Hadi bakalım inşallah bekliyom hemen yaz sonucuBirazdan idrar testi yapcam dün yaptım silik çıktı bakalım bugün ne durumda. Çatlatma iğnesi in 11. Günü artık çıkmaması lazım
Bu da silik pozitif artık silinmesi gerekiyordu değil mi? Umutlanabilir miyimHadi bakalım inşallah bekliyom hemen yaz sonucu
Resım atsana tatlımBu da silik pozitif artık silinmesi gerekiyordu değil mi? Umutlanabilir miyim
Senın adetın gectığı halde negatıfdı deme tatlımnasıl huzurlu olacaksan canım bu süreçte en önemli şey kendimiz psikolojimiz
https://i.hizliresim.com/mJ4r82.jpg buraya resim atmayi basaramiyom.Resım atsana tatlım
Bi kan testı yapsan ya canım vaktın varsa cizgi görünüyo işallahhhh hamilesın gibi görünüyo canım benimhttps://i.hizliresim.com/mJ4r82.jpg buraya resim atmayi basaramiyom.
Şu koyu gözüken bugünün. Üstteki dünün. Bugün Cat. İğnesinin 11. Günü
Perşembe gel demişti Dr hatta randevu vermişti. Napsam acaba yaa başka hastaneye mi gitsem kan testi icinBi kan testı yapsan ya canım vaktın varsa cizgi görünüyo işallahhhh hamilesın gibi görünüyo canım benim
Bence gıt canım rahatlarsın keske benım ımkanım olsa kanda baktırsamPerşembe gel demişti Dr hatta randevu vermişti. Napsam acaba yaa başka hastaneye mi gitsem kan testi icin
Valla ben olsam umutlanirdim.ay çok heyecanli hemen kan ver ya.çok merak ettim simdiPerşembe gel demişti Dr hatta randevu vermişti. Napsam acaba yaa başka hastaneye mi gitsem kan testi icin
bence acole git hemen midem bulaniyor de adetim gecti de hemen yapiyolar hic degilse umutlanmazsin yoksaPerşembe gel demişti Dr hatta randevu vermişti. Napsam acaba yaa başka hastaneye mi gitsem kan testi icin
uzme kendini toparlan neden oyle oldu sikma canini lutfen belki bakarsin toparlarsiniz duzelir hersey sakin olKıZlar biz eşimle kötü tartıstık zaten baya bi tartısıyorduk son zamanlarda..
Ben aileme geldim
Sanırım boşanmaya dogru gidiyoruz
Aşılama iptal
Ooooooffffffg cok üzüldüm yokmu cıkar bı yol tatlım bosver aşılamayı yuvanı kurtarmak mümkünmüKıZlar biz eşimle kötü tartıstık zaten baya bi tartısıyorduk son zamanlarda..
Ben aileme geldim
Aşılama iptal
ablam benim kendini notive et belki vardir bekle bi bakalimDayansmaım yaptım test negatıf kuzlar mecbur kan vercem bakalım hakkımda hayırlısı
Allahım ya ne oldu. Çok üzüldüm sakin olun biraz. Sakın kafayla konuşun düşünün. Canım her ailede oluyor. Sen daha iyi bilirsin ilişkini.KıZlar biz eşimle kötü tartıstık zaten baya bi tartısıyorduk son zamanlarda..
Ben aileme geldim
Aşılama iptal
Dur bakalım denetimi hatırla onunda negatifti sonra pozitif oldu.Dayansmaım yaptım test negatıf kuzlar mecbur kan vercem bakalım hakkımda hayırlısı
Canım hadi hayırlı olsun darısı başımıza inşallah kocaman öptümhttps://i.hizliresim.com/mJ4r82.jpg buraya resim atmayi basaramiyom.
Şu koyu gözüken bugünün. Üstteki dünün. Bugün Cat. İğnesinin 11. Günü
Bilmiyorum kuzum bu saatten sonra düzelir mi sanmıyorum çünkü baya kötü tartıstık boşanalım filan dediuzme kendini toparlan neden oyle oldu sikma canini lutfen belki bakarsin toparlarsiniz duzelir hersey sakin ol
Yani baya bi uğraşmak lazım canımOoooooffffffg cok üzüldüm yokmu cıkar bı yol tatlım bosver aşılamayı yuvanı kurtarmak mümkünmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?