Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar merional iğne vuruluyrum pazartesi doktora gitmiştim 11 mm dedi.doktor.adetimin 14.günü bugun son iğnem olacak yumurtalıklarımda hiç bir ağrı vb his yok büyümedimi acaba

kızlar merional iğne vuruluyrum pazartesi doktora gitmiştim 11 mm dedi.doktor.adetimin 14.günü bugun son iğnem olacak yumurtalıklarımda hiç bir ağrı vb his yok büyümedimi acaba

Canım benimde agrim yoktu 1 yumurtam gelişmişti.

belirti arama canım bende hiçbir şey hissetmemiştim

Merhaba kızlar ben Dün 18 ekim ilk aşılamamı oldum çok heyecanlıyım işlem sırasında batma hissi oluyor sonrasında bel ve kaşık ağrım oldu bugünde hafif kaşıklarda kramp şeklinde ağrı arada oluyor çok heyecanlıyım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Hosgeldin canin hayirlisi olsun allahim sonunu bebisle müjdelesin Isallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…