.5 lt iç yürüyüş te yapabilirsen süper olur
Kızzzzzz tatlı cadı ne edıyonkullaniyorum ablacm ama duzensiz simdi herseye duzenli baslicam cayi cok severim kahve cok tuketmem iki haftada bi oda sutlu turk kahvesi ama bu bilgiler cok iyi oldu yuruyuse gelince yuruyus bandi var evde hem kilo vermek icin hemde bubyuzden duzenli baslicam insallah cok sagol
Iste bu acının üstüne dokunuyor ama o lafı yedirecem kv ye drye de soracam böyle bir şey var mı yok dicik sonrasını kendi düşünsün artık çok canımı yaktı çünküTakma kafanı kuzum millete bakarsan herkes Prof herkes doc heba oluyorlar dört duvar arasında
Kayıp olunca işin içinde değişiyor işte zaten üzüldüğün bir sey var keşkelere vurmak istemiyorum ama vurduruyorlar işte...KesinlikleSchonerDuft bosver konusan konussun sen kendini biliyorsan ne yaptigini biliyorsan herkes ne soylerse soylesin amaaannnn
Doğru diyorsun kuzum oluruna bırakmak en doğrusu sanırımAllah razı olaun canım dualarımız hep bırbırımıze ben belirtı aramıcam artık son ıkı gün allahım ne dedıyse o zaten olmassa tüp bebek baslancak bıde sansımı onda denıcem allahım yardım edıcek bana bı bebek nasıp edecek işallahhhh ben belırtı arıyıp sonra üzülmekten yoruldum cok saol canım benim
Rabbim ağzından duysun kuzummmKız birde ikiz patlatırmışsın huhuvvvvv sevinirim haaaHurihuri2013
valla annemi gond3rdim bu kezde esim erken geldi onla oturduk felan derken yeni yattim abla kur arastirmalari yapiyorm birde tabi adet sancisi cekiyorm uzandm smdi giremedm cok gezindm twlefonda okudum yazdiklarinizida dahil olmadmKızzzzzz tatlı cadı ne edıyon
Fazla kilo varsa ver 9 kilo verdim ben bence onun çok etkisi oldu bana ... yürüyüş bandı çok iyi birde rahim kaslarına yumurtalıklara iyi gelen hareketler var onlara da bak youtubeden ben onları da yapmıştımkullaniyorum ablacm ama duzensiz simdi herseye duzenli baslicam cayi cok severim kahve cok tuketmem iki haftada bi oda sutlu turk kahvesi ama bu bilgiler cok iyi oldu yuruyuse gelince yuruyus bandi var evde hem kilo vermek icin hemde bubyuzden duzenli baslicam insallah cok sagol
İyi yapmışın bende cok rahatsız etmıyım dıye yazmadım sekerımvalla annemi gond3rdim bu kezde esim erken geldi onla oturduk felan derken yeni yattim abla kur arastirmalari yapiyorm birde tabi adet sancisi cekiyorm uzandm smdi giremedm cok gezindm twlefonda okudum yazdiklarinizida dahil olmadm
gorunus olarak yok ama psikolojik olarak var kiloFazla kilo varsa ver 9 kilo verdim ben bence onun çok etkisi oldu bana ... yürüyüş bandı çok iyi birde rahim kaslarına yumurtalıklara iyi gelen hareketler var onlara da bak youtubeden ben onları da yapmıştım
olur mu oyle sey abla ne zaman istersenİyi yapmışın bende cok rahatsız etmıyım dıye yazmadım sekerım
Hayır canim zeytinyağinda değil. 2-3 bardak suda 6-7 tane inciri 15dk kaynatiyoruz. Hergün taze hazirlayip iciyoruz bunu. Yaklaşık 10 gün sonra 2-3 tane havucu 2 litre suda 20dk kaynatiyoruz ayni gun kaynattiğımz incir suyu ile karistirip iciyoruz. En az 5 gün bunu yapiyoruzIncir kürü dediğin zeytinyağına incir koyuyorsun 1 gece kalıyor sabah yiyorsun değil mi
Gün içinde mi tüketiyoruz suyu .. yumurta kalitesi için mi büyümesi ya da çatlaması için mi nasıl başlanıyor adetli iken miHayır canim zeytinyağinda değil. 2-3 bardak suda 6-7 tane inciri 15dk kaynatiyoruz. Hergün taze hazirlayip iciyoruz bunu. Yaklaşık 10 gün sonra 2-3 tane havucu 2 litre suda 20dk kaynatiyoruz ayni gun kaynattiğımz incir suyu ile karistirip iciyoruz. En az 5 gün bunu yapiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?