İnşallah veririm benim durumda bir degisiklik yok. Polip olduğu için biraz umutsuzum yinede allah bılır. Testin negatif ama inan kan sonucunu bekliyom senle ilgili hala umudum var. Olmasa bir kez daha aşilama dusunuyon mu.4. Çok hamile kalan duydum etrafimdanBugün ne durumdasın varmı bı gelişme canım dün ben ıdrar testı yapıp negatıf görünce tüp bebek arastırmalarıma basladım yarın kan testım var ama nedense hıç olumlu gıbı deıl içim tabı allah bılır orası ayrı ama işallah kızılcıktan sonra sende bı hamılelık haberı verırsın bıze
Bırakırsam sanki bu dırencım düşcek gıbı geliyo bana yolun yarısında en basa dönmek gıbı olcak gibi hissediyorum bu psikolojiden cıkarsam pes etmekten korkuyorum canımıniçikuzum benim ara verme imkanın var mı tedaviye ara versen oluyor mu ?
Canım bencede ara verme ben verdiğim aralardan pişman oldum. Belki olur diye çok vakit kaybettim. Kendinde o gücü görüyorsan devam et.Bırakırsam sanki bu dırencım düşcek gıbı geliyo bana yolun yarısında en basa dönmek gıbı olcak gibi hissediyorum bu psikolojiden cıkarsam pes etmekten korkuyorum canımıniçi
Burda üç denemeden sonra tüp bebeğe geciliyo canım ben 40 yasıma gırcem tüp bebekte sansım daha cok işallah yarın müjde verırım ne bılım ben negatıf olduğnu kabullendım heralde işallahhhh senden pozıtıf haberı alırım duam hep sızınle csnımİnşallah veririm benim durumda bir degisiklik yok. Polip olduğu için biraz umutsuzum yinede allah bılır. Testin negatif ama inan kan sonucunu bekliyom senle ilgili hala umudum var. Olmasa bir kez daha aşilama dusunuyon mu.4. Çok hamile kalan duydum etrafimdan
anlıyorum ben ara verdiğimde zorla gitmiştim 3.cü tüp tedavime ara verme o zaman kuzum inşallah gerekte kalmayacak idrar testine güvenmiyorum beni biliyorsun negatif çıktı ama kanda vardıBırakırsam sanki bu dırencım düşcek gıbı geliyo bana yolun yarısında en basa dönmek gıbı olcak gibi hissediyorum bu psikolojiden cıkarsam pes etmekten korkuyorum canımıniçi
ben hep eşimede söledım benım tüp bebekle olucak gıbı hıssedıyorum adamlar rahım fılmı bıle cekmedı belkı tüplerım kapalı asılamada tüp tıkalıysa bosa kürek cekmeye benzıyo bu işte kafamda bu soru işaretlerini olduğu için belkıde negatıfım ama allahım bı mucıze verırse bılemem işallahta öyle olur ama bırakmıcam burda tüp de denıcem olmadı türkıyeye gelip denıcem allahım bana güç verdıgı kadar pesındeyım bunun canımıniçianlıyorum ben ara verdiğimde zorla gitmiştim 3.cü tüp tedavime ara verme o zaman kuzum inşallah gerekte kalmayacak idrar testine güvenmiyorum beni biliyorsun negatif çıktı ama kanda vardı
Ya ben anlamıyorum. Aşılamada direk rahim filmi ıstiyolar birde sperm tahlili nasıl senden istemedi ler.ben hep eşimede söledım benım tüp bebekle olucak gıbı hıssedıyorum adamlar rahım fılmı bıle cekmedı belkı tüplerım kapalı asılamada tüp tıkalıysa bosa kürek cekmeye benzıyo bu işte kafamda bu soru işaretlerini olduğu için belkıde negatıfım ama allahım bı mucıze verırse bılemem işallahta öyle olur ama bırakmıcam burda tüp de denıcem olmadı türkıyeye gelip denıcem allahım bana güç verdıgı kadar pesındeyım bunun canımıniçi
Canım doktırum burdakı ultrason cıhazları cok gelişmiş zaten spermlerı yumurtanın yanına bırakıyoruz filme ihtıyac duymuyoruz bakın sıze ultrasonla spermlerın buluştuğu noktayıda gösterıyorum asılama sırasında dedı esıme defalarca dedım bak ilkı olmadı ıkıncı olmadı artık bı ıtıraz et amaaaaaa yok doktordan ıyı mı bılcez dıyo zaten tüp bebek yapcaklar bundan sonra ıyıce paranoyaklasma dedı dılım yok sekerım napım mecbur ne denılırse onu yapıyomYa ben anlamıyorum. Aşılamada direk rahim filmi ıstiyolar birde sperm tahlili nasıl senden istemedi ler.
Allahım yardım etsın emeklerımı görsün bana bı tessellı versın tek ıstegım bu bı bebeğim olsun onla uğrasıyım hiç isyan etmedım etmemdw hayatım hep zor oldu ama gurbet benı 20 kat dahada zorladı tek dılegım bır bebek allahım sesımı duysunCanım doktırum burdakı ultrason cıhazları cok gelişmiş zaten spermlerı yumurtanın yanına bırakıyoruz filme ihtıyac duymuyoruz bakın sıze ultrasonla spermlerın buluştuğu noktayıda gösterıyorum asılama sırasında dedı esıme defalarca dedım bak ilkı olmadı ıkıncı olmadı artık bı ıtıraz et amaaaaaa yok doktordan ıyı mı bılcez dıyo zaten tüp bebek yapcaklar bundan sonra ıyıce paranoyaklasma dedı dılım yok sekerım napım mecbur ne denılırse onu yapıyom
Şimdi anladim canım. Benim eşim de bana illa tup yapalım dedi yazın. Bende dedimki yaza kadar aşilma denim.belki tutar. Benim sıkıntım kimse bilmiyor ve çalışıyorum. Gizli is yapmak biraz beni zorluyor birde izin işleri.Canım doktırum burdakı ultrason cıhazları cok gelişmiş zaten spermlerı yumurtanın yanına bırakıyoruz filme ihtıyac duymuyoruz bakın sıze ultrasonla spermlerın buluştuğu noktayıda gösterıyorum asılama sırasında dedı esıme defalarca dedım bak ilkı olmadı ıkıncı olmadı artık bı ıtıraz et amaaaaaa yok doktordan ıyı mı bılcez dıyo zaten tüp bebek yapcaklar bundan sonra ıyıce paranoyaklasma dedı dılım yok sekerım napım mecbur ne denılırse onu yapıyom
Amin canım ben eminim burdaki herkesin olacak benimde.ama bazıları erken kavuşacak bazıları biraz geç ama allahın izniyle olacak insalllahAllahım yardım etsın emeklerımı görsün bana bı tessellı versın tek ıstegım bu bı bebeğim olsun onla uğrasıyım hiç isyan etmedım etmemdw hayatım hep zor oldu ama gurbet benı 20 kat dahada zorladı tek dılegım bır bebek allahım sesımı duysun
Canom baktim da bi lökosit normalin üstunde gözükuyor. Sperm sayisi da 29 milyon aslnda normal gözükse de bence düsük geldi bana. Mesela benm esimin 100 milyon cikti sonucu. Ona keciboynuzu falan yedir yada pekmezini ver her gun yesin.Kizlar eşimin sperm sonucu bu. Sizce nasil yorumlarmisiniz lutfen
Zaten hepimiz gızlı yapıyoz duycağmız laflardan cekındığmızden deıl kafamız rahat olsundıye yoksa kım bana kısır demiş acımış umrumda deıl allahım acısın allahımın verdığı sınav bu sendw sıkılma olurmu bak ne güzel hem calışıp hemde mücadele verıyosun allah emeklerını bosa cıkarmasınAmin canım ben eminim burdaki herkesin olacak benimde.ama bazıları erken kavuşacak bazıları biraz geç ama allahın izniyle olacak insalllah
Bende eşimin ailesinden gizli tedavi oluyorum. Daha 2 yillık evliyim diye istemiyoruz diyip gecictiriyorum. Fakat aslında oyle deģil tabiki. Sadece çok duyulmasıni istemiyorum o kadar.Zaten hepimiz gızlı yapıyoz duycağmız laflardan cekındığmızden deıl kafamız rahat olsundıye yoksa kım bana kısır demiş acımış umrumda deıl allahım acısın allahımın verdığı sınav bu sendw sıkılma olurmu bak ne güzel hem calışıp hemde mücadele verıyosun allah emeklerını bosa cıkarmasın
Canom baktim da bi lökosit normalin üstunde gözükuyor. Sperm sayisi da 29 milyon aslnda normal gözükse de bence düsük geldi bana. Mesela benm esimin 100 milyon cikti sonucu. Ona keciboynuzu falan yedir yada pekmezini ver her gun yesin.
Adetliyim kuzum daha bitmedi şöyle yapacam 1 bardak yapacam ama zor içerim bu ara midem berbatSchonerDuft canım kure baslicam diyordun basladın mi ? Şuan adetinin üstunden kac gün gecti ??
Canım idrar testine niye bu kadar takılıyosunnn... Kimisinin değeri 300e 400 e kadar idrara gecmiyomus. Hepimizin vücudu böbreği değişik. Dur bakalımBugün ne durumdasın varmı bı gelişme canım dün ben ıdrar testı yapıp negatıf görünce tüp bebek arastırmalarıma basladım yarın kan testım var ama nedense hıç olumlu gıbı deıl içim tabı allah bılır orası ayrı ama işallah kızılcıktan sonra sende bı hamılelık haberı verırsın bıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?