- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
Günaydın canımvardır bununda bir hayrı canım senin için belki aşılama olmadan bunları yaşamak çok iyi oldu ya çocuk varken ya da hamile iken böyle olsaydı daha zor olacaktı senin için şimdi çok zor bir dönemden geçiyorsun ama daha ilerki günler senin için çok daha güzel olsunsıkıntılı günlerini kolayca atlatırsın inşallah
Denetim gene en doğrusunu söylemiş.... ana asıksanız seviyorsanız gene düzelme şansı var bence sen onu seviyorsun gibi geldi.... kârı koca arasında yaşanabilir böyle şeyler dışardan kimsenin etkisi altında kalma seviyorsanız aşarsınız hayat senin hayatın
Çok teşekkür ederim canımm iyiki varsınızNormalde anlatmazdım sırf sana destek olabilmek için döküldüm canım
Sende kuzumÇok teşekkür ederim canımm iyiki varsınız
ne mutlu böyle düşünebiliyorsun böyle düşünmeseydin ayağa kalkmak çok zor olurdu senin içinYine de bu güne çok şükür kuzum ben sunu biliyorum Allah’ım beni çok seviyor sevmese bu kadar dert vermez benim sınavımı bu dünyada yapıyor ki öbür dünyama kalmasın diye o tarafta işler çok çetin beni böyle seven yar hiç sevilmez mi o ne verirse kabulüm beni ayakta tutan hep bu düşüncem olmustur
doğru diyorsun tek olunca kalkması daha kolay olacak senin içinGünaydın canım
Evet hayırlısı olsun ne diyim ki benim sınavım buymus
İyiki de hamiş değilmişim ya da bebeğim yokmus yoksa toparlayamazdım kendimi
Kız bacım o yazdıklarım 2 yılımın 1 ayı eder sadece daha neler var neler dert heybemde hayatımın anasını bellediler ailecek ahhhh ahhhhsosyalbilimci yaşın kaç bilmiyorum demek istediğim eşin dönerse barış aranızı toplayın değil tam tersi iyice düşün taşın ne kadar mutlusun daha iyisini hak ettiğini kesinlikle unutma elinde mesleğin var hayat sana yeni birini çıkarır Ruhudeli neler yaşamış bak çok şükür 2.ci eşi ile çok mutlu
nasıl dayanabildin kuzum allah sana nasıl bir sabır bir güç vermişKız bacım o yazdıklarım 2 yılımın 1 ayı eder sadece daha neler var neler dert heybemde hayatımın anasını bellediler ailecek ahhhh ahhhh
çok iyi düşün karar ver mümkünse de işe gir çalış kendi ayaklarında dur öyle dönecksen dön dönme kararı verirsenKızlar zaten ararsa hemen gitmicem bu sefer..
Bi kez daha aynı şey olmustu tartısmıstık babamlara gelmiştim iki gün geçince özür dilemişti beni almıstı dönmüştüm
Şimdi biraz düşünmek istiyorum
Bide biraz degerimi anlasın istiyorum
Gitmemi istemişti şimdi pişmanlık yaşasın veya yasamasın ben biraz ayrı kalmak istiyorum
Şimdi gördüm WhatsApp tan engeli kaldırmıss
Allah verdi gücünü kuzum bi şekilde dayandım ama benim asıl sevgilim kurban olduğum Allah’ım bırakmadı yanlarına hepsinin akıbetini tek tek gösterdi bana bende beter oldularnasıl dayanabildin kuzum allah sana nasıl bir sabır bir güç vermişallahtan bulsun hepsi
daha beter olsun diem de dilim varmıyor ... kurtulmuşsun şükürAllah verdi gücünü kuzum bi şekilde dayandım ama benim asıl sevgilim kurban olduğum Allah’ım bırakmadı yanlarına hepsinin akıbetini tek tek gösterdi bana bende beter oldular
Günaydın canım yarın randevum hakkımda hayırlısı sen naptın doktora gıttınmıHurihuri2013 kuzum kan vermeye gidecekmisin bugün
yok kuzum gitmedim cuma ya da perşembe giderim bende doktoraGünaydın canım yarın randevum hakkımda hayırlısı sen naptın doktora gıttınmı
bende kilo dahi olmadıBENDE merional kullandım ama tersi oldu bende kocamn oldular
ne guzel yazmissin Allah herkese sabir versin ..☆☆Yine de bu güne çok şükür kuzum ben sunu biliyorum Allah’ım beni çok seviyor sevmese bu kadar dert vermez benim sınavımı bu dünyada yapıyor ki öbür dünyama kalmasın diye o tarafta işler çok çetin beni böyle seven yar hiç sevilmez mi o ne verirse kabulüm beni ayakta tutan hep bu düşüncem olmustur
Allahim yar ve yardimcin olsun canimGünaydın canım
Evet hayırlısı olsun ne diyim ki benim sınavım buymus
İyiki de hamiş değilmişim ya da bebeğim yokmus yoksa toparlayamazdım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?