- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
yaa ben farklı bir anlamıştım iyi ki paylaştınYollucam şimdi hiç üşenme oku olurmu tek yapabıldığmiz dua etmek kabul olur olmaz allahım bılır ama ellerımızı acıp dılemekten baska sansımız yok işallah hamilesındır ınan hepınıze dua edıyorum allahım kımseyı dermansız dertle sınamasın eksık bırakmasın umudunu asla yıtırmede
Banada dua ediyormusun cadıYollucam şimdi hiç üşenme oku olurmu tek yapabıldığmiz dua etmek kabul olur olmaz allahım bılır ama ellerımızı acıp dılemekten baska sansımız yok işallah hamilesındır ınan hepınıze dua edıyorum allahım kımseyı dermansız dertle sınamasın eksık bırakmasın umudunu asla yıtırmede
Sevındım ıyı bışeye vesıle olmuşum :)içim içimi yıyı bugün test yapmamak için kendımı zor zapt edıyom yaaaaaaaayaa ben farklı bir anlamıştım iyi ki paylaştın
Etmezmıyım canımıniçi deli kız allahım sana senın gıbı deli ıkı kız ıkıde oğlan versın güzel yüreklim:)Banada dua ediyormusun cadı
Kız yuh 4 taneye kim bakacak tövbeeeeEtmezmıyım canımıniçi deli kız allahım sana senın gıbı deli ıkı kız ıkıde oğlan versın güzel yüreklim:)
Olsunda allahın izniyle ben gelir bakarım kımse bakmassa canımıniçiKız yuh 4 taneye kim bakacak tövbeeee
Olsunda allahın izniyle ben gelir bakarım kımse bakmassa canımıniçi
BENDE merional kullandım ama tersi oldu bende kocamn oldularkızlar ben merional iğne vuruluyorum göğüslerde çekilme yaparmı sanki küçüldüler
ya bende baskı yapmamak için yazmıyorum ama yapsana erken gebelik ama yapSevındım ıyı bışeye vesıle olmuşum :)içim içimi yıyı bugün test yapmamak için kendımı zor zapt edıyom yaaaaaaaa
Korkuyorum cok cok cokya bende baskı yapmamak için yazmıyorum ama yapsana erken gebelik ama yap
seni anlıyorum kuzum inşallah bu sefer olacakKorkuyorum cok cok cok
Kacinci günün canım huri dediyse yap bugün :)Korkuyorum cok cok cok
Yarın tam 14 gün olcak ertesı gün testım var beklıcem o tek cızgıyı görmek istemiyorum canımKacinci günün canım huri dediyse yap bugün :)
İşallah tek cizgı fobisi olustu yapamıcam heralde beklıcem canımıniçiseni anlıyorum kuzum inşallah bu sefer olacak
Evet ben beklıyom ıkı gün sonra testım canım
nasıl huzurlu olacaksan canım bu süreçte en önemli şey kendimiz psikolojimizİşallah tek cizgı fobisi olustu yapamıcam heralde beklıcem canımıniçi
Benimde daha var
Birazdan idrar testi yapcam dün yaptım silik çıktı bakalım bugün ne durumda. Çatlatma iğnesi in 11. Günü artık çıkmaması lazımEvet ben beklıyom ıkı gün sonra testım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?