Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hurihuri2013 Sen ne yaptın akşama bakalım
Esim bekliyo klinikte sonuc cikmamis daha düsün bi saatte cikcak sey kac saat oldu canim ya cok heycanliyim ama esime söz verdim aglamicam onun yaninda firinda tavuk yaptim pilav var salats var tatlida yaptim kalbura basti buyrun hadi yemege gelin bana canim yaaaa

Kanı bekletiyorlar demek ki neyse pozitif çıksında razıyız beklemeye dimi ... ben akşama çorba yapacam eşim çorba istedi normalde de yemek istemez arada istemesi hoşuma gidiyor .. kız maşallah hamarat hatun seni tatlı bile yapmışsın ... ne zamana çıkar sonuç demişler 1 saatte mi az kalmış kuzum hadi inşallah güzel haberler alırız beklediğimiz 1 saat olsun

Bilmiyorum bekliyo haber alir almaz gelir zaten Isallah mucizem olsun allahin izniyle.......sen calisiyon canim allah yardim etsin hem ev hem is ben butüngpn evdeyim bide asiri hiperaktif bi kadinim durdugum yerde duramam mutfak yemek en büyük askim cok seviyom stresliysem bide oooooo cikmam mutfaktan rahatlatiyo caniminici

Bide zayif bi kadinim yaptigmi yedirmeyi seviyom

ben hiç yaklaşmasam aramam sanırım mutfağı yemeyi severim ama ya kafam çok doluydu iş sınav tedavi bölünüyordum ondandır belki şimdi sınavı bıraktım kafam çok rahatladı belki mutfağı severim artık .... haber geldi mi peki ? kuzum herşeye hazırla kendini negatifte olabilir ikizler de geliyor olabilir çok üzme kendini yıpratma olur mu

kuzummm benimmm rbbim sana sağlık sıhat versin allahın izni ile tüp ile olur çok üzme kendini olur mu
Allah razi olsun caniminici iyiyim randevu almis esim diger ayin birinde tüp bebek icin görüsmeye gitcez allahimin sinavi isyan etmem demekki vakti gelmemis isallah bigün kavusucam evladima sizinleyim zaten dostluklariniz bana en buyük kar asilamadaki

Saol Isallah senden aliriz o müjdeyi ben pes etmiyom allahin izniyle aglarim sizlarim ama yinede pes etmem
Çok duygulandırdın beni gene gitti iki damla yaş..... Allahım inş tez zamanda versin hepimize... Benim dr çok komik bi adam sen bu kadar uğraşıyorsun diyor oluncada bu kadar bunun için mi uğraşmışız dersin diyo :)

ALLAH'IM hayırlarla sağlıcakla tüp bebek sebep olur da alırsın evladını kucağına canım seninle birlikte bizler de inşallah hayırlarla sağlıcakla canım amin bol bol dua edelim inşallah

Isallah sevinc gözyaslarin olur canim benim olsunda derdinede tasasinada eyvallah buzimde sinavimiz bu allahima sükür daha buyük dert vermesin artik sizin müjdelerinize sevincem

mmmmm bu ne güzel bir menüdür yaaa
canım demek ki kaderinde tüp bebek annesi olmak varmış o aşamaları da tecrübe edecekmişsin amaaa eninde sonunda o bebiş o göbüşe girecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…