- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
pisman olir gibi geldi bana sinirle yapilan seyler bir zman sonra yumusarKendisi de gitmemi istedi canım ben de geldim zaten tartıstık bagırma cagırma ikimizde de oldu ama en son o baya bi bagırdı sakinleşemedi gitmemi istedi boşanalım filan dedi
WhatsApp tan engellemiş beni çocuk gibi ben de onu engelledim
Canım ablam hamile kalamiyodurdu doktoru aşılama sonucu evlat sahibi olacağını söyledi ve şimdi iki aylık hamile :) rabbim sanada nasip etsin inşallahMerhaba hanımlar konuyu bilerek buraya acıyorum çünkü burada dönüş daha fazla oluyor.Daha önce aşılama yaptıran üyelerimiz vardır muhakkak bu konuda bana biraz bilgi verirmişsiniz?Nasıl olur?ne zaman gidilmelidir?regl sonrası mı yapılır?önce ilaç mı kullanılır yoksa iğne mi yapılır?Öncesinde sonrasında neler yapılmalı yada yapılmamalı?Ağrılı bir işlemmidir?Anestezi ile yapılırmı?vs vs BUARADA BU CUMA GÜNÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE RABBİM DİLEYEN İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI,BÜTÜN UZUVLARI TAM HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN (Amin)
Evettt hanımlar buraya herkesin durumunu yazalımda karıştırmayalım
@Ruhudeli yaş:35 ilk deneme için bat bekleniyor
@denetim yaş:32 ilk deneme yapıldı test günü bekleniyor (2ekim)
@Hurihuri2013 yaş :39 3.deneme başlandı
@mihracee yaş:35 2.deneme için bat bekleniyor
@Tyt82 yaş:35 ilk deneme başlandı
@sosyalbilimci yaş:29 ilk deneme için bat bekleniyor
@cerkeskizi1 yaş:28 2.deneme test günü bekleniyor (2 ekim)
@Asksevgihuzur yaş:22 1.deneme başlandı
@dream3416 yaş:37 2.deneme için bat bekleniyor
@TRuyammm yaş:33 1.deneme test günü bekleniyor (4 ekim)
@Halitim yaş:22 1.deneme için iğneler başlandı
@calmille yaş:32 2.deneme test günü bekleniyor
Cümlemizin hakkında hayırlısını versin Rabbim sağlıklıca,hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım dileyen isteyen herkese.Eğer bilgilerinde yanlışlık yaptığım varsa yada yazmayı unuttuğum arkadaşlar bilgi verirseniz hemen ekler yada gerekli değişiklikleri yaparım....
Bu iş anestezi ile yapılırmı acaba Korkuyorum ben muayenede bile kendimi çok sıkıyorum aşılama esnasında kim bilir ne yaparım
bu sefer bende almadım kilobende kilo dahi olmadı
Bence anesteziye gerek bile duymiycaksin çünkü ablamda 10 dkka falan sürdübelki daha az ağrı oluyomus ama değermis şuan ablamla oturoruz ve en büyük destekçin duydukların kadar ağır olmiyacagini söylüyorCanım ablam hamile kalamiyodurdu doktoru aşılama sonucu evlat sahibi olacağını söyledi ve şimdi iki aylık hamile :) rabbim sanada nasip etsin inşallah[/QUOT
Bende tedavi görüyorum üç ay içinde olmazsa bnada aşılama yapilaBence anesteziye gerek bile duymiycaksin çünkü ablamda 10 dkka falan sürdübelki daha az ağrı oluyomus ama değermis şuan ablamla oturoruz ve en büyük destekçin duydukların kadar ağır olmiyacagini söylüyor
Allah yardımcın olsun kb yanlış anlamışım ben rabbim güç sabır versinAmin canım ama bizim aşılama iptal oldu tüp bebeğe gideceğizPrensesAnnesi_
Bence gayet iyi değerleriKizlar eşimin sperm sonucu bu. Sizce nasil yorumlarmisiniz lutfen
Amin canım estağfurullah ne kusuruBende tedavi görüyorum üç ay içinde olmazsa bnada aşılama yapila
Allah yardımcın olsun kb yanlış anlamışım ben rabbim güç sabır versin
Bence gayet iyi değerleri
Bence gayet iyi değerleri
Muhtemelen 29 milyon dur o zaten normali 20 milyon ve üzeri oluyor diye biliyorum ama yinede yanıltmak istememSayi azmi 29.1 denmis ama pek anlayamadim
Kizlar eşimin sperm sonucu bu. Sizce nasil yorumlarmisiniz lutfen
ben almak istiyordumbu sefer bende almadım kilo
Bugün ne durumdasın varmı bı gelişme canım dün ben ıdrar testı yapıp negatıf görünce tüp bebek arastırmalarıma basladım yarın kan testım var ama nedense hıç olumlu gıbı deıl içim tabı allah bılır orası ayrı ama işallah kızılcıktan sonra sende bı hamılelık haberı verırsın bızeBende bu gidişle alacam sanırım çok İştahım açıldı iğneden mi acaba
kuzum benim ara verme imkanın var mı tedaviye ara versen oluyor mu ?Bugün ne durumdasın varmı bı gelişme canım dün ben ıdrar testı yapıp negatıf görünce tüp bebek arastırmalarıma basladım yarın kan testım var ama nedense hıç olumlu gıbı deıl içim tabı allah bılır orası ayrı ama işallah kızılcıktan sonra sende bı hamılelık haberı verırsın bıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?