Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
pisman olir gibi geldi bana sinirle yapilan seyler bir zman sonra yumusar

Canım ablam hamile kalamiyodurdu doktoru aşılama sonucu evlat sahibi olacağını söyledi ve şimdi iki aylık hamile :) rabbim sanada nasip etsin inşallah
Bu iş anestezi ile yapılırmı acaba Korkuyorum ben muayenede bile kendimi çok sıkıyorum aşılama esnasında kim bilir ne yaparım

Canım ablam hamile kalamiyodurdu doktoru aşılama sonucu evlat sahibi olacağını söyledi ve şimdi iki aylık hamile :) rabbim sanada nasip etsin inşallah[/QUOT
Bence anesteziye gerek bile duymiycaksin çünkü ablamda 10 dkka falan sürdübelki daha az ağrı oluyomus ama değermis şuan ablamla oturoruz ve en büyük destekçin duydukların kadar ağır olmiyacagini söylüyor

Bende tedavi görüyorum üç ay içinde olmazsa bnada aşılama yapila
Amin canım ama bizim aşılama iptal oldu tüp bebeğe gideceğiz PrensesAnnesi_
Allah yardımcın olsun kb yanlış anlamışım ben rabbim güç sabır versin

Bende bu gidişle alacam sanırım çok İştahım açıldı iğneden mi acaba

Bende bu gidişle alacam sanırım çok İştahım açıldı iğneden mi acaba
Bugün ne durumdasın varmı bı gelişme canım dün ben ıdrar testı yapıp negatıf görünce tüp bebek arastırmalarıma basladım yarın kan testım var ama nedense hıç olumlu gıbı deıl içim tabı allah bılır orası ayrı ama işallah kızılcıktan sonra sende bı hamılelık haberı verırsın bıze

kuzum benim ara verme imkanın var mı tedaviye ara versen oluyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…