mesela normalde melisa çayı uyku getirio rahatlatıo ama gebelikte yasak çaylar listesinde geçiyo melisa çayıBıtki cayları var burda uyku için istersen internetten bak canım orda varmı bılemem
tarçını bilmiyorum kuzum cevizli yap senGünaydın kızlar sabah sabah canım cevizli tarçınlı kek istedi ama tarcın yemek iyi olmaz değil mi :)
Bildiğim kadarıyla içindeki parcalar düştüyse sıfırlanmıştır ama tabı doktorun kontrollü daha net olur canım allahım bıdaha yasatmasın böle bişeyı canımıniçi işallahhhh tertemiz olmuştur rahımın cünkü artık gebeliğe daha hazır olucak rahmın nenem ebe benım öyle derdı hep eğer rahım zarar görmemışse saat gıbıdır hemen işlemeye baslar derdı işallah senınkıde öyle oluradetim azaldı kızlar yarın kan versem sıfırlanmışmıdır değerim ....
inşallah öyle olmuştur ... inşallah tıkır tıkır da işler kendiliğinden gelir de bugünleri unuturumBildiğim kadarıyla içindeki parcalar düştüyse sıfırlanmıştır ama tabı doktorun kontrollü daha net olur canım allahım bıdaha yasatmasın böle bişeyı canımıniçi işallahhhh tertemiz olmuştur rahımın cünkü artık gebeliğe daha hazır olucak rahmın nenem ebe benım öyle derdı hep eğer rahım zarar görmemışse saat gıbıdır hemen işlemeye baslar derdı işallah senınkıde öyle olur
adet belirtisi ile aynı zaten umuunu kaybetmeRutin adet belirtilerim başladı. Hep erkenden başlar suan farklı bişey yok yani. Sizin sonuclarinizi sabırsızlıkla bekliyorum
Umudunu yıtırme bencede :)Rutin adet belirtilerim başladı. Hep erkenden başlar suan farklı bişey yok yani. Sizin sonuclarinizi sabırsızlıkla bekliyorum
Asmıııı erıyon hadı işallah:)Günaydın kızlar sabah sabah canım cevizli tarçınlı kek istedi ama tarcın yemek iyi olmaz değil mi :)
allah kabul etsin canım reglim bitsin bende okuyacam nasip olursaKızlar ism-i azam duası nı 111 kere okudum sızlerde vaktınız varsaokuyun her okunuşta dıleginizi söylerek bıtırmenız gerekıyo allahım kabul etsın :)
Allah razı olaum amin hepimizin duaları kabul olsun sadece benım yanlış yaptığım bişey vardı onun için özellıkle yazdım her bır tanesının sonunda dıleğmizi sölememiz ve öyle bıtırmemiz gerekiyomuş hepsını okuyup bıtırıp deilmiş dualarda hep böyle yapmalıymışız nacısane bı bılgı yanlış anlamayın olurmu ben yanlış yaptıgım için sizede anlatıyım dedım canımıniçiallah kabul etsin canım reglim bitsin bende okuyacam nasip olursa
Ben ya başlrken yda bitirdikten sonra diliyordum arık bittikten sonra dilerim niyetimiAllah razı olaum amin hepimizin duaları kabul olsun sadece benım yanlış yaptığım bişey vardı onun için özellıkle yazdım her bır tanesının sonunda dıleğmizi sölememiz ve öyle bıtırmemiz gerekiyomuş hepsını okuyup bıtırıp deilmiş dualarda hep böyle yapmalıymışız nacısane bı bılgı yanlış anlamayın olurmu ben yanlış yaptıgım için sizede anlatıyım dedım canımıniçi
Inşallah canım :) bugün adet belirtilerim var ama eşim ısrarla hamilesin diyor :) inş öyledirAsmıııı erıyon hadı işallah:)
Canım dua ne duası ven pek bilmiyorum böyle şeyleri yazarsan okurum ama :)Kızlar ism-i azam duası nı 111 kere okudum sızlerde vaktınız varsaokuyun her okunuşta dıleginizi söylerek bıtırmenız gerekıyo allahım kabul etsın :)
Yollucam şimdi hiç üşenme oku olurmu tek yapabıldığmiz dua etmek kabul olur olmaz allahım bılır ama ellerımızı acıp dılemekten baska sansımız yok işallah hamilesındır ınan hepınıze dua edıyorum allahım kımseyı dermansız dertle sınamasın eksık bırakmasın umudunu asla yıtırmedeCanım dua ne duası ven pek bilmiyorum böyle şeyleri yazarsan okurum ama :)
tarçın rahmi kasıyor kızlar yemeyin adet söktürücüdürGünaydın kızlar sabah sabah canım cevizli tarçınlı kek istedi ama tarcın yemek iyi olmaz değil mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?