- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Tr daha iyi diyorlar tedaviler çok gelen var ordan istanbulda fulya bahceciyi övende çokCanim hayirlisi olsun ne kadar dedi peki maliyeti bende burda baslicam belki vazgecip türkiyede yapabilirim
Canim ayin birinde randevum var görüsmem gerek eger bana yüzde elli altinda garanti verirse kibris yada isvicreye gitmeyi düsünüyorzz ama önce burdakilerle görüsme miz lazim eger yüzde ellinin üzerinde sans verirlerse burda devlet tüp bebege yüzde elli destek veriyo yoksa ugrasmaya degmez diyorum eger ilk denemem nerde olursa olsun basarisiz olursa türkiyeye ailemin yanina gidip ordada denicem allah izin verirseTr daha iyi diyorlar tedaviler çok gelen var ordan istanbulda fulya bahceciyi övende çok
Kıbrıs ta mantıklı tatil gibi oluyor 5 yıldızlı otelde konaklama ile yapılıyor doğuş hastanesiydi sanırım benim arkadaşın abisi yaptırmış bir yer daha var kuzenimin arkadaşı da orda gördü tedavi.. isveç i bilmiyorum sizde ki sorun neydi insallah orda tek seferde olur uğraşmazsınızCanim ayin birinde randevum var görüsmem gerek eger bana yüzde elli altinda garanti verirse kibris yada isvicreye gitmeyi düsünüyorzz ama önce burdakilerle görüsme miz lazim eger yüzde ellinin üzerinde sans verirlerse burda devlet tüp bebege yüzde elli destek veriyo yoksa ugrasmaya degmez diyorum eger ilk denemem nerde olursa olsun basarisiz olursa türkiyeye ailemin yanina gidip ordada denicem allah izin verirse
Ben 40 yasima gircem hic dogum yada hamile kalmadim doktorun dedigne göre rahimde tembellik varmis herhangi problem yok dedi sende esimin yasina ve sigara kilosuna bagli olarak spermleri yavasmis ve biraz düsük doktor o yüzden asilama da olur dedi ama malesef allahimin vardir bi bildigi ama ben asilamada olmucagini hissettim ben ilk günden beri tüp bebek ve ikizlerim olcak diyo icim ama allahim bilir benim hissiyatim hep bu iste canim yada avuntu galibaKıbrıs ta mantıklı tatil gibi oluyor 5 yıldızlı otelde konaklama ile yapılıyor doğuş hastanesiydi sanırım benim arkadaşın abisi yaptırmış bir yer daha var kuzenimin arkadaşı da orda gördü tedavi.. isveç i bilmiyorum sizde ki sorun neydi insallah orda tek seferde olur uğraşmazsınız
Yok canım zaten gecsede biz rapor alamıyoruzRapor geçmiyor değil mi
Kuzum benim içine doğmuş demek ki nasıl olacağı hayırlısı olsun tatlım yaBen 40 yasima gircem hic dogum yada hamile kalmadim doktorun dedigne göre rahimde tembellik varmis herhangi problem yok dedi sende esimin yasina ve sigara kilosuna bagli olarak spermleri yavasmis ve biraz düsük doktor o yüzden asilama da olur dedi ama malesef allahimin vardir bi bildigi ama ben asilamada olmucagini hissettim ben ilk günden beri tüp bebek ve ikizlerim olcak diyo icim ama allahim bilir benim hissiyatim hep bu iste canim yada avuntu galiba
hayırlısı olsun kuzum sıkma canınıKızlar benim sonuç 0.1 cıktı malesef hiç umut yok galiba regl akintim başladı zaten :-(
ne kadar maliyet verdiler canımAnkara anatolia tüp bebek merkezi Prof Dr Hakan yaralı ya canım
Kızlar amin günaydın ayrıca görüştük dün güzel gecti çok şükür %55 şans veriyor doktor istediğiniz zaman başlarız dediler işte biliyorsunuz para işini halledebilirsek 2 hafta sonra başlanacak Rabbim hayırlısını versin insallah
canım nasılsın şimdi tedavi ne düşünüyorsun tam olarak canım bu aydan itibaren mi başlayacaksın yineIcin nasil rahat etcekse onu yap bence bu arada seyehatin güzel gecmesini dilerim:)
Valla canim dördüncp gün adetimin ve döllenemeyen yumurtalarimin siddetli sancilarini ceke ceke bi taraftanda biten asilama maceramin verdigi psikolojik yikimlarini onarmaya calisiyorum evet tüp bebek baslicaz allah izin verirse ama iyice arastirmak istiyorum burda wn az bir kere devlet katkisiyla denicem onümüzdeki ay ama bana yüzde elli üzeri sans vermezseler burda sirf denemek olsun diyede kendimi yioratip yapmak istemiyom anlicagin arastirmak istiyorum eger derselerki yüzde altmis yetmis olur önümüzdeki ay burda baslicaz sen nasilsin bu arada varmi bi gelisme canimcanım nasılsın şimdi tedavi ne düşünüyorsun tam olarak canım bu aydan itibaren mi başlayacaksın yine
Amin allah razi olsun olsun caniminiciKuzum benim içine doğmuş demek ki nasıl olacağı hayırlısı olsun tatlım ya
hayırlısıyla dualarımdasın canım tüp bebek de burada da %60 aşılamada %15 şans veriyorlar doktor ilk muayenede bana öyle dedi...Valla canim dördüncp gün adetimin ve döllenemeyen yumurtalarimin siddetli sancilarini ceke ceke bi taraftanda biten asilama maceramin verdigi psikolojik yikimlarini onarmaya calisiyorum evet tüp bebek baslicaz allah izin verirse ama iyice arastirmak istiyorum burda wn az bir kere devlet katkisiyla denicem onümüzdeki ay ama bana yüzde elli üzeri sans vermezseler burda sirf denemek olsun diyede kendimi yioratip yapmak istemiyom anlicagin arastirmak istiyorum eger derselerki yüzde altmis yetmis olur önümüzdeki ay burda baslicaz sen nasilsin bu arada varmi bi gelisme canim
Isallah sonu güzel biter canim allahin izniyle benimde dualarimda hepiniz varsiniz allah razi olsunhayırlısıyla dualarımdasın canım tüp bebek de burada da %60 aşılamada %15 şans veriyorlar doktor ilk muayenede bana öyle dedi...
tabii insan kendini toparlamalı iyice hazır olmalı canım ben de yarın bir hafta olmuş olacak aşılama şuan için bir şey yok cnım bugün biraz kendimi yordum ütü yemek falan derken o zaman hafif ağrıdı ama normal diyorum tek ağız kuruluğu var çok dudaklarım kuruyor o da ilaçlardan sanırım diyorum..
iyice araştırın canım doktor da çok önemli tabii ALLAH da hayırlarla sağlıcakla ol der inşallah aminnnn
Denetim canim sen bi ara bi kitap yazcagni sölemistin ve hepimiz olmak istedigmizi sölemistik sana burda bi baslik altinda bi sayfa acsan ve herkes duygularini ve yasadiklarini en önemlisi ruh halini anlatsa güzel olmazmi hem senin kitabin icin hemde bizlerin desarj olabilmesi icin ozel bi sayfa cogumuz duygularimizi kimseye ifade edemiyoruz insanlara belkide yazmak bizede iyi gelir tabi sen istersen caniminiciKuzum benim içine doğmuş demek ki nasıl olacağı hayırlısı olsun tatlım ya
Canim sende cok hassassin belli oda yaptigi külliyen yanlis ama kiskamasi normal seni arti erkekler bu konuda cok hassas sorun onda diye belkide bu kadar hircin bebegim ama sen onla yasiyosun vazgecmek icin bunlar yetermi sen düsün bebegim fevri kararlar alma olurmu niyetim akil vermek deil sadece bi tavsiye bu caniminici sen en iyisini bilirsin güzel yüreklimYa kızlar kocamı seviyorum iyi bir adam ama bazen öküzlük damarı tutuyor yoldan geldik anneme uğradık gelirkende orada 23 yaşlarında erkek yeğenim vardı bende de kısa etek biran karnım kaşındı kasırkende etek yukarı çıktı kudurdu benim ki çok konuşma cay ver çatal ver işin gücün çene diye bir azarladı beni milletin içinde şok oldum annemde onu azarladı ne var x ne bağırıyorsun dedi bu hala çocuk yan odaya gitti bişey almaya hala devam ediyor sanki 19 yaşındada düşünemiyor insan dikkat eder ben senin kardeşlerinin yanında belimi açıp kaşısam hoş olurmu deyince bende patladım boş konuşma ne var kaşındı karnım kasıyıncada etek yukarı çıktı doğal olarak ne var bunda dedim annemde biraz tepki verdi hatta yan odaya gecti bu ne böyle ya neymiş bu dedi herkesin moral sıfır oldu sonra konu tüp bebeğe geldi yok çok evhamlı herşeyi araştırıyor soruyor şu iş bi bitsede kurtulsam falan dedi o kadar üzüldüm ki ben herşeyi kim için yapıyorum neredeyse vazgecicem herşeyden az kaldı
Sağol kuzum desteğin için ama bu yaptığı hoş değil annem ne kadar üzüldü yazık değilmi ne kadar mahcup oldum utandım tamam sorun onda ama yemin ederim bir kez yüzüne vurmadım tek bir imada bulunmadım bugün yolda suçlandığını söyledi ben teselli ettim sacmalama senin elinde mi sanki bu işin seni beni yok herşeyi beraber atlatacağız vs vs dedim ama bu kadar iyi niyete de böyle davranılmaz kuzum ben haketmiyorum bu davranışı bu çok zoruma gidiyor buarada sen nasıl oldun toparladınmı kuzum kendi derdime düştüm seninle de ilgilenemedimCanim sende cok hassassin belli oda yaptigi külliyen yanlis ama kiskamasi normal seni arti erkekler bu konuda cok hassas sorun onda diye belkide bu kadar hircin bebegim ama sen onla yasiyosun vazgecmek icin bunlar yetermi sen düsün bebegim fevri kararlar alma olurmu niyetim akil vermek deil sadece bi tavsiye bu caniminici sen en iyisini bilirsin güzel yüreklim
Olur bebeğim kitabı yazacam da kaldım aslında ama başka fikirlerim de var sen yaz hersekilde oluru var kuzumDenetim canim sen bi ara bi kitap yazcagni sölemistin ve hepimiz olmak istedigmizi sölemistik sana burda bi baslik altinda bi sayfa acsan ve herkes duygularini ve yasadiklarini en önemlisi ruh halini anlatsa güzel olmazmi hem senin kitabin icin hemde bizlerin desarj olabilmesi icin ozel bi sayfa cogumuz duygularimizi kimseye ifade edemiyoruz insanlara belkide yazmak bizede iyi gelir tabi sen istersen caniminici
Bizde sizden farkli deiliz inan yok pahali ara verelim asilama yapilsin yine kibris diyo yok ısvıcre beynımı yedı kemırdı ama susuyorum suan sabır cekıyom allahıma sığındım belkıde bız haksısız be gülüm olmassa olmasın dıyıp kenara cekılmedıgmız için hergün yenı bi kapris cekiyorum sırf onunla çocuğum olsun istedığım için adamlar ev alsa araba alsa koymaz ama hem bedenımıze hem ruhumuzu ortaya koyup kurbanlık kuzu gıbı doktorlara teslım olup cocuk yapmaya verdıklerı para koyuyo sankı bız ıstıyoz doktor doktor gezmek tövbe yarabbım bazen dıyomkı alimmm elime bı sopa essek sudan gelınceye kadar dövüm bu adamları analarınız nasıl yetıstırdı sızı dıye ver allahım verSağol kuzum desteğin için ama bu yaptığı hoş değil annem ne kadar üzüldü yazık değilmi ne kadar mahcup oldum utandım tamam sorun onda ama yemin ederim bir kez yüzüne vurmadım tek bir imada bulunmadım bugün yolda suçlandığını söyledi ben teselli ettim sacmalama senin elinde mi sanki bu işin seni beni yok herşeyi beraber atlatacağız vs vs dedim ama bu kadar iyi niyete de böyle davranılmaz kuzum ben haketmiyorum bu davranışı bu çok zoruma gidiyor buarada sen nasıl oldun toparladınmı kuzum kendi derdime düştüm seninle de ilgilenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?