Süper iki olgun yumurta inşallah tutacakBenim iki yumurtam da gelişmiş biri 18 biri 21 mm. doktor ikiz olma ihtimali yüksek senin için sorun olur mu dedi olsun da hayırlısı olsun dedim doktorlarda umutlandırıyorlar Ben 32 yaşındayım bu arada ilk bebeğim olacak Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Kuzum kıyamamBelki bana polyanacılık oynuyorsun diyeceksiniz ama bakın 2 aydın aşılamada önüme engel çıktı herşey hazırken bu ay tüp bebek dedik herşeyi ayarladık tam başlanacak yine hesapta olmayan bir terslik çıktı belki de Allah tan Rabbim kendiliğinden verecek belkide beni uğraştırmadan ben kurban olayım ondan gelene.ama zor yinede çok zor nerdeyse bütün gece ağladım hayatımda ilk kez çaresizliği iliklerime kadar hissettimSchonerDuft Hurihuri2013 @mihracee @Asksevgihuzur sosyalbilimci T Tyt82 dua edin nolur
Gelişmeler; aramadı canım sadece engeli kaldırmıs bide mesaj attısosyalbilimci canım nasıl oldun gelişmeler ne durumda
Inş canım Allah hepimize versinKiyamam ya aman ugrasma kendi caninla ugrasixon zaten Isallah müjde verirsin bize ben elimde mendil aglamaya hazirm start vermek icin kendime
Aynen canım gitmicem biraz sürünsünCanım bence gitme kendi gelsin önce
Amin canım inşallahsen en iyisini bilirsin hakkinizda hayirlisi olsun ..
insaAllah hep mutlu olursun ♡♡
Hadi bakalım canım hamile misin şimdi :)canım bendede aynısı oluyodu sanki gölgemle kavga edesim geliyodu kaynanayı hiç takma takarsan olan sana olur stresten.ekmeklerine yağ sürersin
Ben de de bir kere böyle olmuştu kaynana eşime demiş ki sakın gidip getirme nasıl gittiyse babasının evine öyle kendi gelsin demiş @(Aynen canım gitmicem biraz sürünsün
Denetimmmm benim tutmadiysa 4 yumurtam vardiya cok gelismis kist olmaz deme kizzzzz ayyyy simdi o takildi kafamabu belirtiler çatlama iğnesinin belirtileri canım 12 gün kadar sürecektir sonra geçecektir geçtiğinde sonuç olumsuz olacak diye de düşünme belirtiler çok önemli değil
Kaynanan baya baya cadiymis heeeBen de de bir kere böyle olmuştu kaynana eşime demiş ki sakın gidip getirme nasıl gittiyse babasının evine öyle kendi gelsin demiş @(
Aynen canım ama eşim çok iyi ne olduklarını anladı sonunda:)Kaynanan baya baya cadiymis heee
ne yapmayı düşünüyorsun ... temelli gideceksende kendin için birşeyler planla aşılamayı ertele biraz burnu sürtsün seni istiyorsa da geri uğraşsın uzunca bir süreGelişmeler; aramadı canım sadece engeli kaldırmıs bide mesaj attı
Ben eşya alcam diye yazdım anahtarı bıraksın diye,,bugün bikaç eşya alcaktım
Eşya almaya gelme ömürlük gel yazmıs
Ben de cevap vermedim
yok cnm aşılama yapılmıştı tutunamadı şimdi bidaha aşılama yapılcak o gergin hallerimi düşününce yaptırasım gelmiyorHadi bakalım canım hamile misin şimdi :)
Anlasa ne olcak tatlim iki duygu sömürüsü bide sütümü helal etmem ben sacimi süpprge ettim sizi buyüttüm diyip bide iki damla gözyassiyla tamamlanan menü den kocalarimiz pamuga dönüsüyo onlara karsiAynen canım ama eşim çok iyi ne olduklarını anladı sonunda:)
nedir bu kaynanalardan çektiğimiz kızlar benimkinede annesi bebek olmuyor diyei lişkiye mola verin demiştiBen de de bir kere böyle olmuştu kaynana eşime demiş ki sakın gidip getirme nasıl gittiyse babasının evine öyle kendi gelsin demiş @(
Inankiiiii güldümmmmm hadi yaaa aranizda yatsin Tövbe yarabbim yanedir bu kaynanalardan çektiğimiz kızlar benimkinede annesi bebek olmuyor diyei lişkiye mola verin demişti
:O
aynen benimkide öle bize gelince arkalarını dönüolar anneleri iki gözyaşı felekleri şaşıoAnlasa ne olcak tatlim iki duygu sömürüsü bide sütümü helal etmem ben sacimi süpprge ettim sizi buyüttüm diyip bide iki damla gözyassiyla tamamlanan menü den kocalarimiz pamuga dönüsüyo onlara karsi
eşim bana anlattı ben yerin dibine girdim..kadın oğluna nasıl söledi aklım almıoInankiiiii güldümmmmm hadi yaaa aranizda yatsin Tövbe yarabbim ya
valla billa yapar beklerim kadın evlendiğimizden beri acele etmeyin Allaha şirkkoşuyosunuz diye kendini paralıyor 2.5 yıllık evliyim eşime başka örnekler veriyo falancanın 13 yıl sonra olmuşmuşInankiiiii güldümmmmm hadi yaaa aranizda yatsin Tövbe yarabbim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?