Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Huri kuzum inşallah hayaller gerçek olacak amin

Canım kuzum yeni gördüm Hurihuri2013 bak gerçekten çok üzüldüm ama ben inanıyorum Rabbim sana bana bize hepimize verecek sağlıklı hayırlı evlat sen çok güçlü bir kadınsın evde yalnızken ağla bağıra bağıra ağla hatta bütün gün ağla rahatla sonra toparla ve yoluna kaldığın yerden devam et Allahım yar ve yardımcımız olsun cümlemizin

Günaydın kızlar. Hurihuri2013 canım demekki hayırlısi böyleymiş. Üzülmek yerine rabbime dua et. Hepimiz en kısa sürede mujdeli haberleri alıcaz mutlaka.

Kızlar günaydın. Hurihuri2013 canım demekki hayırlisı böyleyms. Üzülmek yerine rabbime bol bol dua et ve icini ferah tut. Müjdeli haberi hepimiz en kisa sürede alıca inşaallah

Kizlar malesef negatif benim asilama maceram sona erdi isallah sizinkler güzel biter allahin izniyle

Saol Isallah senden aliriz o müjdeyi ben pes etmiyom allahin izniyle aglarim sizlarim ama yinede pes etmem
ben sana kıyamam inş inş. Sağlıklı sıhatlisi olsun. hayırlısı olsun. En zoruda teselli vermek bir kaç gün hiçbirşey teselli olmuyor ama geçiyor acısı üzme tatlı canını

Ooo kızlar SchonerDuft mihracee kocalar özlenmiş hayat relaxa alınmış o zaman danssss
danss bebeğim

Bizde dün başladık valla dansaama ya biraz özel olacak ama 1,5 yıllık evliyim bazen ilişkiye girerken zorlandığım oluyor normal mi acaba bu ya

Bizde dün başladık valla dansaama ya biraz özel olacak ama 1,5 yıllık evliyim bazen ilişkiye girerken zorlandığım oluyor normal mi acaba bu ya
olur arada canım. ben doğumdan sonra zornlanmaya başlamıştım bir jel kullandıım düzeldi.ön ısınma turlarını uzun tutsanız birazda eşin yardımcı olsa nasıl söyleyecem bilemedim birparça tükmük yada çok az krem kolaylaştırır

Eşim yardımcı oluyor ama Özellikle adet bitimi ilk ilişki çok zorluyor bişeyde kullanmak istemiyorum hamileliği zorlaştırıyor diye

Günaydin canlar yeni uyandim gece sanki bedenim benle dalga gecer gibi adet oldum ya kan vermeden olsam ne olcak yok illa bütün gün o izdirabi yasamam lazimdi esimde cok üzüldü ona üzüldüm zaten cok agrim var ilac ictim anca kendime geldim ... denetım ,ruhudeli .mıhrace,asksevgıhuzur .aynaaa. Tyt82 papatya kızılcık .mıss,ilginiz için cok teşekkür kızlar allah razı olsun hepinizden allahım bıanönce evlatlarınıza kavusturur işallahhhh hepinizi benıde güzel yürekli arkadaslarım

bizim.kadar onlarda yikiliyor malesef her ne kadar onlae takmiyo bizim kadar degil desekde malesef ki bizim icin guclu duruyorlar iclerine atiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…