Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın canım
Evet hayırlısı olsun ne diyim ki benim sınavım buymus
İyiki de hamiş değilmişim ya da bebeğim yokmus yoksa toparlayamazdım kendimi

sosyalbilimci yaşın kaç bilmiyorum demek istediğim eşin dönerse barış aranızı toplayın değil tam tersi iyice düşün taşın ne kadar mutlusun daha iyisini hak ettiğini kesinlikle unutma elinde mesleğin var hayat sana yeni birini çıkarır Ruhudeli neler yaşamış bak çok şükür 2.ci eşi ile çok mutlu

Çok teşekkür ederim canımm iyiki varsınız
Sende kuzum SchonerDuft haklı kimseye boşan yada boşanma diyemeyiz haddimiz değil ama iyi düşün kendi değerini bil kendinin ne kadar önemli olduğunun farkına var ve yaşadıklarını hakediyormusun yada gerçekten herşey düzelirmi bunları iyice ölç tart olurda dönersen de evine bi süre çocuk planını askıya al derim

ne mutlu böyle düşünebiliyorsun böyle düşünmeseydin ayağa kalkmak çok zor olurdu senin için
Günaydın canım
Evet hayırlısı olsun ne diyim ki benim sınavım buymus
İyiki de hamiş değilmişim ya da bebeğim yokmus yoksa toparlayamazdım kendimi
doğru diyorsun tek olunca kalkması daha kolay olacak senin için

Kız bacım o yazdıklarım 2 yılımın 1 ayı eder sadece daha neler var neler dert heybemde hayatımın anasını bellediler ailecek ahhhh ahhhh

Kızlar zaten ararsa hemen gitmicem bu sefer..
Bi kez daha aynı şey olmustu tartısmıstık babamlara gelmiştim iki gün geçince özür dilemişti beni almıstı dönmüştüm
Şimdi biraz düşünmek istiyorum
Bide biraz degerimi anlasın istiyorum
Gitmemi istemişti şimdi pişmanlık yaşasın veya yasamasın ben biraz ayrı kalmak istiyorum
Şimdi gördüm WhatsApp tan engeli kaldırmıss

Kız bacım o yazdıklarım 2 yılımın 1 ayı eder sadece daha neler var neler dert heybemde hayatımın anasını bellediler ailecek ahhhh ahhhh
nasıl dayanabildin kuzum allah sana nasıl bir sabır bir güç vermiş allahtan bulsun hepsi

çok iyi düşün karar ver mümkünse de işe gir çalış kendi ayaklarında dur öyle dönecksen dön dönme kararı verirsen

nasıl dayanabildin kuzum allah sana nasıl bir sabır bir güç vermiş allahtan bulsun hepsi
Allah verdi gücünü kuzum bi şekilde dayandım ama benim asıl sevgilim kurban olduğum Allah’ım bırakmadı yanlarına hepsinin akıbetini tek tek gösterdi bana bende beter oldular

Allah verdi gücünü kuzum bi şekilde dayandım ama benim asıl sevgilim kurban olduğum Allah’ım bırakmadı yanlarına hepsinin akıbetini tek tek gösterdi bana bende beter oldular
daha beter olsun diem de dilim varmıyor ... kurtulmuşsun şükür

Kızlar bız ne dersek ne konussak bos sosyalbılımcı arkadasım ıyı düşün iyi karar ver kimse kimsenın hayatını yasamıyo belkıde esıne cok asıksın suan kızgınlıkla yada bızım söledıklerımıze cevaben sölüyosun bazı seylerı ama asla unutma aşk yalannnnnn sevgı yalannnnnn saygı yoksa zaten orda kalman komple sacmalık olur amaaaaa dersenkı esım değişir gıtttttt ararsa barış anladığım kadarıylada içinde öle bı umut var yalnız sana bı tavsıyem kimse deişmez sadece bı süre deişmiş gıbı davranır sonra kabus tekrar baslar bazen canını bıle zor kurtarırsın gerı dönüşü olmaz ......dövuyorsa tekrar dövücek küfredıyosa tekrar edıcek kovuyosa yıne kovacak İyi düşün karar ver arkadasım

gunaydin kizlar dun bi eczaneye sordum bu asilama ialaclarini 1p
ne guzel yazmissin Allah herkese sabir versin ..☆☆
bizim tedavi de ertelndi sanirim ilac parasi 1000 tl tutuyormus:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…