- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
bu belirtiler çatlama iğnesinin belirtileri canım 12 gün kadar sürecektir sonra geçecektir geçtiğinde sonuç olumsuz olacak diye de düşünme belirtiler çok önemli değilMerhaba kızlar ben Dün 18 ekim ilk aşılamamı oldum çok heyecanlıyım işlem sırasında batma hissi oluyor sonrasında bel ve kaşık ağrım oldu bugünde hafif kaşıklarda kramp şeklinde ağrı arada oluyor çok heyecanlıyım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Amin inşallah senin sonuç ne oldu ?Hosgeldin canin hayirlisi olsun allahim sonunu bebisle müjdelesin Isallah
Aksam belli olcak benim ücüncü asilama negatif bagimliligi olustu bendeAmin inşallah senin sonuç ne oldu ?
Hadi hayırlısı olsun canımGünaydın kızlar kan verdım geldim ruhudelim üzülme lütfen her şerde vardır bı hayır dualarım senınle hepinizle
Saol canim benim sen be durumdasinHadi hayırlısı olsun canım
Evet canım insan değişmez neyse odur biliyorummKızlar bız ne dersek ne konussak bos sosyalbılımcı arkadasım ıyı düşün iyi karar ver kimse kimsenın hayatını yasamıyo belkıde esıne cok asıksın suan kızgınlıkla yada bızım söledıklerımıze cevaben sölüyosun bazı seylerı ama asla unutma aşk yalannnnnn sevgı yalannnnnn saygı yoksa zaten orda kalman komple sacmalık olur amaaaaa dersenkı esım değişir gıtttttt ararsa barış anladığım kadarıylada içinde öle bı umut var yalnız sana bı tavsıyem kimse deişmez sadece bı süre deişmiş gıbı davranır sonra kabus tekrar baslar bazen canını bıle zor kurtarırsın gerı dönüşü olmaz ......dövuyorsa tekrar dövücek küfredıyosa tekrar edıcek kovuyosa yıne kovacak İyi düşün karar ver arkadasım
Yavaş yavaş pişmanlığı başladı zaten canımpisman olir gibi geldi bana sinirle yapilan seyler bir zman sonra yumusar
umut fakirin ekmeğidir canım ondan herhaldeBizim bu belirti deliligmiz her evrede var farkindamisin oynatmaya az kaldi durumundayiz hepimiz
Canım bence gitme kendi gelsin önceEvet canım insan değişmez neyse odur biliyorumm
Benim en büyük hatam o oldu zaten evlenince eşim yumuşar dedim ama olmadı daha kötü oldu..
WhatsApp tan engeli kaldırmıs
Ben de anahtarı bırak ta esya almaya geliyim dedim(hiç eşya almadım yanıma)
O da demiş ki eşya almaya gelme geleceksen ömürlük gel..cevap vermedim
Kiyamam ya aman ugrasma kendi caninla ugrasixon zaten Isallah müjde verirsin bize ben elimde mendil aglamaya hazirm start vermek icin kendimeCanım bekliyorum hala :) herhangi bir bwlirtim yok sadece sürekli gergin ve ağlamaklıyım anlamadım ben de :) pazartesi test yapmaya karar verdik inş.... cadı kaynana ile uğraşıyorum öyle
sen en iyisini bilirsin hakkinizda hayirlisi olsun ..Yavaş yavaş pişmanlığı başladı zaten canım
Ama hala daha aramadı sadece mesaj attı biraz sürünsün istiyorum
canım bendede aynısı oluyodu sanki gölgemle kavga edesim geliyodu kaynanayı hiç takma takarsan olan sana olur stresten.ekmeklerine yağ sürersinCanım bekliyorum hala :) herhangi bir bwlirtim yok sadece sürekli gergin ve ağlamaklıyım anlamadım ben de :) pazartesi test yapmaya karar verdik inş.... cadı kaynana ile uğraşıyorum öyle
Ben gitde demem gitmede demem ama bazen yolun sonundaki karanliga ragmen cesurca gidip körü körüne isigi bulmaya calismak hayattan götürüyo isallah günün burinde keske demessin erkek hicbisey kaybetmiyo kadin yaslanip ömrünü tükettigni anladigindada cok gec oluyo umarim ne demek istedigmi anlarsin umarim doru yolu allahim sana gösterir cünkü iliskinin icindeyken kör sagir dilsiz oluyo insan taki bitip arkana bakinca anliyosun ne kadar kaybettigni hayatini mahvettigniEvet canım insan değişmez neyse odur biliyorumm
Benim en büyük hatam o oldu zaten evlenince eşim yumuşar dedim ama olmadı daha kötü oldu..
WhatsApp tan engeli kaldırmıs
Ben de anahtarı bırak ta esya almaya geliyim dedim(hiç eşya almadım yanıma)
O da demiş ki eşya almaya gelme geleceksen ömürlük gel..cevap vermedim
Amin canım teşekkür ederimYazilarinizi okudum anca donus yapabiliyorum.sosyalbilimci canım sabirli ol ve içinde ne geliyor ise onu yap. Eger deģer veriyorsan sana gelip özür diler ise biraz bekleyip ona göre kararıni ver. Hersy olacaģina varır. Hepimzin hakkında hayırlsı olur inşaallah
Ahhhh tatlim yaaaa bilmezmiyim artik kendimizi delilige vurup egleniyoz iste yanlis anlama olurmuumut fakirin ekmeğidir canım ondan herhalde
İyi olmaya calıısıyorum kuzum güçlüyüm bu sefer dik duruyorum önceki tartısmamızda affetmiştim hemensosyalbilimci canım nasılsın
Çok doğru demissin canımBen gitde demem gitmede demem ama bazen yolun sonundaki karanliga ragmen cesurca gidip körü körüne isigi bulmaya calismak hayattan götürüyo isallah günün burinde keske demessin erkek hicbisey kaybetmiyo kadin yaslanip ömrünü tükettigni anladigindada cok gec oluyo umarim ne demek istedigmi anlarsin umarim doru yolu allahim sana gösterir cünkü iliskinin icindeyken kör sagir dilsiz oluyo insan taki bitip arkana bakinca anliyosun ne kadar kaybettigni hayatini mahvettigni
canım bendede aynısı oluyodu sanki gölgemle kavga edesim geliyodu kaynanayı hiç takma takarsan olan sana olur stresten.ekmeklerine yağ sürersinCanım bekliyorum hala :) herhangi bir bwlirtim yok sadece sürekli gergin ve ağlamaklıyım anlamadım ben de :) pazartesi test yapmaya karar verdik inş.... cadı kaynana ile uğraşıyorum öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?