Üzülme kuzum ya vardır bunda da bir hayırkızlar bugün kontrole gittim 4 tertip iğneye geçtik bıktım yoruldum artık yumurtalar 1 mm bile büyümemiş bir haftadır iğneye devam dedi doktorum pes etmek üzereyim mg yükseltti iğnenin bide incir kürü yaptığım halde etki etmiyor çok yoruldum 2 haftada 1 milyar döktük sadece ilaçlara paraya mı üzüleyim yoksa umutlarımın boş çıkmasınamı bilmiyorum
Canım buyuturler yumurtayı merak etme kontrole oyüzden gidiyoruz.benimde biraz gec olgunlasmisti 1 kutu daha almak zorunda kaldım dozunu da artırmıştı.kızlar bugün kontrole gittim 4 tertip iğneye geçtik bıktım yoruldum artık yumurtalar 1 mm bile büyümemiş bir haftadır iğneye devam dedi doktorum pes etmek üzereyim mg yükseltti iğnenin bide incir kürü yaptığım halde etki etmiyor çok yoruldum 2 haftada 1 milyar döktük sadece ilaçlara paraya mı üzüleyim yoksa umutlarımın boş çıkmasınamı bilmiyorum
Bacım her duşta denemeden sonra 15 gün grip oluyorum daha duş muuu yokkk
aminn inş. canım cuma vaktiii güzel dualarda buluşalım . İnş anneliği hepinizzz tadarsınızz canlarr. bend einş. 2.anneliğimi yaşarımGünaydin canlar yeni uyandim gece sanki bedenim benle dalga gecer gibi adet oldum ya kan vermeden olsam ne olcak yok illa bütün gün o izdirabi yasamam lazimdi esimde cok üzüldü ona üzüldüm zaten cok agrim var ilac ictim anca kendime geldim ... denetım ,ruhudeli .mıhrace,asksevgıhuzur .aynaaa. Tyt82 papatya kızılcık .mıss,ilginiz için cok teşekkür kızlar allah razı olsun hepinizden allahım bıanönce evlatlarınıza kavusturur işallahhhh hepinizi benıde güzel yürekli arkadaslarım
moral bozmak yok canım olacak inş. dr takip ediyor büyür o yumoşlar merak etmeeekızlar bugün kontrole gittim 4 tertip iğneye geçtik bıktım yoruldum artık yumurtalar 1 mm bile büyümemiş bir haftadır iğneye devam dedi doktorum pes etmek üzereyim mg yükseltti iğnenin bide incir kürü yaptığım halde etki etmiyor çok yoruldum 2 haftada 1 milyar döktük sadece ilaçlara paraya mı üzüleyim yoksa umutlarımın boş çıkmasınamı bilmiyorum
Canım bak ben üç sefer denedım dünya masraf ettık bozulan psıkolojimde cabası ama hep dıyorum ben eğer bıseyler olamıyorsa vaktı saatı gelmemiş benım harıka gelişen cok fazla yumurtam oldu olmuyunca olmuyo keşke hersey istedığmiz gıbı olsa ama allahımın var bı hesabı ki olmuyo şükür edıp pes etmeden savasa devam etmeliyıx üzülme demıcem cünkü insanız ve üzülmemek elde değil ama pes etme olurmukızlar bugün kontrole gittim 4 tertip iğneye geçtik bıktım yoruldum artık yumurtalar 1 mm bile büyümemiş bir haftadır iğneye devam dedi doktorum pes etmek üzereyim mg yükseltti iğnenin bide incir kürü yaptığım halde etki etmiyor çok yoruldum 2 haftada 1 milyar döktük sadece ilaçlara paraya mı üzüleyim yoksa umutlarımın boş çıkmasınamı bilmiyorum
Üzülme kuzum ya vardır bunda da bir hayır
Canım buyuturler yumurtayı merak etme kontrole oyüzden gidiyoruz.benimde biraz gec olgunlasmisti 1 kutu daha almak zorunda kaldım dozunu da artırmıştı.
:) pekiii :)
aminn inş. canım cuma vaktiii güzel dualarda buluşalım . İnş anneliği hepinizzz tadarsınızz canlarr. bend einş. 2.anneliğimi yaşarım
moral bozmak yok canım olacak inş. dr takip ediyor büyür o yumoşlar merak etmeee
para evet oda ayrı bir zulum
doğru sölüyonuz da nolcak adetime kadar iğnemi vurulacam yaniCanım bak ben üç sefer denedım dünya masraf ettık bozulan psıkolojimde cabası ama hep dıyorum ben eğer bıseyler olamıyorsa vaktı saatı gelmemiş benım harıka gelişen cok fazla yumurtam oldu olmuyunca olmuyo keşke hersey istedığmiz gıbı olsa ama allahımın var bı hesabı ki olmuyo şükür edıp pes etmeden savasa devam etmeliyıx üzülme demıcem cünkü insanız ve üzülmemek elde değil ama pes etme olurmu
Canım adet olunca o yumurtalar atılıcak vucuttan bıldığım kadarıyla ama şöyle bısey var iğnelere ne kadar devam edersen yumurtalar uyarılmıs olduğu için dığer aya cok daha fazla gelişiyolar doktorun belkıde senı ona hazırlıyo benım ilkinde 11 günde anca gelişmiştı ama ıkıncı üçüncüdeki kadar güzel değildı anlıcagın doktorun senı dığer aya hazırlıyo bence cünkü bu ay ıstedığı ölcüde olmadığı için umarım anlatabılmişimdır fıkır yürütüyorum canım tabıkıde doktorun daha ıyı bılırdoğru sölüyonuz da nolcak adetime kadar iğnemi vurulacam yani
doktora sordum canım yumurtlama tarihim geç olunca zamanlama sorunu olmazmı dedim yok 2 ayda bir adet olduğunu düşün dedi senin de başına böle bişey geldimi canımCanım adet olunca o yumurtalar atılıcak vucuttan bıldığım kadarıyla ama şöyle bısey var iğnelere ne kadar devam edersen yumurtalar uyarılmıs olduğu için dığer aya cok daha fazla gelişiyolar doktorun belkıde senı ona hazırlıyo benım ilkinde 11 günde anca gelişmiştı ama ıkıncı üçüncüdeki kadar güzel değildı anlıcagın doktorun senı dığer aya hazırlıyo bence cünkü bu ay ıstedığı ölcüde olmadığı için umarım anlatabılmişimdır fıkır yürütüyorum canım tabıkıde doktorun daha ıyı bılır
Sen her ay düzenli adet görmüyonmu canımdoktora sordum canım yumurtlama tarihim geç olunca zamanlama sorunu olmazmı dedim yok 2 ayda bir adet olduğunu düşün dedi senin de başına böle bişey geldimi canım
pcos var canım bende gecikmeli oluyorum hepSen her ay düzenli adet görmüyonmu canım
O zaman sıkıntı etme doktorun bunu bıldıgı için devam edıyordur benım ılkınde yumurtalar cok zor geliştı adetıme on gün kala asılama oldu ama benımkı tutmadı adetım zamanında oldu bence sen doktoruna güven her vucut ılaclara farklı tepkı verıyo işallahhhh senınkı tutar emeköerın bos gecmez allahın izniyle yolun yarısında bırakma az daha sabır canımıniçipcos var canım bende gecikmeli oluyorum hep
Jelden kaynaklı ağrı olur canım progesteron etkileri onlarMrb kizlar yine ben :) Tecrubelerinize dayanarak birseyler sormam lazim.
Asilama sonrasi 8.gun jeli uygularken cok zorlandim bu normal mi ?
Birde alt karin bolgede aşırı şişlik var agri yapıyor sizde boyle bir belirti yaşadınız mi?
Bu durum jelin yan etkisi olabilir mi ?
Sırt bel ve karin ağrısı da çekiyorumhelp me
Progestan hem gögüste hassasıyet yapıyo hemde kasıklarda arada kasılmalarda yapıyo zaten asılamada döllenme yedı günden sonra belşrtı vermeye baslıyo kımısınde hıc belirtıde olmuyo suan ıgne ve ılacların etkısındesın işallah 14 gün testın pozitif olur yasadıkların normal sıkılma canımMrb kizlar yine ben :) Tecrubelerinize dayanarak birseyler sormam lazim.
Birde alt karin bolgede aşırı şişlik var agri yapıyor sizde boyle bir belirti yaşadınız mi?
İns oyledir çektiğimiz sıkıntılar birgun son bulur sende kendini uzme az once okudum allah dermansiz dert vermez benimde olmazsa tup denicem artıkProgestan hem gögüste hassasıyet yapıyo hemde kasıklarda arada kasılmalarda yapıyo zaten asılamada döllenme yedı günden sonra belşrtı vermeye baslıyo kımısınde hıc belirtıde olmuyo suan ıgne ve ılacların etkısındesın işallah 14 gün testın pozitif olur yasadıkların normal sıkılma canım
adetin bitimi kaç gün oluyor bende de bazen oluyor adetten sonra ama adet 3.cü gün bitiyor 5.gün yapıyorsak ağrıyor 7ve sonrası ağrımıyor .. farklı şeyler dene sıcak ortam falan seksi çamaşırlar falan işe yarar diye düşünüyorumEşim yardımcı oluyor ama Özellikle adet bitimi ilk ilişki çok zorluyor bişeyde kullanmak istemiyorum hamileliği zorlaştırıyor diye
valla en sıkıntılı yani duş almak zaten açık tenliyim bembeyaz olacamokadar enerji bulmak pek zorçocuk canımıza okuyorr inanki erkek çocuğunu oyalayamıyorsun sürekli oyun oynuyoruz geç yatıyor erken kalkıyor
2 boş bir dolu bu ara uyar sanki gerçi yumurtlamam bitmiştir artık
soba ile ılıtacan içeriyi azcıkBacım her duşta denemeden sonra 15 gün grip oluyorum daha duş muuu yokkk
hadi ya birde rahatlama oluyor belki ondan hemen oldun .. rabbim kucaklarımızı doldursunGünaydin canlar yeni uyandim gece sanki bedenim benle dalga gecer gibi adet oldum ya kan vermeden olsam ne olcak yok illa bütün gün o izdirabi yasamam lazimdi esimde cok üzüldü ona üzüldüm zaten cok agrim var ilac ictim anca kendime geldim ... denetım ,ruhudeli .mıhrace,asksevgıhuzur .aynaaa. Tyt82 papatya kızılcık .mıss,ilginiz için cok teşekkür kızlar allah razı olsun hepinizden allahım bıanönce evlatlarınıza kavusturur işallahhhh hepinizi benıde güzel yürekli arkadaslarım
benim arkadaşta pkoluydu bal tarçın çörek otu yapmıştı sizin yumurtalar zor büyüyor olabilirpcos var canım bende gecikmeli oluyorum hep
Benim 6.günüm dün bende zorlandım hatta niye yapamadım dedim.ama şışliğim ve agrim yok sadece adet sancisi vuruyor arada inşallah senin gebelik belirtisi olur canimMrb kizlar yine ben :) Tecrubelerinize dayanarak birseyler sormam lazim.
Sanki rahatlamışım gıbı hissediyorum o kadar güzel uyudumki anlatamam sanki boğazımda ilmik vardı onu cıkardılar yaaaa cok farklıyım tüp bebek fıkrı kalbimde cıcekler actırıyo cünkü sansım daha yüksek kasımın bırınde randevum bıle alındı iyi olmak istiyorum dınlenmek iyi gelcek bu sürede canımmmm aaaaaa unuttum doktor bı tane daha asılama yapalım dedı red ettımHurihuri2013 kuzummmm benimmm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?