Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben olumsuza okadar hazirladimki kendimi Isallah benim mucizem olurda yazarim burdan hepinize allahimin izniyle
Kuzum birkac gundur yazamasamda sizleri takip ediyorum.Anneler ogullarini bulunmaz hint kumaşı zannedip sarip sarmaliyorlar.. kendilerini de gunahsiz unsanlar gibi gösteriyorlar herkes yerini bilse bu gibi sikintilar olmaz ama gel gelelim ki bunu kim anlayacak..sende kendine dert edinme salla gitsin.bu arada insallah hayirli sonuçların çıkar

bu ay relax takılacam özledim kocamı sonraki ay belki alırım ya da şu derece işi varya onu yaparım anlatmıştın zaten
:)
biz gibi yani bu ay bende öyleyim relax takılıyorum gerçi nekadar relax olunuyor orasıda muamma ama aşılamadan daha az stresli olduğu kesin

inş. bugun güzel haberler alacağız Allahın izniyle . Aman havale et Allaha dediğin gibi Alla hıslah etsin

kızlar bu merional iğne esnasında saçıma bakım yağı srdüğümde yağ kusuyorum öle bi etkisi olurmu bildiğin ağzımdan yağ çıkıyor diğer ayda öle olmuştum

:)
biz gibi yani bu ay bende öyleyim relax takılıyorum gerçi nekadar relax olunuyor orasıda muamma ama aşılamadan daha az stresli olduğu kesin
Valla aşılamadan daha çok stresliyim doğal yoldan hamile kalacağıma inanıyorum aptallık mı ediyorum bilmiyorum ama nasıl birşey git 3 tüp bebek tedavisi ol transfer bile olmasın doğal dene olmasın aşılamada pat diye olsun ....
neyse ben koacama doyayım azcık

evrene pozitif enerji yayıyoruz
yollar açık artıkk 1 defa olduysa 2.defada olacaktır inş.
doy anam doyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…