Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu belirtiler çatlama iğnesinin belirtileri canım 12 gün kadar sürecektir sonra geçecektir geçtiğinde sonuç olumsuz olacak diye de düşünme belirtiler çok önemli değil

Benim iki yumurtam da gelişmiş biri 18 biri 21 mm. doktor ikiz olma ihtimali yüksek senin için sorun olur mu dedi olsun da hayırlısı olsun dedim doktorlarda umutlandırıyorlar Ben 32 yaşındayım bu arada ilk bebeğim olacak Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Amin inşallah senin sonuç ne oldu ?
Aksam belli olcak benim ücüncü asilama negatif bagimliligi olustu bende isin sakasi tabi benim henüz iyi bi sonuc cikmadi suan yasadigin hersey igne ve ilaclatin etkisi belirti arama bence Isallah rabbim senin ilkinde bebisini kucagna aldirir canim ilkinde tutan cok

Evet canım insan değişmez neyse odur biliyorumm
Benim en büyük hatam o oldu zaten evlenince eşim yumuşar dedim ama olmadı daha kötü oldu..
WhatsApp tan engeli kaldırmıs
Ben de anahtarı bırak ta esya almaya geliyim dedim(hiç eşya almadım yanıma)
O da demiş ki eşya almaya gelme geleceksen ömürlük gel..cevap vermedim

Canım bekliyorum hala :) herhangi bir bwlirtim yok sadece sürekli gergin ve ağlamaklıyım anlamadım ben de :) pazartesi test yapmaya karar verdik inş.... cadı kaynana ile uğraşıyorum öyle

Canım bence gitme kendi gelsin önce

Canım bekliyorum hala :) herhangi bir bwlirtim yok sadece sürekli gergin ve ağlamaklıyım anlamadım ben de :) pazartesi test yapmaya karar verdik inş.... cadı kaynana ile uğraşıyorum öyle
Kiyamam ya aman ugrasma kendi caninla ugrasixon zaten Isallah müjde verirsin bize ben elimde mendil aglamaya hazirm start vermek icin kendime

canım bendede aynısı oluyodu sanki gölgemle kavga edesim geliyodu kaynanayı hiç takma takarsan olan sana olur stresten.ekmeklerine yağ sürersin

Ben gitde demem gitmede demem ama bazen yolun sonundaki karanliga ragmen cesurca gidip körü körüne isigi bulmaya calismak hayattan götürüyo isallah günün burinde keske demessin erkek hicbisey kaybetmiyo kadin yaslanip ömrünü tükettigni anladigindada cok gec oluyo umarim ne demek istedigmi anlarsin umarim doru yolu allahim sana gösterir cünkü iliskinin icindeyken kör sagir dilsiz oluyo insan taki bitip arkana bakinca anliyosun ne kadar kaybettigni hayatini mahvettigni

Amin canım teşekkür ederim
Hayırlısı olsun bakalım beklicem biraZ
Çünkü özür ve yalvarması lazım hatalarını kabul etmiyo
Eşya almaya gelcem dedim eşya almaya gelme ömürlük gel yazmıs bisey yazmadım

Çok doğru demissin canım
Olan bizlere oluyo yıpranıyoruz ömür geçiyo gidiyo..inşallah düzelir bazı şeyler

canım bendede aynısı oluyodu sanki gölgemle kavga edesim geliyodu kaynanayı hiç takma takarsan olan sana olur stresten.ekmeklerine yağ sürersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…