- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
Kizlar malesef negatif benim asilama maceram sona erdi isallah sizinkler güzel biter allahin izniyle
ben sana kıyamam inş inş. Sağlıklı sıhatlisi olsun. hayırlısı olsun. En zoruda teselli vermekSaol Isallah senden aliriz o müjdeyi ben pes etmiyom allahin izniyle aglarim sizlarim ama yinede pes etmem
Bizde dün başladık valla dansaben sana kıyamam inş inş. Sağlıklı sıhatlisi olsun. hayırlısı olsun. En zoruda teselli vermekbir kaç gün hiçbirşey teselli olmuyor ama geçiyor acısı üzme tatlı canını
danss bebeğim
olur arada canım. ben doğumdan sonra zornlanmaya başlamıştım bir jel kullandıım düzeldi.ön ısınma turlarını uzun tutsanız birazda eşin yardımcı olsa nasıl söyleyecem bilemedim birparça tükmük yada çok az krem kolaylaştırırBizde dün başladık valla dansaama ya biraz özel olacak ama 1,5 yıllık evliyim bazen ilişkiye girerken zorlandığım oluyor normal mi acaba bu ya
11 günüm varson şans son turlar birkaç defa daha tuşa gelmeli
Eşim yardımcı oluyor ama Özellikle adet bitimi ilk ilişki çok zorluyor bişeyde kullanmak istemiyorum hamileliği zorlaştırıyor diyeolur arada canım. ben doğumdan sonra zornlanmaya başlamıştım bir jel kullandıım düzeldi.ön ısınma turlarını uzun tutsanız birazda eşin yardımcı olsa nasıl söyleyecem bilemedim birparça tükmük yada çok az krem kolaylaştırır
okadar enerji bulmak pek zorbende en mantıklısı 1dolu 1 boş
ılık duş alıp öyleee denesen yada duşta denesenizEşim yardımcı oluyor ama Özellikle adet bitimi ilk ilişki çok zorluyor bişeyde kullanmak istemiyorum hamileliği zorlaştırıyor diye
Bacım her duşta denemeden sonra 15 gün grip oluyorum daha duş muuu yokkkılık duş alıp öyleee denesen yada duşta denesenizpek kolay olar
bizim.kadar onlarda yikiliyor malesef her ne kadar onlae takmiyo bizim kadar degil desekde malesef ki bizim icin guclu duruyorlar iclerine atiyolarGünaydin canlar yeni uyandim gece sanki bedenim benle dalga gecer gibi adet oldum ya kan vermeden olsam ne olcak yok illa bütün gün o izdirabi yasamam lazimdi esimde cok üzüldü ona üzüldüm zaten cok agrim var ilac ictim anca kendime geldim ... denetım ,ruhudeli .mıhrace,asksevgıhuzur .aynaaa. Tyt82 papatya kızılcık .mıss,ilginiz için cok teşekkür kızlar allah razı olsun hepinizden allahım bıanönce evlatlarınıza kavusturur işallahhhh hepinizi benıde güzel yürekli arkadaslarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?