- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
Değerler çok iyi canım. Benim eşimin bunun yarısı kadardi nerdeyse hızı falan yani hatta morfoloji yüzde 8 di bizde. Şimdi asilamam tuttu çok şükür ama ne kadar sağlıklı bilmiyorumCanim o mililitredeki sperm sayısı yalnız. Toplamı değil. Enfeksiyonda çok düşükmüş.
Doktorumuz gayet normal hatta morfolojisi falan cok iyi dedi
Amin işallah canım işallahhhh cok güzel gecıcek hamıleliğin kötüyü hiç düşünme olurmu ben kendımı negatıf dıyerek hazırlıyomkı pozıtıf olursa benımde mucızem gerceklessın allahın izniyle canımCanım idrar testine niye bu kadar takılıyosunnn... Kimisinin değeri 300e 400 e kadar idrara gecmiyomus. Hepimizin vücudu böbreği değişik. Dur bakalım
İnşallah bebişin olduğunda butunnn çektiklerini beklemelerini hepppsini unutcksin
Canım benimde 4. Gun cumartesi oldum bendeaşılamamı olalı 3 gün oldu benim de
O zaman gayet iyi canim. Ben toplam olarak düşündüm.Canim o mililitredeki sperm sayısı yalnız. Toplamı değil. Enfeksiyonda çok düşükmüş.
Doktorumuz gayet normal hatta morfolojisi falan cok iyi dedi
Tamm kuzum eger 1 bardaklık suda yapacaksan. 2-3 tane inciri kaynat 10dk kadar. Duzenli olarak en az 10gün ic. Adetinin son günu başla ama adetin ilk günlerinde yapma.Adetliyim kuzum daha bitmedi şöyle yapacam 1 bardak yapacam ama zor içerim bu ara midem berbat
Hakkında hayrlsı olsun canım. 2 haftaya güzel haberlerini alirız insaallahaşılamamı olalı 3 gün oldu benim de
Sen yapmismiydin bunu ... havucu da ilk defa duydum ... bugün yatmadan yaparımTamm kuzum eger 1 bardaklık suda yapacaksan. 2-3 tane inciri kaynat 10dk kadar. Duzenli olarak en az 10gün ic. Adetinin son günu başla ama adetin ilk günlerinde yapma.
inşallah hayırlarla sağlıcakla cümlemiz için aminHakkında hayrlsı olsun canım. 2 haftaya güzel haberlerini alirız insaallah
Evet tatlm yaptim ama ilk yazdığım ölçuyu yaptm. Faydasıni da gördümSen yapmismiydin bunu ... havucu da ilk defa duydum ... bugün yatmadan yaparım
Sakin ol bnce. Ama haklisın. Bazen erkekler bizler kadar duşünceli olamiyorYa kızlar çok sinirliyim suan eşim sözde sigarayı bıraktı günde 2 pakete yakın içiyordu şimdi 1-2 diyo benim anladığım 5-6 yı buluyor belkide geçiyor gerçi eve gelince öyle sigara falan kokmuyor ağzı teni üstü ama yinede bozuldum hemde sinirlendim ben bi dünya seye katlanmayı kabul ederken onun bu yaptığına ıyuz oldum haklımıyım yoksa abartıyormuyum
Cnm haklısın ama etrafimdaki lerden biliyorum sigarayı bırakmak zor üstüne gitme ona destek olmaya çalış kavga ettikçe daha çok strese girer hiç birakamazYa kızlar çok sinirliyim suan eşim sözde sigarayı bıraktı günde 2 pakete yakın içiyordu şimdi 1-2 diyo benim anladığım 5-6 yı buluyor belkide geçiyor gerçi eve gelince öyle sigara falan kokmuyor ağzı teni üstü ama yinede bozuldum hemde sinirlendim ben bi dünya seye katlanmayı kabul ederken onun bu yaptığına ıyuz oldum haklımıyım yoksa abartıyormuyum
Sigarayı bırakmak hiç kolay değil kuzum azaltması bile çok iyi ..... senin kadar o da stresli emin ol erkekler bizim kadar belli edemiyorlar duygularını stresle beraber sigarayı bırakmak çok zordur şimdi ona .. sende haklısın tabi ama onun açısından da düşün biraz hele günde 1 paket bitiriyor ise birden bırakmasını bekleyemeyiz .. ayrıca tedavi için içki içmedik sigara içmedim arada içiyorum ben inan olacak olan her şekilde oluyor ben bu sene denize bile gitmedim deniz şehrinde yaşıyorum üstelik deniz bana 30 dk uzaklıkta düşün ne olduğunu biliyorsun tabi içmesin ama olacak olanı engelleyemiyoruz maalesef üstene de gidersen daha çok içer elinde olmadan anlatabildim miYa kızlar çok sinirliyim suan eşim sözde sigarayı bıraktı günde 2 pakete yakın içiyordu şimdi 1-2 diyo benim anladığım 5-6 yı buluyor belkide geçiyor gerçi eve gelince öyle sigara falan kokmuyor ağzı teni üstü ama yinede bozuldum hemde sinirlendim ben bi dünya seye katlanmayı kabul ederken onun bu yaptığına ıyuz oldum haklımıyım yoksa abartıyormuyum
Haklısın hemdeeee cok haklısın ama abartıyosun oda cok streslı sorun ondan kaynaklanıyo ve düşünsene gıttınız denedınız olmadı işallahki olucak adam tedırgın adam suclu psikolojisinde ve sıgara bırakılması zor bı bagımlılık helekıdw sıkıntın stresın varsa canım arkadasım bıraz sakınles yıne sölüyom haklısın ama üstelemek erkek cınsı varya o kalınkafalarda ters tepıyoYa kızlar çok sinirliyim suan eşim sözde sigarayı bıraktı günde 2 pakete yakın içiyordu şimdi 1-2 diyo benim anladığım 5-6 yı buluyor belkide geçiyor gerçi eve gelince öyle sigara falan kokmuyor ağzı teni üstü ama yinede bozuldum hemde sinirlendim ben bi dünya seye katlanmayı kabul ederken onun bu yaptığına ıyuz oldum haklımıyım yoksa abartıyormuyum
Açıkçası gözümde büyüdü yapmak .. aşılama da kendi ağacımızdan koparılmış incir yiyordum günde 5 6 tane çok iyi geldiğini düşünüyorum ama zamanı geçti kuru incire kaldım ama nasıl olcak bilmiyorum sanırım boş verecem bu ay çok yorgun düşmüşüm zaten kanama da bitmedi bir daha ne zaman adet olurum belli değilEvet tatlm yaptim ama ilk yazdığım ölçuyu yaptm. Faydasıni da gördüm
Kıyamam sana ya dınlen bencede canımıniçiAçıkçası gözümde büyüdü yapmak .. aşılama da kendi ağacımızdan koparılmış incir yiyordum günde 5 6 tane çok iyi geldiğini düşünüyorum ama zamanı geçti kuru incire kaldım ama nasıl olcak bilmiyorum sanırım boş verecem bu ay çok yorgun düşmüşüm zaten kanama da bitmedi bir daha ne zaman adet olurum belli değil.. sen tedavi gormusmuydun hep karıştırıyorum
Yapma benım psıkolojim bozuldu tavsıyem bekle tabıkı tavsıye yınede sen bılırsın canımKızlar yarın test yapmak istiyorum 8. Gün olacak ne dersiniz
Sakin ol bnce. Ama haklisın. Bazen erkekler bizler kadar duşünceli olamiyor
Cnm haklısın ama etrafimdaki lerden biliyorum sigarayı bırakmak zor üstüne gitme ona destek olmaya çalış kavga ettikçe daha çok strese girer hiç birakamaz
Sigarayı bırakmak hiç kolay değil kuzum azaltması bile çok iyi ..... senin kadar o da stresli emin ol erkekler bizim kadar belli edemiyorlar duygularını stresle beraber sigarayı bırakmak çok zordur şimdi ona .. sende haklısın tabi ama onun açısından da düşün biraz hele günde 1 paket bitiriyor ise birden bırakmasını bekleyemeyiz .. ayrıca tedavi için içki içmedik sigara içmedim arada içiyorum ben inan olacak olan her şekilde oluyor ben bu sene denize bile gitmedim deniz şehrinde yaşıyorum üstelik deniz bana 30 dk uzaklıkta düşün ne olduğunu biliyorsun tabi içmesin ama olacak olanı engelleyemiyoruz maalesef üstene de gidersen daha çok içer elinde olmadan anlatabildim mi
Haklısın hemdeeee cok haklısın ama abartıyosun oda cok streslı sorun ondan kaynaklanıyo ve düşünsene gıttınız denedınız olmadı işallahki olucak adam tedırgın adam suclu psikolojisinde ve sıgara bırakılması zor bı bagımlılık helekıdw sıkıntın stresın varsa canım arkadasım bıraz sakınles yıne sölüyom haklısın ama üstelemek erkek cınsı varya o kalınkafalarda ters tepıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?