canım stres yapma ters etki eder Allah korusunCok güldüm bugün aglicam heralde stres basti kizlar zaman gecmesin offfff negatif duymak istemiyorum midem bulaniyo bu kelimeden bile
Canım bence pozitif hiç kasma kendini 4 gözle ben de senden haber bekliyorum inş olurCok güldüm bugün aglicam heralde stres basti kizlar zaman gecmesin offfff negatif duymak istemiyorum midem bulaniyo bu kelimeden bile
anneye tepki vermezler ama bize gelince ağzıma ederlerZaten tepki verebilen bi adam olsaydi bu durumda olmazdik annesiyle keyifleri bilir valla
Bisey diyimmi yazip duruyom insn kafam dagilsin diye allah duysun sesini Isallah Isallah Isallah canim yaCanım bence pozitif hiç kasma kendini 4 gözle ben de senden haber bekliyorum inş olur
Ahhhhh elimde olsa üc kere yaaaaa allahim emegimi bos cikarmasin Isallahcanım stres yapma ters etki eder Allah korusun
Aynen canim yaanneye tepki vermezler ama bize gelince ağzıma ederler
ALLAH'a havale et canım sen kan verdin mi test yaptn mıAynen canim allah kinsenin yaninda birakmasin yaptiklarini ah alan ahla ölür allahima havale ettim ben
Sonuc bekliyom cok tedirginim zaten canim midem bulaniyo sikintidan offffALLAH'a havale et canım sen kan verdin mi test yaptn mı
ay canım benim inşallah sevineceğiz aminSonuc bekliyom cok tedirginim zaten canim midem bulaniyo sikintidan offff
Ben olumsuza okadar hazirladimki kendimi Isallah benim mucizem olurda yazarim burdan hepinize allahimin izniyleay canım benim inşallah sevineceğiz amin
Kuzum birkac gundur yazamasamda sizleri takip ediyorum.Anneler ogullarini bulunmaz hint kumaşı zannedip sarip sarmaliyorlar.. kendilerini de gunahsiz unsanlar gibi gösteriyorlar herkes yerini bilse bu gibi sikintilar olmaz ama gel gelelim ki bunu kim anlayacak..sende kendine dert edinme salla gitsin.bu arada insallah hayirli sonuçların çıkarBen olumsuza okadar hazirladimki kendimi Isallah benim mucizem olurda yazarim burdan hepinize allahimin izniyle
:)bu ay relax takılacam özledim kocamısonraki ay belki alırım ya da şu derece işi varya onu yaparım anlatmıştın zaten
inş. bugun güzel haberler alacağız Allahın izniyleTatlim üc aydir araliksiz asilama deneniyo yumurtalar fazlasiyla uyarulmis durumda ondandir muhakkak ahhhh bide tutaydiiii yunurtlasam neye yariyo tutmuyooooooo askimahhhhhh anamiz babamiz bize saygiyi terbiyeyi cok iyi ögretti yasli insanlara asla saygusizlik yapamam benimde anam babam var amaaaaa bunlar insanligni kaybetmis vicdansiz insanlar ne yaparsan yap deismezler onlar kalplerini cigerlerini yemisler gelene hayhay gudene baybay kimse benden degerli deil ben bu hayatta bunu ögrendim canim
kızlar bu merional iğne esnasında saçıma bakım yağı srdüğümde yağ kusuyorum öle bi etkisi olurmu bildiğin ağzımdan yağ çıkıyor diğer ayda öle olmuştum
birşeylerin farkındadır o canım annesi napsın sonuçta ... sen keyfine bak boşverOnun annesi o ne yaparsa yapsin hakli ama ben annesiyle yasamicam artik biliyo kendi bilir istiyosa ev tutsun gitsin onla yasasin
Valla aşılamadan daha çok stresliyim doğal yoldan hamile kalacağıma inanıyorum aptallık mı ediyorum bilmiyorum:)
biz gibi yanibu ay bende öyleyim relax takılıyorum gerçi nekadar relax olunuyor orasıda muamma ama aşılamadan daha az stresli olduğu kesin
evrene pozitif enerji yayıyoruzValla aşılamadan daha çok stresliyim doğal yoldan hamile kalacağıma inanıyorum aptallık mı ediyorum bilmiyorumama nasıl birşey git 3 tüp bebek tedavisi ol transfer bile olmasın doğal dene olmasın aşılamada pat diye olsun ....
neyse ben koacama doyayım azcık
DERİNLERDE hissedersin çatlama iğnesinin kaçıncı günüKızlar annemle konuşuyorduk hiç mi belirtin yok kızım dedi ben de hiç yok anne dedim 10 dk geçmeden mide bulantım başladı çok mutlu oldumacaba hamile miyim bebek yerini mi hazırlıyor
rahim çğrenmiş oldu nasıl olduğunu inşallah beni yanıtlmazevrene pozitif enerji yayıyoruz
yollar açık artıkk1 defa olduysa 2.defada olacaktır inş.
doy anam doyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?