Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin kuzum cümlemize insallah olmazsa bir yerlere gidin durumunuz varsa eşinle moral olur ben tüpe gidicem memnun kalırsam numarasını veririm olmadı oraya gidersin
valla abla birazda maddi acidan durmam gerek ztn maneviyatta var tabide kis geldi ev kira skinti biraz yani

Incir kürü dediğin zeytinyağına incir koyuyorsun 1 gece kalıyor sabah yiyorsun değil mi
Hayır canim zeytinyağinda değil. 2-3 bardak suda 6-7 tane inciri 15dk kaynatiyoruz. Hergün taze hazirlayip iciyoruz bunu. Yaklaşık 10 gün sonra 2-3 tane havucu 2 litre suda 20dk kaynatiyoruz ayni gun kaynattiğımz incir suyu ile karistirip iciyoruz. En az 5 gün bunu yapiyoruz
Gün içinde mi tüketiyoruz suyu .. yumurta kalitesi için mi büyümesi ya da çatlaması için mi nasıl başlanıyor adetli iken mi
Canim adetin son günu başlayabilirsin. Zaten 2-3 bardak sudakaynattgn icn hemn iciyorsun. Yumurta olusumunu kuvvetlendiriyor. Catlamasi icin havuc küru yapmalisın.

Senın adetın gectığı halde negatıfdı deme tatlım
Evet canım adetim geçtiği halde negatifti..sen de sonuca üzülme bebeğim kan doğru sonucu veriyor....

KıZlar biz eşimle kötü tartıstık zaten baya bi tartısıyorduk son zamanlarda..
Ben aileme geldim
Sanırım boşanmaya dogru gidiyoruz
Aşılama iptal
Çok üzüldüm canım ya ne dicem bilemedim hakkında hayırlısı olsun ama sürekli böyle tartışma oluyor ise özür dilese bile affetme yoluna bak çok yıpranırsın ilerde geçen haftalarda da olmuştu sıkıntınız bu saatten sonra toparlamak zor olur senin için en iyisi olsun

Kızlar değerim 48 çıktı ama işte çatlatma iğnesi in 11. günü ya emin olamıyorum. Perşembe kesinleşir artık.
@Tyt82 evet canım ilk asilamam
Canım perşembe katlanır değerin kimin de 10 gün kiminde 12 gün sürüyor etkisi bence sendeki doğru sonuç yarın drne git ilaç kullanmıyorsan zaman kaybetmeden başlarsın

Ok canım teşekkür ederim başlarım yarın olmazsa

Teşekkür ederim canım benim yaZdıkların çok etkiledi
Yaşadıkların kolay şeyler değil valla helal olsun hayatına yeniden başlamıssın pes etmemişsin..inşallah hayırlısı neyse o olsun canım belki benim de bikaç gün içinde boşanma dilekçem gelcek ozaman mahkemeye giderim
Ama eğer eşim pişman olur da af dilerse ozaman düşünürüm ben de çabalarım
Ama sanmıyorum çok kararlıydı boşanalım derken

Günaydın kızlar
Halime bakın aklımda aşılama doktor bebek düşünceleri vardı daha bikaçgüne kadar..şimdi mahkeme boşanma
hayat Rabbim sevdigi kullarini agir imtihanlardan gecirirmis sende sevdigi kulusun demekki ablacim napalim mucadelemizi devam ettircez her zorluga ragmen elbet her serde bi hayir vardir canini sikma dua et hakkinda herseyin hayirlisi olsunnn :-* guzel bi gune baslamis olarak dusun kendini motive et zor evet ama sagliginda onemli

Günaydın kızlar
Halime bakın aklımda aşılama doktor bebek düşünceleri vardı daha bikaçgüne kadar..şimdi mahkeme boşanma
vardır bununda bir hayrı canım senin için belki aşılama olmadan bunları yaşamak çok iyi oldu ya çocuk varken ya da hamile iken böyle olsaydı daha zor olacaktı senin için şimdi çok zor bir dönemden geçiyorsun ama daha ilerki günler senin için çok daha güzel olsunsıkıntılı günlerini kolayca atlatırsın inşallah

kuzummm sen neler çekmişsin çok şükür ki geri de kalmış o günler rbbim senisağlklı evlatlar ile taçlandırsın

Denetim gene en doğrusunu söylemiş.... ana asıksanız seviyorsanız gene düzelme şansı var bence sen onu seviyorsun gibi geldi.... kârı koca arasında yaşanabilir böyle şeyler dışardan kimsenin etkisi altında kalma seviyorsanız aşarsınız hayat senin hayatın

kuzummm sen neler çekmişsin çok şükür ki geri de kalmış o günler rbbim senisağlklı evlatlar ile taçlandırsın
Yine de bu güne çok şükür kuzum ben sunu biliyorum Allah’ım beni çok seviyor sevmese bu kadar dert vermez benim sınavımı bu dünyada yapıyor ki öbür dünyama kalmasın diye o tarafta işler çok çetin beni böyle seven yar hiç sevilmez mi o ne verirse kabulüm beni ayakta tutan hep bu düşüncem olmustur

Normalde anlatmazdım sırf sana destek olabilmek için döküldüm canım

Amin canım inşallah teşekkür ederim herşeyin hayırlısı olsun
Bizim sınavımız da buymuşl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…