- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
herşeye iyi yanından bak benim aşılamam 2 kere ertelendi birinde rahim kalındı diğerinde kist vardı sakın üzülmeBenimki tutmadiysa yazik olcak dört yumurtacigma ya en cok ona aglicam heralde bide kist mist olmasalar iyi kafamda deli sorular kizlar deliriyom ben kendi kendime teshis koyuyom yaaaa
benim gibi olma bende kist oldu diye doktora gitmiştim yumurtaların büyüklüğünü görmüştür doktor skın olumsuz düşünme ki kist varsa da ara verir devam edersinDenetimmmm benim tutmadiysa 4 yumurtam vardiya cok gelismis kist olmaz deme kizzzzz ayyyy simdi o takildi kafama
pok yesin ona mı kalmış bunu demeknedir bu kaynanalardan çektiğimiz kızlar benimkinede annesi bebek olmuyor diyei lişkiye mola verin demişti
:O
Ordonaryus proforüs kaynanan heralde doktorasini fransada yapmis doktor gibi teshis koyuyo baksana ne bilim canim ben annemle bile konusmam bu konulari kadinim yanieşim bana anlattı ben yerin dibine girdim..kadın oğluna nasıl söledi aklım almıo
zaten benim yüzüme bişi demiyor hep oğlu üzerinden rol yapıyor amaç oğlunu etkilemekpok yesin ona mı kalmış bunu demek
Cok güldüm dicem dicem ayio olcak diye diyemedim aynen katiliyorum sanapok yesin ona mı kalmış bunu demek
Isallah Isallahherşeye iyi yanından bak benim aşılamam 2 kere ertelendi birinde rahim kalındı diğerinde kist vardı sakın üzülme
benim gibi olma bende kist oldu diye doktora gitmiştim yumurtaların büyüklüğünü görmüştür doktor skın olumsuz düşünme ki kist varsa da ara verir devam edersin
pgecen sene bir ara kavgaetmiştik kadın bide dioki neyinize karışıyorum bu daha karışmamaış hali oluyor demekkiOrdonaryus proforüs kaynanan heralde doktorasini fransada yapmis doktor gibi teshis koyuyo baksana ne bilim canim ben annemle bile konusmam bu konulari kadinim yani
genelde öyle yaparlar zatenzaten benim yüzüme bişi demiyor hep oğlu üzerinden rol yapıyor amaç oğlunu etkilemek
dimiCok güldüm dicem dicem ayio olcak diye diyemedim aynen katiliyorum sana
annesinden isteyin biraz da akıl veriyor ya para da versin azcıkkaldıki benim bütün doktor paralarımı annem veriyor anasına ne oluyasa
O onlarin celik yelegi ben neye karsiyomki kizim gibi seviyom seni her yerdede diyom zaten diyippp yalniz yakaladigi yerde agzimiza siciyolarpgecen sene bir ara kavgaetmiştik kadın bide dioki neyinize karışıyorum bu daha karışmamaış hali oluyor demekki
kızlar kadın oğluna bi tane ilaç vermedi ama benimki tam tersi poşetpoşet maddii yardım edergenelde öyle yaparlar zaten
dimi
annesinden isteyin biraz da akıl veriyor ya para da versin azcık
aynen bacım isteme nişan düğün derken kızımdan farkın yok olur.evlendikten sonra şer akarlarO onlarin celik yelegi ben neye karsiyomki kizim gibi seviyom seni her yerdede diyom zaten diyippp yalniz yakaladigi yerde agzimiza siciyolar
Benimki küs bana alti aydir benle yasiyodu olmuyo dedim diye küstü bana bende uyumuyom yemiyom icmiyom derdinden o kadar üzgünümaynen bacım isteme nişan düğün derken kızımdan farkın yok olur.evlendikten sonra şer akarlar
Yemek yapmama izin vermiyodu esim geliyodu yemegni hazirliyodu 24 saat yanyana disari cikiyoduk bizle evin esyalarini yeniledim neymis onun hatiralarini atmisim eeee yeni gelinim evimi dizmiyimmi 50 metrekare ev parasini kizlarina veriyo hergün bi kizi coluk cocuk bende ses etsen sen kimsin ki konusuyon onlara cevap vermiceksin pat diye odalara dalmak ooooooo daha nelerBenimki küs bana alti aydir benle yasiyodu olmuyo dedim diye küstü bana bende uyumuyom yemiyom icmiyom derdinden o kadar üzgünüm
Evet sizdeki sorun bu maddeleri kapsamiyor mu peki
mesafeni koru eşini de orya tek gönderme ...kızlar kadın oğluna bi tane ilaç vermedi ama benimki tam tersi poşetpoşet maddii yardım eder
aaa beraber mi kalıyordunuz kaç yıldır evlisin sen ... onun evine mi gelin gittin sonra nasıl ayrıldınızYemek yapmama izin vermiyodu esim geliyodu yemegni hazirliyodu 24 saat yanyana disari cikiyoduk bizle evin esyalarini yeniledim neymis onun hatiralarini atmisim eeee yeni gelinim evimi dizmiyimmi 50 metrekare ev parasini kizlarina veriyo hergün bi kizi coluk cocuk bende ses etsen sen kimsin ki konusuyon onlara cevap vermiceksin pat diye odalara dalmak ooooooo daha neler
Sağol kuzum çok tşk ederim Rabbim sana da güzel gönlün gibi güzel sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Canim ben üc yildir evliyim onun evi türkiyede burasi esimin evi esim bekar oldugu icin onla kaliyomus alti ay sonra türkiyeye gidiyomus yani alti ay burda alti ay türkiyede ama burayi kendi evi olarak benimsemis pamuk prenses ben gelincede burasi benim evim hicbisey deismicek dedi eee bekar evi bi tabagin ikincisini bulamassin o kadar kötü ve eskiydi deistircem dedim kiyamet koptu yinede dedigmi yaptim deistim ondan sonra basladi benim savasim yemek yapmama izin vermez alisveris yapcam izin vermez disari cikcam bende gelcem senle ooooo kafayi yedim türkiyeye gitti bu sonra üc ay duramadi döndü kizlari geliyo hergün kavga ediyolar benle neymis ben mecburmusum annelerine bakcakmisim artik türkiyeye gitmicek anneleri ben annelerini tehtit ediyomusum korkuyomus benden onu öldürmek istiyomusum esime dedim bak böyle böyle bisey olmaz dedi konussunlar baktim bigün almis damadini benle kavga ettiler ne iftiraciligim yalanciligim terbiyesizligim kaldi deliymisim ben dedim öylemi bidaha burda kalmicaksin oglun istiyosada ev tutun beraber yasayin ben istemiyom herkesede cektim restimimesafeni koru eşini de orya tek gönderme ...
aaa beraber mi kalıyordunuz kaç yıldır evlisin sen ... onun evine mi gelin gittin sonra nasıl ayrıldınız
İnşallah seninde müjdeli haberini bekliyorum hayırlısıylaAksam belli olcak benim ücüncü asilama negatif bagimliligi olustu bendeisin sakasi tabi benim henüz iyi bi sonuc cikmadi suan yasadigin hersey igne ve ilaclatin etkisi belirti arama bence Isallah rabbim senin ilkinde bebisini kucagna aldirir canim ilkinde tutan cok
Amin Isallah hepimiz o müjdelere kavusuruz allahin izniyle Isallahİnşallah seninde müjdeli haberini bekliyorum hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?