- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
valla abla birazda maddi acidan durmam gerek ztn maneviyatta var tabide kis geldi ev kira skinti biraz yaniAmin kuzum cümlemize insallah olmazsa bir yerlere gidin durumunuz varsa eşinle moral olur ben tüpe gidicem memnun kalırsam numarasını veririm olmadı oraya gidersin
Hayır canim zeytinyağinda değil. 2-3 bardak suda 6-7 tane inciri 15dk kaynatiyoruz. Hergün taze hazirlayip iciyoruz bunu. Yaklaşık 10 gün sonra 2-3 tane havucu 2 litre suda 20dk kaynatiyoruz ayni gun kaynattiğımz incir suyu ile karistirip iciyoruz. En az 5 gün bunu yapiyoruzIncir kürü dediğin zeytinyağına incir koyuyorsun 1 gece kalıyor sabah yiyorsun değil mi
Canim adetin son günu başlayabilirsin. Zaten 2-3 bardak sudakaynattgn icn hemn iciyorsun. Yumurta olusumunu kuvvetlendiriyor. Catlamasi icin havuc küru yapmalisın.Gün içinde mi tüketiyoruz suyu .. yumurta kalitesi için mi büyümesi ya da çatlaması için mi nasıl başlanıyor adetli iken mi
Sıkılma tatlım allah bı kapı acar:)valla abla birazda maddi acidan durmam gerek ztn maneviyatta var tabide kis geldi ev kira skinti biraz yani
Anladım kuzum ama Allah çok büyük muhakkak bir çıkış yolu gösterirvalla abla birazda maddi acidan durmam gerek ztn maneviyatta var tabide kis geldi ev kira skinti biraz yani
Evet canım adetim geçtiği halde negatifti..sen de sonuca üzülme bebeğim kan doğru sonucu veriyor....Senın adetın gectığı halde negatıfdı deme tatlım
Çok üzüldüm canım ya ne dicem bilemedim hakkında hayırlısı olsun ama sürekli böyle tartışma oluyor ise özür dilese bile affetme yoluna bak çok yıpranırsın ilerde geçen haftalarda da olmuştu sıkıntınız bu saatten sonra toparlamak zor olur senin için en iyisi olsunKıZlar biz eşimle kötü tartıstık zaten baya bi tartısıyorduk son zamanlarda..
Ben aileme geldim
Sanırım boşanmaya dogru gidiyoruz
Aşılama iptal
Canım perşembe katlanır değerin kimin de 10 gün kiminde 12 gün sürüyor etkisi bence sendeki doğru sonuç yarın drne git ilaç kullanmıyorsan zaman kaybetmeden başlarsınKızlar değerim 48 çıktı ama işte çatlatma iğnesi in 11. günü ya emin olamıyorum. Perşembe kesinleşir artık.
@Tyt82 evet canım ilk asilamam
Ok canım teşekkür ederim başlarım yarın olmazsaHayır canim zeytinyağinda değil. 2-3 bardak suda 6-7 tane inciri 15dk kaynatiyoruz. Hergün taze hazirlayip iciyoruz bunu. Yaklaşık 10 gün sonra 2-3 tane havucu 2 litre suda 20dk kaynatiyoruz ayni gun kaynattiğımz incir suyu ile karistirip iciyoruz. En az 5 gün bunu yapiyoruz
Canim adetin son günu başlayabilirsin. Zaten 2-3 bardak sudakaynattgn icn hemn iciyorsun. Yumurta olusumunu kuvvetlendiriyor. Catlamasi icin havuc küru yapmalisın.
Teşekkür ederim canım benim yaZdıkların çok etkilediCanım benim çok üzüldüm sıkma canını umarım herşey yoluna girer olmazsada dünyanın sonu değil benimde ikinci evliliğim ilkinde hayvanın sorunları vardı 2 sene aynı evin içinde karı koca olmadan üstüne dayakla hakaretle kovmayla geçen günler düşün annemin evine geldiğimde kız oğlan kızdım patlamış kulak zarı bozulmuş psikoloji 38 kiloda bir ölü gibi döndüm ama noldu 2 sene boşanmamak için dil döktü tedavi yi kabul etti ama asla dönmedim 6 yıl sonra bu eşimle evlendim hemde telli duvaklı gelinlikli düğünlü dünya iyisi ama başta çok oldu tartışma şimdiki halimize çok şükür çok iyiyiz birde sağlıklı hayırlı evladımız olursa bal kaymak bütün bunu hayatın devam ettiğini her şerde bir hayır olduğunu anla diye anlattım
BuaradaHurihuri2013 cok üzüldüm bacım inanki içimde hiç olumsuz sonuç alacağın hissi olmamıştı biliyormusun olmadı tüp dene kuzum ya ama üzülme nolur kıyamam sana
Sen nasıl oldun kuzumAsksevgihuzur yola devam demi bitanem yılmak yok
Hem bana gitmemi istedi hem de giderken de sinirlendi bilmiyorum canım düzelirse de düzellmese de kabullendim artıko zaman haklisin gitmekde bosver toparla kendini belki duzelir hersey yoluna girer simdi sinir hali erkek gururu pisman olur elbet
hayat Rabbim sevdigi kullarini agir imtihanlardan gecirirmis sende sevdigi kulusun demekki ablacim napalim mucadelemizi devam ettircez her zorluga ragmen elbet her serde bi hayir vardir canini sikma dua et hakkinda herseyin hayirlisi olsunnn :-* guzel bi gune baslamis olarak dusun kendini motive et zor evet ama sagliginda onemliGünaydın kızlar
Halime bakın aklımda aşılama doktor bebek düşünceleri vardı daha bikaçgüne kadar..şimdi mahkeme boşanma
vardır bununda bir hayrı canım senin için belki aşılama olmadan bunları yaşamak çok iyi oldu ya çocuk varken ya da hamile iken böyle olsaydı daha zor olacaktı senin için şimdi çok zor bir dönemden geçiyorsun ama daha ilerki günler senin için çok daha güzel olsunsıkıntılı günlerini kolayca atlatırsın inşallahGünaydın kızlar
Halime bakın aklımda aşılama doktor bebek düşünceleri vardı daha bikaçgüne kadar..şimdi mahkeme boşanma
kuzummm sen neler çekmişsin çok şükür ki geri de kalmış o günler rbbim senisağlklı evlatlar ile taçlandırsınCanım benim çok üzüldüm sıkma canını umarım herşey yoluna girer olmazsada dünyanın sonu değil benimde ikinci evliliğim ilkinde hayvanın sorunları vardı 2 sene aynı evin içinde karı koca olmadan üstüne dayakla hakaretle kovmayla geçen günler düşün annemin evine geldiğimde kız oğlan kızdım patlamış kulak zarı bozulmuş psikoloji 38 kiloda bir ölü gibi döndüm ama noldu 2 sene boşanmamak için dil döktü tedavi yi kabul etti ama asla dönmedim 6 yıl sonra bu eşimle evlendim hemde telli duvaklı gelinlikli düğünlü dünya iyisi ama başta çok oldu tartışma şimdiki halimize çok şükür çok iyiyiz birde sağlıklı hayırlı evladımız olursa bal kaymak bütün bunu hayatın devam ettiğini her şerde bir hayır olduğunu anla diye anlattım
BuaradaHurihuri2013 cok üzüldüm bacım inanki içimde hiç olumsuz sonuç alacağın hissi olmamıştı biliyormusun olmadı tüp dene kuzum ya ama üzülme nolur kıyamam sana
Sen nasıl oldun kuzumAsksevgihuzur yola devam demi bitanem yılmak yok
Denetim gene en doğrusunu söylemiş.... ana asıksanız seviyorsanız gene düzelme şansı var bence sen onu seviyorsun gibi geldi.... kârı koca arasında yaşanabilir böyle şeyler dışardan kimsenin etkisi altında kalma seviyorsanız aşarsınız hayat senin hayatınvardır bununda bir hayrı canım senin için belki aşılama olmadan bunları yaşamak çok iyi oldu ya çocuk varken ya da hamile iken böyle olsaydı daha zor olacaktı senin için şimdi çok zor bir dönemden geçiyorsun ama daha ilerki günler senin için çok daha güzel olsunsıkıntılı günlerini kolayca atlatırsın inşallah
Hayat güzelim her gün farklı seylere gebedir belkide aşılama sana serdi Rabbim önüne bu olumsuzluğu çıkardı biz bilemeyiz kiGünaydın kızlar
Yine de bu güne çok şükür kuzum ben sunu biliyorum Allah’ım beni çok seviyor sevmese bu kadar dert vermez benim sınavımı bu dünyada yapıyor ki öbür dünyama kalmasın diye o tarafta işler çok çetin beni böyle seven yar hiç sevilmez mi o ne verirse kabulüm beni ayakta tutan hep bu düşüncem olmusturkuzummm sen neler çekmişsin çok şükür ki geri de kalmış o günler rbbim senisağlklı evlatlar ile taçlandırsın
Normalde anlatmazdım sırf sana destek olabilmek için döküldüm canımTeşekkür ederim canım benim yaZdıkların çok etkiledi
Yaşadıkların kolay şeyler değil valla helal olsun hayatına yeniden başlamıssın pes etmemişsin..inşallah hayırlısı neyse o olsun canım belki benim de bikaç gün içinde boşanma dilekçem gelcek ozaman mahkemeye giderim
Ama eğer eşim pişman olur da af dilerse ozaman düşünürüm ben de çabalarım
Ama sanmıyorum çok kararlıydı boşanalım derken
Amin canım inşallah teşekkür ederimhayat Rabbim sevdigi kullarini agir imtihanlardan gecirirmis sende sevdigi kulusun demekki ablacim napalim mucadelemizi devam ettircez her zorluga ragmen elbet her serde bi hayir vardir canini sikma dua et hakkinda herseyin hayirlisi olsunnn :-* guzel bi gune baslamis olarak dusun kendini motive et zor evet ama sagliginda onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?