Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allahım ya ne oldu. Çok üzüldüm sakin olun biraz. Sakın kafayla konuşun düşünün. Canım her ailede oluyor. Sen daha iyi bilirsin ilişkini.
Tabi tartısma her ilişkide olur canım bizde de daha önceden de olmustu yine aileme gelmiştim ama eşim dayanamadı özür dilemişti
Şimdi geri adım atacagını sanmıyorum cok kararlıydı
Belki de boşanma dilekçesi gelicek bikaç güne

Zaman herseyin ilacı oda sakinleşir iyice düşünür. Hakkında hayırlısı olsun.

Yani baya bi uğraşmak lazım canım
Eşim beni engellemiş dünden beri ses seda yok
Sanırım bu sefer boşanmaya doğru gidiyoruz
bazen şer sandıgmız şeyler aslında bızım için belkide hayırlıdır umarım dılerım kı barısırsınız ama olmassada sen sağlam dur olurmu ıyıce düşünmedende karar verme

ama neden ailene gidiyorsun ki sende simdi her erkek buna karsi gelir keske biraz direnip bagirip cagirsan ama gitmeseydin .s siddet yoksa tabi

Son düzenleme:
bazen şer sandıgmız şeyler aslında bızım için belkide hayırlıdır umarım dılerım kı barısırsınız ama olmassada sen sağlam dur olurmu ıyıce düşünmedende karar verme
Hayırlısı olsun canım
Tabi ne olursa olsun yoluma bakıcam ben napıyım ilk kez benim başıma gelmiyo diyip hayatımı kurcam işe filan girerim

ama neden ailene gidiyorsun ki sende simdi her erkek buna karsi gelir keske biraz direnip bagirip cagirsan ama gitmeseydin .s siddet yoksa tabi
Kendisi de gitmemi istedi canım ben de geldim zaten tartıstık bagırma cagırma ikimizde de oldu ama en son o baya bi bagırdı sakinleşemedi gitmemi istedi boşanalım filan dedi
WhatsApp tan engellemiş beni çocuk gibi ben de onu engelledim

Buzamana kadar hep duygularımla hareket ettim her insanda hata olabilir diyip en büyük sorunları görmedim
Duygusallıgıma yenildim
Ama insan olayların dışına cıkınca anlıyo..artık öyle davranmıcam olması gereken neyse o olur

o zaman haklisin gitmekde bosver toparla kendini belki duzelir hersey yoluna girer simdi sinir hali erkek gururu pisman olur elbet

Canım benim çok üzüldüm sıkma canını umarım herşey yoluna girer olmazsada dünyanın sonu değil benimde ikinci evliliğim ilkinde hayvanın sorunları vardı 2 sene aynı evin içinde karı koca olmadan üstüne dayakla hakaretle kovmayla geçen günler düşün annemin evine geldiğimde kız oğlan kızdım patlamış kulak zarı bozulmuş psikoloji 38 kiloda bir ölü gibi döndüm ama noldu 2 sene boşanmamak için dil döktü tedavi yi kabul etti ama asla dönmedim 6 yıl sonra bu eşimle evlendim hemde telli duvaklı gelinlikli düğünlü dünya iyisi ama başta çok oldu tartışma şimdiki halimize çok şükür çok iyiyiz birde sağlıklı hayırlı evladımız olursa bal kaymak bütün bunu hayatın devam ettiğini her şerde bir hayır olduğunu anla diye anlattım

Buarada Hurihuri2013 cok üzüldüm bacım inanki içimde hiç olumsuz sonuç alacağın hissi olmamıştı biliyormusun olmadı tüp dene kuzum ya ama üzülme nolur kıyamam sana

Sen nasıl oldun kuzum Asksevgihuzur yola devam demi bitanem yılmak yok

kur deneyecegim abla bu ay doktora biraz ara verecegim asla pes etmek yok ama kafa dagitmak amacli veriyorum bu arayida cok sagol beni dusundugun icin rabbim sana kalbin kadar guzel bi evlat versinnn bu kadar zorluga ragmen ilac gibi gelsin sana ferahlasin hayatin coook coook ferahlasin

Üzülme tatlım daha kan vermedım ıdrarda baktım hayat mucizelere gebe kakkımda hayırlısı neyse o olsun zaten olmassa hemen tüp bebek baslancak iyi kalpli arkadasım benım için üzülme olurmu allahım ne dedıyse o olur ben ıyıyım cok dırenclıyım bıliyosun pes etmek hiç içimden gelmiyo olcak bılıyorum sımdı yada sonra allahım nasıp edecek bana sana hepimize anneliği yeterki pes etmıyelim isyan etmiyelim:)

Amin kuzum cümlemize insallah olmazsa bir yerlere gidin durumunuz varsa eşinle moral olur ben tüpe gidicem memnun kalırsam numarasını veririm olmadı oraya gidersin

Aynen öyle fıstığım bak ben tüpe gidicem memnun kalırsam sende oraya gelirsin görüşürsün yurt dışı şartlarını falan

Bana hep deli kız diyorsun güçlüsün diyorsun ya bak anladın mı şimdi niye böyle olduğumu Hurihuri2013 zamanında ağzıma mıca mıca hayat beni böyle yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…