- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Bunlar stresten kaynaklanıyor adanaya kendi aracımız yok diye otobüs ile gidiyorduk aktarma vardı dolmuşa biniyorduk oturduğum sandelye sallanıyor diye güneş geliyor diye kavga ettik eşimle.. şimdi eşinde kendini suçluyor maddi yönden sıkıntı ama haklı çıkarmaz bu durum yaptığını en azından annenlerde yapmamalıYa kızlar kocamı seviyorum iyi bir adam ama bazen öküzlük damarı tutuyor yoldan geldik anneme uğradık gelirkende orada 23 yaşlarında erkek yeğenim vardı bende de kısa etek biran karnım kaşındı kasırkende etek yukarı çıktı kudurdu benim ki çok konuşma cay ver çatal ver işin gücün çene diye bir azarladı beni milletin içinde şok oldum annemde onu azarladı ne var x ne bağırıyorsun dedi bu hala çocuk yan odaya gitti bişey almaya hala devam ediyor sanki 19 yaşındada düşünemiyor insan dikkat eder ben senin kardeşlerinin yanında belimi açıp kaşısam hoş olurmu deyince bende patladım boş konuşma ne var kaşındı karnım kasıyıncada etek yukarı çıktı doğal olarak ne var bunda dedim annemde biraz tepki verdi hatta yan odaya gecti bu ne böyle ya neymiş bu dedi herkesin moral sıfır oldu sonra konu tüp bebeğe geldi yok çok evhamlı herşeyi araştırıyor soruyor şu iş bi bitsede kurtulsam falan dedi o kadar üzüldüm ki ben herşeyi kim için yapıyorum neredeyse vazgecicem herşeyden az kaldı
Valla verdiğim o kadar para ile sıfır araba alırdım 40 bin tllik en az ... bana bile koyuyor belki sonuç alsaydık gözümüze batmazdı... biz kadınlar herşeyi çekiyoruz adamlar sadece sprem veriyorlar onu bile zevkleri tavan yaparak veriyorlar ...Bizde sizden farkli deiliz inan yok pahali ara verelim asilama yapilsin yine kibris diyo yok ısvıcre beynımı yedı kemırdı ama susuyorum suan sabır cekıyom allahıma sığındım belkıde bız haksısız be gülüm olmassa olmasın dıyıp kenara cekılmedıgmız için hergün yenı bi kapris cekiyorum sırf onunla çocuğum olsun istedığım için adamlar ev alsa araba alsa koymaz ama hem bedenımıze hem ruhumuzu ortaya koyup kurbanlık kuzu gıbı doktorlara teslım olup cocuk yapmaya verdıklerı para koyuyo sankı bız ıstıyoz doktor doktor gezmek tövbe yarabbım bazen dıyomkı alimmm elime bı sopa essek sudan gelınceye kadar dövüm bu adamları analarınız nasıl yetıstırdı sızı dıye ver allahım ver
Ya canım ben türkiyeye gelmedim sırf tedavı masrafları cok dıye kardeslerım aklıma gelınce burnumun dıregı sızlıyo isyan etmıyorum allahıma bın şükür ama ben bu adamlarn bu kadar anlayıssız olmasını hazmedemıyomValla verdiğim o kadar para ile sıfır araba alırdım 40 bin tllik en az ... bana bile koyuyor belki sonuç alsaydık gözümüze batmazdı... biz kadınlar herşeyi çekiyoruz adamlar sadece sprem veriyorlar onu bile zevkleri tavan yaparak veriyorlar ...
Senin durumun daha zor çünkü ailenden uzaksın yabancı bir ülkedesin.. tedavi süreci yıpratıyor maalesef hepimizi akıl fikir orda olduğu için geriliyoruz ilişkimize yansıyorYa canım ben türkiyeye gelmedim sırf tedavı masrafları cok dıye kardeslerım aklıma gelınce burnumun dıregı sızlıyo isyan etmıyorum allahıma bın şükür ama ben bu adamlarn bu kadar anlayıssız olmasını hazmedemıyom
Canım ben İzmir de yaşıyorum öyle pahalı değil tüp bebek Micro Çip 8-10 bin TL aşılama 2000TL oldum ben başarı oranınyüksek mikro akışkan çip yönteminde tüp bebeğe göre bilgin olsun Türkiye bin her yerinden İzmir e geliyorlar.Ya canım ben türkiyeye gelmedim sırf tedavı masrafları cok dıye kardeslerım aklıma gelınce burnumun dıregı sızlıyo isyan etmıyorum allahıma bın şükür ama ben bu adamlarn bu kadar anlayıssız olmasını hazmedemıyom
Canım ben son bır yıldır tedavı görüyorum ve cok masrafım oldu en son üç kez üstüste üç defa asılama oldum sızın orda ıkıbın burda ıkıbın euro her asılama özel klınıkte oluyor sorun para gıbı görünsede aslında sorun tutmamıs olması bıze verılen o kadar vaadın bos cıkması üç asılama yerıne bır tüp bebek yapılsaydı tutucaktı belkıde allahın ıznıyle sen izmirin neresındensın canımCanım ben İzmir de yaşıyorum öyle pahalı değil tüp bebek Micro Çip 8-10 bin TL aşılama 2000TL oldum ben başarı oranınyüksek mikro akışkan çip yönteminde tüp bebeğe göre bilgin olsun Türkiye bin her yerinden İzmir e geliyorlar.
Amın allah razı olsun işallah bu doktor ıyı gelşr bı sonuc alırsın canım senınde sıkıntın cok bılıyorum allah yardımcın olsun canım benim ailenın yanınamı geldınHurihuri2013 kuzum insallah tüp bebekle kkizlerin olur ☺Ben İstanbula geldim. Adet olamadim hala 74 günündeyim söktürücü de kullandim.bu hafta bezmialem hastanesinde prof. Dr banu müşerref akay var ona sira aldim bakalim insallah hayirlisi olur
Canım ben İzmir Karşıyaka Medical Park hastanesine gidiyorum ilk aşılamam oldu henüz bekliyorumCanım ben son bır yıldır tedavı görüyorum ve cok masrafım oldu en son üç kez üstüste üç defa asılama oldum sızın orda ıkıbın burda ıkıbın euro her asılama özel klınıkte oluyor sorun para gıbı görünsede aslında sorun tutmamıs olması bıze verılen o kadar vaadın bos cıkması üç asılama yerıne bır tüp bebek yapılsaydı tutucaktı belkıde allahın ıznıyle sen izmirin neresındensın canım
Hayırlısı olsun canım allah emegnı bos cıkarmasın işallah hepınıze dua ediyorum cünkü suan ne hıssettıgnı ıyı bılıyorum allah o hryecanını müjdeyle devam ettirsın işallahCanım ben İzmir Karşıyaka Medical Park hastanesine gidiyorum ilk aşılamam oldu henüz bekliyorum
Ben de herkese hepimize dua ediyorum yaşamayan bilemez bu anları hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahHayırlısı olsun canım allah emegnı bos cıkarmasın işallah hepınıze dua ediyorum cünkü suan ne hıssettıgnı ıyı bılıyorum allah o hryecanını müjdeyle devam ettirsın işallah
Bizde sizden farkli deiliz inan yok pahali ara verelim asilama yapilsin yine kibris diyo yok ısvıcre beynımı yedı kemırdı ama susuyorum suan sabır cekıyom allahıma sığındım belkıde bız haksısız be gülüm olmassa olmasın dıyıp kenara cekılmedıgmız için hergün yenı bi kapris cekiyorum sırf onunla çocuğum olsun istedığım için adamlar ev alsa araba alsa koymaz ama hem bedenımıze hem ruhumuzu ortaya koyup kurbanlık kuzu gıbı doktorlara teslım olup cocuk yapmaya verdıklerı para koyuyo sankı bız ıstıyoz doktor doktor gezmek tövbe yarabbım bazen dıyomkı alimmm elime bı sopa essek sudan gelınceye kadar dövüm bu adamları analarınız nasıl yetıstırdı sızı dıye ver allahım ver
Bunlar stresten kaynaklanıyor adanaya kendi aracımız yok diye otobüs ile gidiyorduk aktarma vardı dolmuşa biniyorduk oturduğum sandelye sallanıyor diye güneş geliyor diye kavga ettik eşimle.. şimdi eşinde kendini suçluyor maddi yönden sıkıntı ama haklı çıkarmaz bu durum yaptığını en azından annenlerde yapmamalı
Valla verdiğim o kadar para ile sıfır araba alırdım 40 bin tllik en az ... bana bile koyuyor belki sonuç alsaydık gözümüze batmazdı... biz kadınlar herşeyi çekiyoruz adamlar sadece sprem veriyorlar onu bile zevkleri tavan yaparak veriyorlar ...
Amin canım insallah heyecanını sevince çevirir RabbimBen de herkese hepimize dua ediyorum yaşamayan bilemez bu anları hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
bugün kaçıncı gün aşılama gününü de sayıyor musunuz kızlarDun test yaptirmadim bugun gitmeyi düşünüyorum
AŞILAMA günü 1.ci gün olarak sayılır kuzumbugün kaçıncı gün aşılama gününü de sayıyor musunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?