- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Nasıl bakacaz ki nerde link atsanaKızlarrr ben ne yaptım biliyormusunuz kk da yemek yarışması yapılıyordu katıldım bakın isterseniz aman kafam dağılsın sizde katılsanıza
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cevizli-yayim-marsu-su-sponsorlugunda.1037528/Nasıl bakacaz ki nerde link atsana
Senin kaçıncı günün kuzum demir tadı geliyor mu ağzına halenGüldüm canım yaa aynen öyle valla
Günaydın kızlar Allah büyük deyip çıktık yola Ankara ya gidiyoruz ön muayeneyi bi olalım bakalım ne denecek dedik dua edin lütfenSenin kaçıncı günün kuzum demir tadı geliyor mu ağzına halen
Hadi hayırlısı olsun canım nereye gidiyorsunGünaydın kızlar Allah büyük deyip çıktık yola Ankara ya gidiyoruz ön muayeneyi bi olalım bakalım ne denecek dedik dua edin lütfen
Hayirli yolculuklar deli kiz isallah güzel haberlerle dönersinGünaydın kızlar Allah büyük deyip çıktık yola Ankara ya gidiyoruz ön muayeneyi bi olalım bakalım ne denecek dedik dua edin lütfen
Cok erken üzülme canim kan testi en dogrusunu verir simdiden üzülme stres yapma canim allah büyükCanım geçen çarşamba olmuştu bugün 10. Gün oluyor galiba az önce gebelik testi yaptım ama kocaman bi tek çizgi malesef ama daha var bakalım:-(
Doktorunu arasana canim ilacin yan etkileri neymis okudunmukızlar doktorum merionalı 150 mg çıkardı ya dün akşam iğneye başladım bir günde yüzümde kızılcık gibi kabarmalar oldu normalmi sizce
Canım bugün kan testi yapsam çıkar mı acabaCok erken üzülme canim kan testi en dogrusunu verir simdiden üzülme stres yapma canim allah büyük
Bildigim kadariyla en erken 12 .günde yapin diyolar kan testini ama kizilcik vardiya burdaki arkadasimiz o dokuzuncu gün idrarda onuncu günde kan testinde ögrenmisti hamileligni hatirliyonmu vaktin varsa duramiyom diyosan yaptir canim ne diyim isallah pozitif olurda sevincini beraber yasarizCanım bugün kan testi yapsam çıkar mı acaba
Ins canım bugün seyahate çıkıyoruz eşimle ondan dedim acaba yaptırsam mi diyeBildigim kadariyla en erken 12 .günde yapin diyolar kan testini ama kizilcik vardiya burdaki arkadasimiz o dokuzuncu gün idrarda onuncu günde kan testinde ögrenmisti hamileligni hatirliyonmu vaktin varsa duramiyom diyosan yaptir canim ne diyim isallah pozitif olurda sevincini beraber yasariz
evet canım akne yazıo ama bi gecedemi olurDoktorunu arasana canim ilacin yan etkileri neymis okudunmu
Bi saat icinde bile ilaclar tesi gösterebilir canim doktorunu ara yada bi eczaneye ugra tabi yinde sen bilirsin ihmal etme derim benevet canım akne yazıo ama bi gecedemi olur
Icin nasil rahat etcekse onu yap bence bu arada seyehatin güzel gecmesini dilerim:)Ins canım bugün seyahate çıkıyoruz eşimle ondan dedim acaba yaptırsam mi diye
Sağol canım bu havalarda kocamın aklina karadeniz düştü ipte sapta tutamıyorum adamı benim çocuğum komando olacak diyo bişey olmaz diyoIcin nasil rahat etcekse onu yap bence bu arada seyehatin güzel gecmesini dilerim:)
Allah gönlünün muradini versin Isallah kocaninda seninde ohhhh tadini cikar canimSağol canım bu havalarda kocamın aklina karadeniz düştü ipte sapta tutamıyorum adamı benim çocuğum komando olacak diyo bişey olmaz diyo
Kızlar benim sonuç 0.1 cıktı malesef hiç umut yok galiba regl akintim başladı zaten :-(Allah gönlünün muradini versin Isallah kocaninda seninde ohhhh tadini cikar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?