- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 83
- 36
Güldüm canım yaa aynen öyle vallaO onlarin celik yelegi ben neye karsiyomki kizim gibi seviyom seni her yerdede diyom zaten diyippp yalniz yakaladigi yerde agzimiza siciyolar
Evet sizdeki sorun bu maddeleri kapsamiyor mu peki[/QUOT
Evet giriyor ama bunlar için yıl düşümü denmiyor 1 yıl sonuç alınmamışsa deniyor ama biz daha 4-5 ay önce başladık tedaviye yani yine uymuyor
Ayyyyyy Isallah allah duysun sesini deli kizHadi kızHurihuri2013 patlat insallah pozitif haberini
amin ablam benim hepimizeeeee versin o guzel evlatlardanSağol kuzum çok tşk ederim Rabbim sana da güzel gönlün gibi güzel sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Onun için tedavi gördüğün doktorlardan be ayrıyetten kurul kararı istemiyormuşİyide tedaviyi nasil belgeliyoruz ki ben mesela baska ilde ilac tedavileri gordum nasil evrak toplayacagim oralardan sistemde gozukur mu? Bence bi şansini dene sor devlet hastanelerinden belki bir noktadan tutuyordur
bende tuttmadı canım ama tutanlar hep oğlanı yakalıyor dedilerişe yarıyor mu o testler ya sen bugünü ve yarınıda değerlendir bence boş geçmesin
ben acıdan kıvranmıştım ama tutmadı ağrısı fena oluyor boşver hissetme birşey daha iyikızlar merional iğne vuruluyrum pazartesi doktora gitmiştim 11 mm dedi.doktor.adetimin 14.günü bugun son iğnem olacak yumurtalıklarımda hiç bir ağrı vb his yok büyümedimi acaba
hakatenBizim bu belirti deliligmiz her evrede var farkindamisin oynatmaya az kaldi durumundayiz hepimiz
inş. hayırlı haberler olur arkadaşım.Merhaba kızlar ben Dün 18 ekim ilk aşılamamı oldum çok heyecanlıyım işlem sırasında batma hissi oluyor sonrasında bel ve kaşık ağrım oldu bugünde hafif kaşıklarda kramp şeklinde ağrı arada oluyor çok heyecanlıyım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
ikiz bebekmi ay ne güzel sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olsunda iki tek farketmez dimi inş. gönlünce olurBenim iki yumurtam da gelişmiş biri 18 biri 21 mm. doktor ikiz olma ihtimali yüksek senin için sorun olur mu dedi olsun da hayırlısı olsun dedim doktorlarda umutlandırıyorlar Ben 32 yaşındayım bu arada ilk bebeğim olacak Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
canım okudum geçmiş paylaşımlarıEvet canım insan değişmez neyse odur biliyorumm
Benim en büyük hatam o oldu zaten evlenince eşim yumuşar dedim ama olmadı daha kötü oldu..
WhatsApp tan engeli kaldırmıs
Ben de anahtarı bırak ta esya almaya geliyim dedim(hiç eşya almadım yanıma)
O da demiş ki eşya almaya gelme geleceksen ömürlük gel..cevap vermedim
4 yumurtaa hay maşallahBenimki tutmadiysa yazik olcak dört yumurtacigma ya en cok ona aglicam heralde bide kist mist olmasalar iyi kafamda deli sorular kizlar deliriyom ben kendi kendime teshis koyuyom yaaaa
içimi çeke çeke okudum valla zzzzz ne diyeceğimi bilemeidm birtane patlat ensesine kadınınCanim ben üc yildir evliyim onun evi türkiyede burasi esimin evi esim bekar oldugu icin onla kaliyomus alti ay sonra türkiyeye gidiyomus yani alti ay burda alti ay türkiyede ama burayi kendi evi olarak benimsemis pamuk prenses ben gelincede burasi benim evim hicbisey deismicek dedi eee bekar evi bi tabagin ikincisini bulamassin o kadar kötü ve eskiydi deistircem dedim kiyamet koptu yinede dedigmi yaptim deistim ondan sonra basladi benim savasim yemek yapmama izin vermez alisveris yapcam izin vermez disari cikcam bende gelcem senle ooooo kafayi yedim türkiyeye gitti bu sonra üc ay duramadi döndü kizlari geliyo hergün kavga ediyolar benle neymis ben mecburmusum annelerine bakcakmisim artik türkiyeye gitmicek anneleri ben annelerini tehtit ediyomusum korkuyomus benden onu öldürmek istiyomusum esime dedim bak böyle böyle bisey olmaz dedi konussunlar baktim bigün almis damadini benle kavga ettiler ne iftiraciligim yalanciligim terbiyesizligim kaldi deliymisim ben dedim öylemi bidaha burda kalmicaksin oglun istiyosada ev tutun beraber yasayin ben istemiyom herkesede cektim restimi
aferin kız valla çok iyi yapmışsın eşinde sana destek ise hiç sorun olmaz onlar başınaCanim ben üc yildir evliyim onun evi türkiyede burasi esimin evi esim bekar oldugu icin onla kaliyomus alti ay sonra türkiyeye gidiyomus yani alti ay burda alti ay türkiyede ama burayi kendi evi olarak benimsemis pamuk prenses ben gelincede burasi benim evim hicbisey deismicek dedi eee bekar evi bi tabagin ikincisini bulamassin o kadar kötü ve eskiydi deistircem dedim kiyamet koptu yinede dedigmi yaptim deistim ondan sonra basladi benim savasim yemek yapmama izin vermez alisveris yapcam izin vermez disari cikcam bende gelcem senle ooooo kafayi yedim türkiyeye gitti bu sonra üc ay duramadi döndü kizlari geliyo hergün kavga ediyolar benle neymis ben mecburmusum annelerine bakcakmisim artik türkiyeye gitmicek anneleri ben annelerini tehtit ediyomusum korkuyomus benden onu öldürmek istiyomusum esime dedim bak böyle böyle bisey olmaz dedi konussunlar baktim bigün almis damadini benle kavga ettiler ne iftiraciligim yalanciligim terbiyesizligim kaldi deliymisim ben dedim öylemi bidaha burda kalmicaksin oglun istiyosada ev tutun beraber yasayin ben istemiyom herkesede cektim restimi
ahahahahaa koptum kız ne de çok üzülmüşsündür şimdi senBenimki küs bana alti aydir benle yasiyodu olmuyo dedim diye küstü bana bende uyumuyom yemiyom icmiyom derdinden o kadar üzgünüm
Tatlim üc aydir araliksiz asilama deneniyo yumurtalar fazlasiyla uyarulmis durumda ondandir muhakkak ahhhh bide tutaydiiii yunurtlasam neye yariyo tutmuyooooooo askimbende tuttmadı canım ama tutanlar hep oğlanı yakalıyor dediler
ben acıdan kıvranmıştım ama tutmadı ağrısı fena oluyor boşver hissetme birşey daha iyi
hakaten
inş. hayırlı haberler olur arkadaşım.
ikiz bebekmi ay ne güzel sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olsunda iki tek farketmez dimi inş. gönlünce olur
canım okudum geçmiş paylaşımlarıçok üzüldüm. biraraya gelip konuşun konuşmadan birbirinizi affetmeden gönlünüz ısınmadan dönme derim. geç olsun güç olmasın içinde birşey kalmasın.
4 yumurtaa hay maşallahhangi arada yumurtladın yawrum bukadar
içimi çeke çeke okudum valla zzzzz ne diyeceğimi bilemeidm birtane patlat ensesine kadının
Eridim sorma bi deri bi kemik kaldimahahahahaa koptum kız ne de çok üzülmüşsündür şimdi sen
bu ay relax takılacam özledim kocamıbende tuttmadı canım ama tutanlar hep oğlanı yakalıyor dediler
ben acıdan kıvranmıştım ama tutmadı ağrısı fena oluyor boşver hissetme birşey daha iyi
hakaten
inş. hayırlı haberler olur arkadaşım.
ikiz bebekmi ay ne güzel sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olsunda iki tek farketmez dimi inş. gönlünce olur
canım okudum geçmiş paylaşımlarıçok üzüldüm. biraraya gelip konuşun konuşmadan birbirinizi affetmeden gönlünüz ısınmadan dönme derim. geç olsun güç olmasın içinde birşey kalmasın.
4 yumurtaa hay maşallahhangi arada yumurtladın yawrum bukadar
içimi çeke çeke okudum valla zzzzz ne diyeceğimi bilemeidm birtane patlat ensesine kadının
eşin tepki veriomu bu durumaEridim sorma bi deri bi kemik kaldim
Onun annesi o ne yaparsa yapsin hakli ama ben annesiyle yasamicam artik biliyo kendi bilir istiyosa ev tutsun gitsin onla yasasinaferin kız valla çok iyi yapmışsın eşinde sana destek ise hiç sorun olmaz onlar başına
ne kadar zor durumda bırakmışlar seni canım ahh ahh iftiranın ne kadar günah lduğunu bilmiyorlar mı ?Onun annesi o ne yaparsa yapsin hakli ama ben annesiyle yasamicam artik biliyo kendi bilir istiyosa ev tutsun gitsin onla yasasin
Zaten tepki verebilen bi adam olsaydi bu durumda olmazdik annesiyle keyifleri bilir vallaeşin tepki veriomu bu duruma
Aynen canim allah kinsenin yaninda birakmasin yaptiklarini ah alan ahla ölür allahima havale ettim benne kadar zor durumda bırakmışlar seni canım ahh ahh iftiranın ne kadar günah lduğunu bilmiyorlar mı ?
ALLAH onlara fırsat vermesin gülüm ALLAH YAR VE YARDIMCIN olsun dilleri bağlansın yuva bozmaya çalışmak da ne ya analarını o kadar seviyorlarsa bu kadın yatalak değil ya kendileri de sahip çıksınlar kendileri kızları evlat değil mi ahh ahhh gelin olunca her şey geline yüklenmeye çalışıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?