- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
İşallahhh tutar lütfen umudunu yıtırme olurmu bende olmadı ama demekkı vaktı saatı gelmemiş belkide bebısın sana tutunmaya calısıyo iyi düşün iyi olsun şekerımİns oyledir çektiğimiz sıkıntılar birgun son bulur sende kendini uzme az once okudum allah dermansiz dert vermez benimde olmazsa tup denicem artık
4.cüye ne gerek var rahim filmi tahliller derken 1 ay rahatlarsın kocana doyarsın azcık kız dinlenmişte olursunSanki rahatlamışım gıbı hissediyorum o kadar güzel uyudumki anlatamam sanki boğazımda ilmik vardı onu cıkardılar yaaaa cok farklıyım tüp bebek fıkrı kalbimde cıcekler actırıyo cünkü sansım daha yüksek kasımın bırınde randevum bıle alındı iyi olmak istiyorum dınlenmek iyi gelcek bu sürede canımmmm aaaaaa unuttum doktor bı tane daha asılama yapalım dedı red ettım
Aynen üç tane denedım zaten dahası ne neyse dedıgin gıbı bu ay dınlencem dedıjoducu teyzeler oluyo sıze laf yetıstırcem bol bol müjdelerınıze ortak hüzünlerınıze ortak olcam işallahhhh ki hep müjde alırız kocamlada bırzcık hasret gıderıyım üç aydır adam düz duvara tırmancak nerdeyse4.cüye ne gerek var rahim filmi tahliller derken 1 ay rahatlarsın kocana doyarsın azcık kız dinlenmişte olursun
sadece kocişin miAynen üç tane denedım zaten dahası ne neyse dedıgin gıbı bu ay dınlencem dedıjoducu teyzeler oluyo sıze laf yetıstırcem bol bol müjdelerınıze ortak hüzünlerınıze ortak olcam işallahhhh ki hep müjde alırız kocamlada bırzcık hasret gıderıyım üç aydır adam düz duvara tırmancak nerdeysecanımıniçi
Ben yaşlıyım sız gencsadece kocişin mivalla ben 1 ay kocaya hasret kaldım duvara tırmanıyorum aşkımm diyordum siz 3 aydır
yok be kuzum hissettiğimiz yaştayız ben halen 19 20 yaşındayımBen yaşlıyım sız gencdeğerlerın o kadar mı kötü doktoruna sormalısın bunu canım yanı bu onun ihmali deilmi
Maydonozu bılırım ama acıyı hiç bılmiyorum canımıniçi ilk defa duydumyok be kuzum hissettiğimiz yaştayız ben halen 19 20 yaşındayım... üniversitede yapmıyorlar değerler az düşükse önemsemiyor doktorlar burda bir özel hastanede suriyeli bir doktora denk geldim çok iyi ilgilendi benimle belki ona gösteririm sonucumu güzelde aydınlattı baharat acı maydonoz düşüğe sebeb oluyor dedi acıdan emin değilim benim doktor hiç söylemedi mesela
bende acı yedim baharatlı yedim maydonoz da dolmanın içinde yedim unuttumMaydonozu bılırım ama acıyı hiç bılmiyorum canımıniçi ilk defa duydum
Canın saolsun güzelim sen iyi ol yıne olcak daha dıkkat edersın gecmiş geri gelmiyo düşünüp düşünüp yorma kalbını senın suçun yok allahımın sana yazısı buydu senın elindw olsa pamuklara sarıp sarmalardın gıtmesın dıye güzel yürekli arkadasımbende acı yedim baharatlı yedim maydonoz da dolmanın içinde yedim unuttum
kayıp daha zormuş düşünmeden edemiyor ki insanCanın saolsun güzelim sen iyi ol yıne olcak daha dıkkat edersın gecmiş geri gelmiyo düşünüp düşünüp yorma kalbını senın suçun yok allahımın sana yazısı buydu senın elindw olsa pamuklara sarıp sarmalardın gıtmesın dıye güzel yürekli arkadasım
Kız hiç umursamıyorlar varya başta yapacaklarını sonda yapıyorlar Allah sorar amayok be kuzum hissettiğimiz yaştayız ben halen 19 20 yaşındayım... üniversitede yapmıyorlar değerler az düşükse önemsemiyor doktorlar burda bir özel hastanede suriyeli bir doktora denk geldim çok iyi ilgilendi benimle belki ona gösteririm sonucumu güzelde aydınlattı baharat acı maydonoz düşüğe sebeb oluyor dedi acıdan emin değilim benim doktor hiç söylemedi mesela
Evet benim rahim filmimi cekmediler yaKız hiç umursamıyorlar varya başta yapacaklarını sonda yapıyorlar Allah sorar ama
o nasıl yapılıo canım bilgin varmmıbenim arkadaşta pkoluydu bal tarçın çörek otu yapmıştı sizin yumurtalar zor büyüyor olabilir
saraçoğlundan bakabilirsin şuan aklımda değil gramlarıo nasıl yapılıo canım bilgin varmmı
aile hekimim yapıyor ki kendi doktorum değil aşılamadan önce gerekiyorsa tekrar yaptırırımKız hiç umursamıyorlar varya başta yapacaklarını sonda yapıyorlar Allah sorar ama
aslında çok yanlış rahim filmi çok önemli keşke trde çekilseydinEvet benim rahim filmimi cekmediler ya
BU sene türkiyeye gelemedik doktora cok dedim ama gerek yok dedi napiyim burdaki doktorlarin usullari cok farkli onlar istemesse idrar tahlili bile yapamiyosunaslında çok yanlış rahim filmi çok önemli keşke trde çekilseydin
Sinir bozucu oranın doktorları burda paran varsa git özele yaptırBU sene türkiyeye gelemedik doktora cok dedim ama gerek yok dedi napiyim burdaki doktorlarin usullari cok farkli onlar istemesse idrar tahlili bile yapamiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?