Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
adetim azaldı kızlar yarın kan versem sıfırlanmışmıdır değerim ....

adetim azaldı kızlar yarın kan versem sıfırlanmışmıdır değerim ....
Bildiğim kadarıyla içindeki parcalar düştüyse sıfırlanmıştır ama tabı doktorun kontrollü daha net olur canım allahım bıdaha yasatmasın böle bişeyı canımıniçi işallahhhh tertemiz olmuştur rahımın cünkü artık gebeliğe daha hazır olucak rahmın nenem ebe benım öyle derdı hep eğer rahım zarar görmemışse saat gıbıdır hemen işlemeye baslar derdı işallah senınkıde öyle olur

inşallah öyle olmuştur ... inşallah tıkır tıkır da işler kendiliğinden gelir de bugünleri unuturum

Rutin adet belirtilerim başladı. Hep erkenden başlar suan farklı bişey yok yani. Sizin sonuclarinizi sabırsızlıkla bekliyorum
adet belirtisi ile aynı zaten umuunu kaybetme

allah kabul etsin canım reglim bitsin bende okuyacam nasip olursa
Allah razı olaum amin hepimizin duaları kabul olsun sadece benım yanlış yaptığım bişey vardı onun için özellıkle yazdım her bır tanesının sonunda dıleğmizi sölememiz ve öyle bıtırmemiz gerekiyomuş hepsını okuyup bıtırıp deilmiş dualarda hep böyle yapmalıymışız nacısane bı bılgı yanlış anlamayın olurmu ben yanlış yaptıgım için sizede anlatıyım dedım canımıniçi

Ben ya başlrken yda bitirdikten sonra diliyordum arık bittikten sonra dilerim niyetimi

Canım dua ne duası ven pek bilmiyorum böyle şeyleri yazarsan okurum ama :)
Yollucam şimdi hiç üşenme oku olurmu tek yapabıldığmiz dua etmek kabul olur olmaz allahım bılır ama ellerımızı acıp dılemekten baska sansımız yok işallah hamilesındır ınan hepınıze dua edıyorum allahım kımseyı dermansız dertle sınamasın eksık bırakmasın umudunu asla yıtırmede

Eklentiler

• F114AA30-D77B-4ECA-8307-FDED76A0431E.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…