Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İyide tedaviyi nasil belgeliyoruz ki ben mesela baska ilde ilac tedavileri gordum nasil evrak toplayacagim oralardan sistemde gozukur mu? Bence bi şansini dene sor devlet hastanelerinden belki bir noktadan tutuyordur

İyide tedaviyi nasil belgeliyoruz ki ben mesela baska ilde ilac tedavileri gordum nasil evrak toplayacagim oralardan sistemde gozukur mu? Bence bi şansini dene sor devlet hastanelerinden belki bir noktadan tutuyordur
Onun için tedavi gördüğün doktorlardan be ayrıyetten kurul kararı istemiyormuş

işe yarıyor mu o testler ya sen bugünü ve yarınıda değerlendir bence boş geçmesin
bende tuttmadı canım ama tutanlar hep oğlanı yakalıyor dediler

kızlar merional iğne vuruluyrum pazartesi doktora gitmiştim 11 mm dedi.doktor.adetimin 14.günü bugun son iğnem olacak yumurtalıklarımda hiç bir ağrı vb his yok büyümedimi acaba
ben acıdan kıvranmıştım ama tutmadı ağrısı fena oluyor boşver hissetme birşey daha iyi

Bizim bu belirti deliligmiz her evrede var farkindamisin oynatmaya az kaldi durumundayiz hepimiz
hakaten

inş. hayırlı haberler olur arkadaşım.
ikiz bebekmi ay ne güzel sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olsunda iki tek farketmez dimi inş. gönlünce olur

canım okudum geçmiş paylaşımları çok üzüldüm. biraraya gelip konuşun konuşmadan birbirinizi affetmeden gönlünüz ısınmadan dönme derim. geç olsun güç olmasın içinde birşey kalmasın.

Benimki tutmadiysa yazik olcak dört yumurtacigma ya en cok ona aglicam heralde bide kist mist olmasalar iyi kafamda deli sorular kizlar deliriyom ben kendi kendime teshis koyuyom yaaaa
4 yumurtaa hay maşallah hangi arada yumurtladın yawrum bukadar
içimi çeke çeke okudum valla zzzzz ne diyeceğimi bilemeidm birtane patlat ensesine kadının

aferin kız valla çok iyi yapmışsın eşinde sana destek ise hiç sorun olmaz onlar başına

Tatlim üc aydir araliksiz asilama deneniyo yumurtalar fazlasiyla uyarulmis durumda ondandir muhakkak ahhhh bide tutaydiiii yunurtlasam neye yariyo tutmuyooooooo askimahhhhhh anamiz babamiz bize saygiyi terbiyeyi cok iyi ögretti yasli insanlara asla saygusizlik yapamam benimde anam babam var amaaaaa bunlar insanligni kaybetmis vicdansiz insanlar ne yaparsan yap deismezler onlar kalplerini cigerlerini yemisler gelene hayhay gudene baybay kimse benden degerli deil ben bu hayatta bunu ögrendim canim

bu ay relax takılacam özledim kocamı sonraki ay belki alırım ya da şu derece işi varya onu yaparım anlatmıştın zaten

Onun annesi o ne yaparsa yapsin hakli ama ben annesiyle yasamicam artik biliyo kendi bilir istiyosa ev tutsun gitsin onla yasasin
ne kadar zor durumda bırakmışlar seni canım ahh ahh iftiranın ne kadar günah lduğunu bilmiyorlar mı ?
ALLAH onlara fırsat vermesin gülüm ALLAH YAR VE YARDIMCIN olsun dilleri bağlansın yuva bozmaya çalışmak da ne ya analarını o kadar seviyorlarsa bu kadın yatalak değil ya kendileri de sahip çıksınlar kendileri kızları evlat değil mi ahh ahhh gelin olunca her şey geline yüklenmeye çalışıyorlar

kızlar bu merional iğne esnasında saçıma bakım yağı srdüğümde yağ kusuyorum öle bi etkisi olurmu bildiğin ağzımdan yağ çıkıyor diğer ayda öle olmuştum

Aynen canim allah kinsenin yaninda birakmasin yaptiklarini ah alan ahla ölür allahima havale ettim ben

Cok güldüm bugün aglicam heralde stres basti kizlar zaman gecmesin offfff negatif duymak istemiyorum midem bulaniyo bu kelimeden bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…