Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bunlar stresten kaynaklanıyor adanaya kendi aracımız yok diye otobüs ile gidiyorduk aktarma vardı dolmuşa biniyorduk oturduğum sandelye sallanıyor diye güneş geliyor diye kavga ettik eşimle.. şimdi eşinde kendini suçluyor maddi yönden sıkıntı ama haklı çıkarmaz bu durum yaptığını en azından annenlerde yapmamalı

Valla verdiğim o kadar para ile sıfır araba alırdım 40 bin tllik en az ... bana bile koyuyor belki sonuç alsaydık gözümüze batmazdı... biz kadınlar herşeyi çekiyoruz adamlar sadece sprem veriyorlar onu bile zevkleri tavan yaparak veriyorlar ...

Ya canım ben türkiyeye gelmedim sırf tedavı masrafları cok dıye kardeslerım aklıma gelınce burnumun dıregı sızlıyo isyan etmıyorum allahıma bın şükür ama ben bu adamlarn bu kadar anlayıssız olmasını hazmedemıyom

Senin durumun daha zor çünkü ailenden uzaksın yabancı bir ülkedesin.. tedavi süreci yıpratıyor maalesef hepimizi akıl fikir orda olduğu için geriliyoruz ilişkimize yansıyor

Canım ben İzmir de yaşıyorum öyle pahalı değil tüp bebek Micro Çip 8-10 bin TL aşılama 2000TL oldum ben başarı oranınyüksek mikro akışkan çip yönteminde tüp bebeğe göre bilgin olsun Türkiye bin her yerinden İzmir e geliyorlar.

Kızlar selam bugün benim 5.günüm aşırı gazım var akıntım da başladı su gibi akıveriyor hissediyorum sizde de oldunu yada oluyor mu hepimiz minnoşlaromıza tez zamanda kavuşalım inşallahhh

Canım ben son bır yıldır tedavı görüyorum ve cok masrafım oldu en son üç kez üstüste üç defa asılama oldum sızın orda ıkıbın burda ıkıbın euro her asılama özel klınıkte oluyor sorun para gıbı görünsede aslında sorun tutmamıs olması bıze verılen o kadar vaadın bos cıkması üç asılama yerıne bır tüp bebek yapılsaydı tutucaktı belkıde allahın ıznıyle sen izmirin neresındensın canım

Amın allah razı olsun işallah bu doktor ıyı gelşr bı sonuc alırsın canım senınde sıkıntın cok bılıyorum allah yardımcın olsun canım benim ailenın yanınamı geldın

Canım ben İzmir Karşıyaka Medical Park hastanesine gidiyorum ilk aşılamam oldu henüz bekliyorum

Hayırlısı olsun canım allah emegnı bos cıkarmasın işallah hepınıze dua ediyorum cünkü suan ne hıssettıgnı ıyı bılıyorum allah o hryecanını müjdeyle devam ettirsın işallah
Ben de herkese hepimize dua ediyorum yaşamayan bilemez bu anları hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Aynen öyle onlarlık hiçbirsey yok biz bi sürü ilaç kullanıp ağrı sancı cekiyoruz hormonlarımız allak bullak oluyor onlar bi zevke gelip sperm veriyorlar ama çeneleri hiç durmuyor nankörlük başka birşey değil birde stres oluyorlar neyin stresi acaba biz napalım bizim yaşadığımız stres umutlanma heyecan karmasıyla nasıl baş ediyoruz bize yazık değilmi bizim ki can değilmi ayıp bunlarınki şımarıklık buldular bunuyorlar insan az şükreder haline ama nerde Huriye doğru söylüyor alıcan eline odunu verecen sopayı hakediyorlar

Merhaba kızlar ben ee asilama yaptirdim bugün 10. Gun Saba idrar testi yaptım negatif çıktı sonuç değişirmi acaba

Canlar çok sağolun hopada geziyoruz kocamla nasip değilmiş üzülmedim çok nedense A arya1234 sen ne yaptın kuzu inş pozitiftir ... ben hala adet olmadım ama müthiş bi gevşeme var vücudumda rahatladım sanki kendimizi çok yormayalım:)

aşılama yapılan günü sayarsam bugün 8. gün saymazsam 7. gün aşılama olalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…