- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
Sakin ol deli kızzzz işallahhhh hersey güzel olcak bak bana psikolojim bızuldu ama burnum kaf dagında tasssss gıbı duruyom yalancıktannnnnnnSağolun kızlar aslında haklısınız hepiniz ama bende tedirgin oluyorum yine birşeyler ters gidecek diye yoksa onuda anlıyorum 2 haftada saçları beyazladı çok suçlanıyor belli etmemeye çalışıyor zaten geçen itiraf etti sana zor ama bana daha da zor düşünsene sıkıntı ben kaynaklı bu beni mahvediyor çok ağır dedi onada üzülüyorum çok ama işte napıyım sinirleniyorum elimde olmadan bunlar yetmez gibi birde işi çok stresli Rabbim yardımcımız olsun cümlemizin
Canım ne olacak iğne nin etkisi geçmemiş olacak pozitif çıkacak sonra kafanda deli sorular acaba iğneden mi diye oyüzden bekle.Kızlar yarın test yapmak istiyorum 8. Gün olacak ne dersiniz
Dimi dinlenmek daha mantıklı geliyor bana en azından aşılama zamanı yaparım bişiyler hangi kür denk gelirseKıyamam sana ya dınlen bencede canımıniçi
Bebeğim belki böylesi hayırlıdır tüp daha garantili aşılamaya göre öyle düşün üzme kendini artık daha güçlü olmak zorundasın anne aday adayısın sonuçtaSağolun kızlar aslında haklısınız hepiniz ama bende tedirgin oluyorum yine birşeyler ters gidecek diye yoksa onuda anlıyorum 2 haftada saçları beyazladı çok suçlanıyor belli etmemeye çalışıyor zaten geçen itiraf etti sana zor ama bana daha da zor düşünsene sıkıntı ben kaynaklı bu beni mahvediyor çok ağır dedi onada üzülüyorum çok ama işte napıyım sinirleniyorum elimde olmadan bunlar yetmez gibi birde işi çok stresli Rabbim yardımcımız olsun cümlemizin
Kalın kafalarda hahahahaHurihuri2013
Olcak olcak allahım izin verırse asılama olmadan hemde işallahhhh:)Dimi dinlenmek daha mantıklı geliyor bana en azından aşılama zamanı yaparım bişiyler hangi kür denk gelirse
Inşallah çok yıprandım evlendigimden beri uğraşıyorumOlcak olcak allahım izin verırse asılama olmadan hemde işallahhhh:)
Düşünmesen keşke bunları ama elinde değil bıliyorum ağlamaya neden arıyom üzme benı ne olur yıpratma kendını allahım sabır versın sana canımniçi offffff zaten psıkolojim iyi deil kıyamam sanaInşallah çok yıprandım evlendigimden beri uğraşıyorumdüşükten sonra daha kötü oldum off offf kız mıydı erkek miydi kime benzicekti alah evladını kucağına alıp kaybedenlere sabır versin
Allah inşallah hayırlısı ile sağlıcakla evlad müjdesini tezden sana nasip etsin sağlıcakla hayırlar ile büyütmek inşallah analı babalı büyütmek nasip etsin canım inşallah aminInşallah çok yıprandım evlendigimden beri uğraşıyorumdüşükten sonra daha kötü oldum off offf kız mıydı erkek miydi kime benzicekti alah evladını kucağına alıp kaybedenlere sabır versin
Anne aday adayı da değilim artık sanırım tüp bebek işinide ertelemek zorunda kalacağız bir akrabadan borç alıp ona taksit taksit ödeyecektik ama olmayacak sanırım eşimle konuştuk biraz önce muayeneye gidip tam fiyatı öğreneceğiz ama büyük ihtimal ertelenecek o kadar maddi gücümüz yok malesef ne yapalım kader Allah dilerse bizi anne babalığa layık görürse verir zatenBebeğim belki böylesi hayırlıdır tüp daha garantili aşılamaya göre öyle düşün üzme kendini artık daha güçlü olmak zorundasın anne aday adayısın sonuçta
Yanlis anlamassan konuyu cok takip edemedim asilama tutmadimi bide bu tup bebk icin destekler var merak edersen ozelden yazayimAnne aday adayı da değilim artık sanırım tüp bebek işinide ertelemek zorunda kalacağız bir akrabadan borç alıp ona taksit taksit ödeyecektik ama olmayacak sanırım eşimle konuştuk biraz önce muayeneye gidip tam fiyatı öğreneceğiz ama büyük ihtimal ertelenecek o kadar maddi gücümüz yok malesef ne yapalım kader Allah dilerse bizi anne babalığa layık görürse verir zaten
Canım geç yumurtlarsan kaçırmış olursun Adetlerin düzenli mi eğer düzenliyse ilişkiye grek uok ozamn.aşilama dusunmuyor san ovulasyon testi kullanabilirsin böylece kafanda soru işareti olmazOlmuyor
Yazayim regli 1 kasimda oldum. 6 sinda bitti
8,10,12.15.18 inde.birliktelik oldu
Takvime gore ayib 13 u ile 19 u arasi ovilasyon gunlerim. Sizce bundan sonra birlikte olmak birsey ifade edermi napim
Normalde duzenldir ama gecen ay asilamadan dokati 5 gun atti. Ovulasyon testi kullanmisligim var bir kutuda 5 tane vardi tutturamadim di :) ben yumurtlamiyorum ona goreCanım geç yumurtlarsan kaçırmış olursun Adetlerin düzenli mi eğer düzenliyse ilişkiye grek uok ozamn.aşilama dusunmuyor san ovulasyon testi kullanabilirsin böylece kafanda soru işareti olmaz
Canimm umitsiz olma lutfen inaniyorun ins olacak ins olacakkAnne aday adayı da değilim artık sanırım tüp bebek işinide ertelemek zorunda kalacağız bir akrabadan borç alıp ona taksit taksit ödeyecektik ama olmayacak sanırım eşimle konuştuk biraz önce muayeneye gidip tam fiyatı öğreneceğiz ama büyük ihtimal ertelenecek o kadar maddi gücümüz yok malesef ne yapalım kader Allah dilerse bizi anne babalığa layık görürse verir zaten
Canimm umitsiz olma lutfen inaniyorun ins olacak ins olacakk
3 yıl tedavi görmüş ama olumlu sonuç alamamış şartı aranıyor devlette biz 1,5 yıllık evliyiz rapor alamıyoruz kiRuhudeli tip fakultesinde yaptirin tup bebegi oralarla ozeller cok fark ediyor
Canım ovulasyon testleri internette daha ucuz ben 50 tane almistim 45 tl verdim eczanelerde pahalı evet 5 tane yetmeyebilir.Normalde duzenldir ama gecen ay asilamadan dokati 5 gun atti. Ovulasyon testi kullanmisligim var bir kutuda 5 tane vardi tutturamadim di :) ben yumurtlamiyorum ona gore
Canım yinede devlette bu işlem daha uygundur ben doktora sormuştum 6000 tl bulur demişti.3 yıl tedavi görmüş ama olumlu sonuç alamamış şartı aranıyor devlette biz 1,5 yıllık evliyiz rapor alamıyoruz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?