Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allahım ıslah etsin canım boşver demekten baska bısey gelmıyo elden

Allah razı olaun canım dualarımız hep bırbırımıze ben belirtı aramıcam artık son ıkı gün allahım ne dedıyse o zaten olmassa tüp bebek baslancak bıde sansımı onda denıcem allahım yardım edıcek bana bı bebek nasıp edecek işallahhhh ben belırtı arıyıp sonra üzülmekten yoruldum cok saol canım benim

Kız birde ikiz patlatırmışsın huhuvvvvv sevinirim haaa Hurihuri2013

Folik asit kullanıyorsun dimi ... düzenli yemek ye kahve çay azalt mümkünse içme şeker azalt bize zararı var bol su 2 2.5 lt iç yürüyüş te yapabilirsen süper olur
kullaniyorum ablacm ama duzensiz simdi herseye duzenli baslicam cayi cok severim kahve cok tuketmem iki haftada bi oda sutlu turk kahvesi ama bu bilgiler cok iyi oldu yuruyuse gelince yuruyus bandi var evde hem kilo vermek icin hemde bubyuzden duzenli baslicam insallah cok sagol

Kızzzzzz tatlı cadı ne edıyon

Takma kafanı kuzum millete bakarsan herkes Prof herkes doc heba oluyorlar dört duvar arasında
Iste bu acının üstüne dokunuyor ama o lafı yedirecem kv ye drye de soracam böyle bir şey var mı yok dicik sonrasını kendi düşünsün artık çok canımı yaktı çünkü

Kesinlikle SchonerDuft bosver konusan konussun sen kendini biliyorsan ne yaptigini biliyorsan herkes ne soylerse soylesin amaaannnn
Kayıp olunca işin içinde değişiyor işte zaten üzüldüğün bir sey var keşkelere vurmak istemiyorum ama vurduruyorlar işte...

Doğru diyorsun kuzum oluruna bırakmak en doğrusu sanırım
Kız birde ikiz patlatırmışsın huhuvvvvv sevinirim haaa Hurihuri2013
Rabbim ağzından duysun kuzummm

Fazla kilo varsa ver 9 kilo verdim ben bence onun çok etkisi oldu bana ... yürüyüş bandı çok iyi birde rahim kaslarına yumurtalıklara iyi gelen hareketler var onlara da bak youtubeden ben onları da yapmıştım

valla annemi gond3rdim bu kezde esim erken geldi onla oturduk felan derken yeni yattim abla kur arastirmalari yapiyorm birde tabi adet sancisi cekiyorm uzandm smdi giremedm cok gezindm twlefonda okudum yazdiklarinizida dahil olmadm
İyi yapmışın bende cok rahatsız etmıyım dıye yazmadım sekerım

Fazla kilo varsa ver 9 kilo verdim ben bence onun çok etkisi oldu bana ... yürüyüş bandı çok iyi birde rahim kaslarına yumurtalıklara iyi gelen hareketler var onlara da bak youtubeden ben onları da yapmıştım
gorunus olarak yok ama psikolojik olarak var kilo tm abla bakiyim insallah bu hafta onceligim sogan kuruyle baslamak yuruyusu yarn degol ama diger gun baslicam sabah bi aksam bi yapicam

Incir kürü dediğin zeytinyağına incir koyuyorsun 1 gece kalıyor sabah yiyorsun değil mi
Hayır canim zeytinyağinda değil. 2-3 bardak suda 6-7 tane inciri 15dk kaynatiyoruz. Hergün taze hazirlayip iciyoruz bunu. Yaklaşık 10 gün sonra 2-3 tane havucu 2 litre suda 20dk kaynatiyoruz ayni gun kaynattiğımz incir suyu ile karistirip iciyoruz. En az 5 gün bunu yapiyoruz

Gün içinde mi tüketiyoruz suyu .. yumurta kalitesi için mi büyümesi ya da çatlaması için mi nasıl başlanıyor adetli iken mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…