Hayirlisi olsun dmekten başka ne denir ki.inşallah bidahaki aya insallahKızlar benim sonuç 0.1 cıktı malesef hiç umut yok galiba regl akintim başladı zaten :-(
Canim benim bende yeni gectim bu durumdan biliyosun bisey demek teselli etmek gelmiyo cünkü ne desem bos kendimden biliyom kendi üzüntüme seninkide ekledim allahim yardim etsin bize hakkimizda hayirlisiKızlar benim sonuç 0.1 cıktı malesef hiç umut yok galiba regl akintim başladı zaten :-(
Inş iyi olur canım eşim yeniden deneyelim diyor ama ben tüp bebek taraftarıyım galibaCanim benim bende yeni gectim bu durumdan biliyosun bisey demek teselli etmek gelmiyo cünkü ne desem bos kendimden biliyom kendi üzüntüme seninkide ekledim allahim yardim etsin bize hakkimizda hayirlisi
Ilkini deneyip olmayinca bende tüp istedim ama en az üc defa denemeden sonra tüpe gecebiliyoruz burda ben tüp bebekte sansimin daha yüksek oldugna inaniyorum cünkü asilamada yüzde onbes sans veriyolar zaten heray dogal yollada hamile kalma sansimiz ayni yapilan masraf ve streste cabasi tabiiii hep diyorum hakkimizda hayirlisi allahim hepimize hayirli kapilar acsin IsallahInş iyi olur canım eşim yeniden deneyelim diyor ama ben tüp bebek taraftarıyım galiba
Bence sen seyahatin tadini cikar düsünmeneye calis sana iyi gelicek seyehat canim benimIlkini deneyip olmayinca bende tüp istedim ama en az üc defa denemeden sonra tüpe gecebiliyoruz burda ben tüp bebekte sansimin daha yüksek oldugna inaniyorum cünkü asilamada yüzde onbes sans veriyolar zaten heray dogal yollada hamile kalma sansimiz ayni yapilan masraf ve streste cabasi tabiiii hep diyorum hakkimizda hayirlisi allahim hepimize hayirli kapilar acsin Isallah
Ah Allah ysrdimciniz olsunGünaydın kızlar Allah büyük deyip çıktık yola Ankara ya gidiyoruz ön muayeneyi bi olalım bakalım ne denecek dedik dua edin lütfen
Kızlar benim sonuç 0.1 cıktı malesef hiç umut yok galiba regl akintim başladı zaten :-(
Hayırlısı olsun canımKızlar benim sonuç 0.1 cıktı malesef hiç umut yok galiba regl akintim başladı zaten :-(
Bence çıkar artık düşük deger de olsa biseyler gözükür kanda. Ama eğer iğneye rağmen geç yumurtladiysan ve asilamadan değil de sonraki ilişkilerden hamile kaldıysan o cikmayabilirArkadaslar ayin 10nda catlatma 12 asilama oldum sizce bugün kan versem cikar mi normalde test gunum persembe ama gelisimi takip etmek için sizce yaptirmali miyim biraz olsn merakimi giderir mi
Asilama yapildigi gun sabah ultrasonda bakildi catlamis görünüyordu gec dollenme olduysa artik yapck bsy yok umarim cikarBence çıkar artık düşük deger de olsa biseyler gözükür kanda. Ama eğer iğneye rağmen geç yumurtladiysan ve asilamadan değil de sonraki ilişkilerden hamile kaldıysan o cikmayabilir
Hadi bakalım haberleri bekliyoruzAsilama yapildigi gun sabah ultrasonda bakildi catlamis görünüyordu gec dollenme olduysa artik yapck bsy yok umarim cikar
Ankara anatolia tüp bebek merkezi Prof Dr Hakan yaralı ya canımHadi hayırlısı olsun canım nereye gidiyorsun
Hayirli yolculuklar deli kiz isallah güzel haberlerle dönersin
Ah Allah ysrdimciniz olsun
Ruhudeli canim guzel haberlerini bekliyoruz ins
Canim hayirlisi olsun ne kadar dedi peki maliyeti bende burda baslicam belki vazgecip türkiyede yapabilirimAnkara anatolia tüp bebek merkezi Prof Dr Hakan yaralı ya canım
Kızlar amin günaydın ayrıca görüştük dün güzel gecti çok şükür %55 şans veriyor doktor istediğiniz zaman başlarız dediler işte biliyorsunuz para işini halledebilirsek 2 hafta sonra başlanacak Rabbim hayırlısını versin insallah
350 tl ilk muayene +6500 tedavi paketi+2000-2500 arası ilaçlar+1300 transfer sonrası embriyo dondurma (1 tane için,2.emriyo 400tl)+yol yemek vs vsCanim hayirlisi olsun ne kadar dedi peki maliyeti bende burda baslicam belki vazgecip türkiyede yapabilirim
Rapor geçmiyor değil mi350 tl ilk muayene +6500 tedavi paketi+2000-2500 arası ilaçlar+1300 transfer sonrası embriyo dondurma (1 tane için,2.emriyo 400tl)+yol yemek vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?