Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar benim sonuç 0.1 cıktı malesef hiç umut yok galiba regl akintim başladı zaten :-(
Canim benim bende yeni gectim bu durumdan biliyosun bisey demek teselli etmek gelmiyo cünkü ne desem bos kendimden biliyom kendi üzüntüme seninkide ekledim allahim yardim etsin bize hakkimizda hayirlisi

Inş iyi olur canım eşim yeniden deneyelim diyor ama ben tüp bebek taraftarıyım galiba
Ilkini deneyip olmayinca bende tüp istedim ama en az üc defa denemeden sonra tüpe gecebiliyoruz burda ben tüp bebekte sansimin daha yüksek oldugna inaniyorum cünkü asilamada yüzde onbes sans veriyolar zaten heray dogal yollada hamile kalma sansimiz ayni yapilan masraf ve streste cabasi tabiiii hep diyorum hakkimizda hayirlisi allahim hepimize hayirli kapilar acsin Isallah

Bence sen seyahatin tadini cikar düsünmeneye calis sana iyi gelicek seyehat canim benim

Arkadaslar ayin 10nda catlatma 12 asilama oldum sizce bugün kan versem cikar mi normalde test gunum persembe ama gelisimi takip etmek için sizce yaptirmali miyim biraz olsn merakimi giderir mi

Arkadaslar ayin 10nda catlatma 12 asilama oldum sizce bugün kan versem cikar mi normalde test gunum persembe ama gelisimi takip etmek için sizce yaptirmali miyim biraz olsn merakimi giderir mi
Bence çıkar artık düşük deger de olsa biseyler gözükür kanda. Ama eğer iğneye rağmen geç yumurtladiysan ve asilamadan değil de sonraki ilişkilerden hamile kaldıysan o cikmayabilir

Bence çıkar artık düşük deger de olsa biseyler gözükür kanda. Ama eğer iğneye rağmen geç yumurtladiysan ve asilamadan değil de sonraki ilişkilerden hamile kaldıysan o cikmayabilir
Asilama yapildigi gun sabah ultrasonda bakildi catlamis görünüyordu gec dollenme olduysa artik yapck bsy yok umarim cikar

İlk aşımızı tutan var mı aramızda benim ilki olmadı ikinci aşılamaya başlayacağım inşallah bugün adet oldum Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Hadi hayırlısı olsun canım nereye gidiyorsun
Ankara anatolia tüp bebek merkezi Prof Dr Hakan yaralı ya canım

Hayirli yolculuklar deli kiz isallah güzel haberlerle dönersin

Ruhudeli
Naptın görüşme nasıl geçti

Ah Allah ysrdimciniz olsun

Ruhudeli canim guzel haberlerini bekliyoruz ins

Kızlar amin günaydın ayrıca görüştük dün güzel gecti çok şükür %55 şans veriyor doktor istediğiniz zaman başlarız dediler işte biliyorsunuz para işini halledebilirsek 2 hafta sonra başlanacak Rabbim hayırlısını versin insallah

Canim hayirlisi olsun ne kadar dedi peki maliyeti bende burda baslicam belki vazgecip türkiyede yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…