Canım yinede devlette bu işlem daha uygundur ben doktora sormuştum 6000 tl bulur demişti.
Senin yerinde olsam fakültelerde araştirirdim.
Evet dondurma işlemide var.oda para ama özelde sizden tahlil isterlerse onlar da para tutacak.devlette ücret odemiyosun.valla zor bir karar herseyi düşünmek gerekiyor. 3 yıl şartı zaten çok saçma sonuçta tahlilde sıkıntı var normal yolla olamz ne diye 3 yıl bekletirler. Sebepsiz infertilite olsa tamam dicemÖzellerde 6200 diyo zaten canım +ilaçlar sonrasında transfer dışında sağlıklı kalan embriyoyu dondurmak gerekiyor ne olur ne olmaz diye onu bildiğim kadarıyla hastane yapmıyor özelde saklanıyor o da 2000 tl yol masrafını hiç saymıyorum
Canım allah yardimcin olsun tabiki belkide kendiliğinden olur Allah olsun dedikten sonra kim önünde durabilir ne mucizeler okuyorum şasiriyorum.ozman biraz bekleyin allah bakarsın 1 2 ay sonra önünüze bir kapı açar.Belki bana polyanacılık oynuyorsun diyeceksiniz ama bakın 2 aydın aşılamada önüme engel çıktı herşey hazırken bu ay tüp bebek dedik herşeyi ayarladık tam başlanacak yine hesapta olmayan bir terslik çıktı belki de Allah tan Rabbim kendiliğinden verecek belkide beni uğraştırmadan ben kurban olayım ondan gelene.ama zor yinede çok zor nerdeyse bütün gece ağladım hayatımda ilk kez çaresizliği iliklerime kadar hissettimSchonerDuft Hurihuri2013 mihracee Asksevgihuzur sosyalbilimci T Tyt82 dua edin nolur
Canim maddeyi dogru okudun mu erkekte olan sperm sorunlari veya kadinda tuplerin tikali olmasi durumunda 3 yil sarti aranmiyorBelki bana polyanacılık oynuyorsun diyeceksiniz ama bakın 2 aydın aşılamada önüme engel çıktı herşey hazırken bu ay tüp bebek dedik herşeyi ayarladık tam başlanacak yine hesapta olmayan bir terslik çıktı belki de Allah tan Rabbim kendiliğinden verecek belkide beni uğraştırmadan ben kurban olayım ondan gelene.ama zor yinede çok zor nerdeyse bütün gece ağladım hayatımda ilk kez çaresizliği iliklerime kadar hissettimSchonerDuft Hurihuri2013 mihracee Asksevgihuzur sosyalbilimci T Tyt82 dua edin nolur
canım zamanı gelmemiştir belki sen bir ön görüşmelere başla bakalım kafana yatacak mı ? belki aklına yatmaz birkaç merkez ile görüş o süreçte biraz kenarda para biriktirirsin bazı merkezler karta taksitte yapıyor bilgin olsun benim merkez yapıyordu onu da öğrenirsinBelki bana polyanacılık oynuyorsun diyeceksiniz ama bakın 2 aydın aşılamada önüme engel çıktı herşey hazırken bu ay tüp bebek dedik herşeyi ayarladık tam başlanacak yine hesapta olmayan bir terslik çıktı belki de Allah tan Rabbim kendiliğinden verecek belkide beni uğraştırmadan ben kurban olayım ondan gelene.ama zor yinede çok zor nerdeyse bütün gece ağladım hayatımda ilk kez çaresizliği iliklerime kadar hissettimSchonerDuft Hurihuri2013 mihracee Asksevgihuzur sosyalbilimci T Tyt82 dua edin nolur
ablacm seni cok iyi anliyorum oyle doldum oyle doldum ki ama hayat beni hep guclu kal diyerek ayajta tuttu belki senin kadar agir degil mucadelem ama her gittigimse bir seyle karsilastim senelerdir her ay umutla bekledim her ay yikildimmm her seferinde olumlu gondrrdi doktorum hep olumsuz dondum bu asilamanin olumsuz olacagini bile bile umut yukledim omuzlarimaaa bi kamyon dolusu hep negatif dusuneyim derken olumlu dusunen tarafim agir basti hep sonra mi sonra iste kirmizi kart yikildim senelerin isyaniyla yikildim hickira hickira agladm sabaha kadar uyandim yine agladm o gun bana berbat gecti sonra durdum ve napayim dedm rabbim vermis bana bunu bende bekleyeyim kafa dinleyeyim ama hala icim icimi yiyor gitsemmi diye ama dayanma gucumde kalmadi ... Yani rabbim bize imtihanin zorunu vermis ama insallah dedigin gibi kolaylasir hayatumiz maneviyi birakip maddiligi sarsiyor bi yonden bi yonden kendi psikolojimiz gercekden bu yolda engel cok ama bu engeller belki daha guzel seylerin baslangici icindir sabir ve duaBelki bana polyanacılık oynuyorsun diyeceksiniz ama bakın 2 aydın aşılamada önüme engel çıktı herşey hazırken bu ay tüp bebek dedik herşeyi ayarladık tam başlanacak yine hesapta olmayan bir terslik çıktı belki de Allah tan Rabbim kendiliğinden verecek belkide beni uğraştırmadan ben kurban olayım ondan gelene.ama zor yinede çok zor nerdeyse bütün gece ağladım hayatımda ilk kez çaresizliği iliklerime kadar hissettimSchonerDuft Hurihuri2013 mihracee Asksevgihuzur sosyalbilimci T Tyt82 dua edin nolur
sen bi su buyuk dogum felan varya abla oraya git durumu anlat belki danisacak bi doktor bulursun kendine yada arastirip ordaki en iyi doktora randevu alnaya calis iceri girer halini anlatirsin gereken seyleri sana soyler yonlendirir belki yada danisma hattini felan ara devletlerin
Numarası var mı kuzum Ankara’da kilerin sendesen bi su buyuk dogum felan varya abla oraya git durumu anlat belki danisacak bi doktor bulursun kendine yada arastirip ordaki en iyi doktora randevu alnaya calis iceri girer halini anlatirsin gereken seyleri sana soyler yonlendirir belki yada danisma hattini felan ara devletlerin
ne zaman çıkacak kuzum sonuç yarın mı alacaksınGünaydın kızlar kan verdım geldim ruhudelim üzülme lütfen her şerde vardır bı hayır dualarım senınle hepinizle
Hadi insallahGünaydın kızlar kan verdım geldim ruhudelim üzülme lütfen her şerde vardır bı hayır dualarım senınle hepinizle
Aksam altida arayin dediler bakalim hakkimda hayirlisi canim benimne zaman çıkacak kuzum sonuç yarın mı alacaksın
Allah razi olsun canimHadi insallah
hıms ama eşinin özel durumu var 3 yıl zaman kaybı olacaktır muhtemelen..3 yıl tedavi görmüş ama olumlu sonuç alamamış şartı aranıyor devlette biz 1,5 yıllık evliyiz rapor alamıyoruz ki
evet 5 taneye 25 tl vermiştim.Canım ovulasyon testleri internette daha ucuz ben 50 tane almistim 45 tl verdim eczanelerde pahalı evet 5 tane yetmeyebilir.
Belki bana polyanacılık oynuyorsun diyeceksiniz ama bakın 2 aydın aşılamada önüme engel çıktı herşey hazırken bu ay tüp bebek dedik herşeyi ayarladık tam başlanacak yine hesapta olmayan bir terslik çıktı belki de Allah tan Rabbim kendiliğinden verecek belkide beni uğraştırmadan ben kurban olayım ondan gelene.ama zor yinede çok zor nerdeyse bütün gece ağladım hayatımda ilk kez çaresizliği iliklerime kadar hissettimSchonerDuft Hurihuri2013 mihracee Asksevgihuzur sosyalbilimci T Tyt82 dua edin nolur
hayırlı haberler olsun inş. canımGünaydın kızlar kan verdım geldim ruhudelim üzülme lütfen her şerde vardır bı hayır dualarım senınle hepinizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?