- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
işe yarıyor mu o testler ya sen bugünü ve yarınıda değerlendir bence boş geçmesinevet 5 taneye 25 tl vermiştim.
seninki iimiş bende alayım uygunmuş
yok abla ama netten bulurumNumarası var mı kuzum Ankara’da kilerin sende
şimdi orda saat kaç tr saati ile kaç olacakAksam altida arayin dediler bakalim hakkimda hayirlisi canim benim
Esim dörrte ugrucam dedi klinige yani sizin orda alti gibi olcak canimşimdi orda saat kaç tr saati ile kaç olacak
Allah razi olsun canim hepimiz icin Isallahhayırlı haberler olsun inş. canım
hadi bakalim sen icime su serpersin insallaaaaaaahhhh ablam benimEsim dörrte ugrucam dedi klinige yani sizin orda alti gibi olcak canim
dua ediyorum sana güzel haberlr alırız inşallahEsim dörrte ugrucam dedi klinige yani sizin orda alti gibi olcak canim
Saol bebisim Amin Isallahhadi bakalim sen icime su serpersin insallaaaaaaahhhh ablam benim
Allah razi olsun canim benim allahim duysun dualarimizi iyi kalpli arkadasimdua ediyorum sana güzel haberlr alırız inşallah
Canım benimde agrim yoktu 1 yumurtam gelişmişti.kızlar merional iğne vuruluyrum pazartesi doktora gitmiştim 11 mm dedi.doktor.adetimin 14.günü bugun son iğnem olacak yumurtalıklarımda hiç bir ağrı vb his yok büyümedimi acaba
belirti arama canım bende hiçbir şey hissetmemiştimkızlar merional iğne vuruluyrum pazartesi doktora gitmiştim 11 mm dedi.doktor.adetimin 14.günü bugun son iğnem olacak yumurtalıklarımda hiç bir ağrı vb his yok büyümedimi acaba
Bizim bu belirti deliligmiz her evrede var farkindamisin oynatmaya az kaldi durumundayiz hepimizbelirti arama canım bende hiçbir şey hissetmemiştim
belirti olmadı mı deliye dönüyoruzBizim bu belirti deliligmiz her evrede var farkindamisin oynatmaya az kaldi durumundayiz hepimiz
Aynen Aynenbelirti olmadı mı deliye dönüyoruzniye yok o belirti belirti olmalı
Hosgeldin canin hayirlisi olsun allahim sonunu bebisle müjdelesin IsallahMerhaba kızlar ben Dün 18 ekim ilk aşılamamı oldum çok heyecanlıyım işlem sırasında batma hissi oluyor sonrasında bel ve kaşık ağrım oldu bugünde hafif kaşıklarda kramp şeklinde ağrı arada oluyor çok heyecanlıyım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?