Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar internetim az sizi unuttum sanmayin sakinn ben sogan ve brokoli kurune baslayim dedm fakat sanirim o brokoliyi iceneyecegim en iyisi sogani yapmak diye dusunerk yola devam ediyorm

Kizlar internetim az sizi unuttum sanmayin sakinn ben sogan ve brokoli kurune baslayim dedm fakat sanirim o brokoliyi iceneyecegim en iyisi sogani yapmak diye dusunerk yola devam ediyorm
brokoli nasıl bişi ilk kez duydum ... ben bu ay keyfime bakıyorum önümüzdeki ay soğan yada incir yaparım

brokoli nasıl bişi ilk kez duydum ... ben bu ay keyfime bakıyorum önümüzdeki ay soğan yada incir yaparım
degisik kokusu rahatsiz edici sogani bile guzel guzel iciyorm ama bu biraz sikinti rahim yapisikligi icin felan diye duydum deneyim dedm ama bu gidisle bal corek otu tarcin yaparm baska bisey yapmam artikin

Kızlar merhaba bu gün 6.günüm bel ağrısı ile uyandım devam ediyor azda olsa ve birde kaşıklarıma iğne batması gibi bir şeyler oluyor akıntım çok lütfen sizde belirtilerinizi yazarmısınız

Kızlar merhaba bu gün 6.günüm bel ağrısı ile uyandım devam ediyor azda olsa ve birde kaşıklarıma iğne batması gibi bir şeyler oluyor akıntım çok lütfen sizde belirtilerinizi yazarmısınız
Şimdi benım hiç hamilelikle bıten asılamam yok ama ablan olarak bıseyler dıyım bunlar normal aldığın ilacların etkisi asılamada döllenme yedıncı gunden sonra olusuyo ve sonrasında belirtı ya olur ya olmaz üzülme canım benim daha erken akıntı kasıkta batma hıssı gögğs hassasiyetı hepsı olucak

degisik kokusu rahatsiz edici sogani bile guzel guzel iciyorm ama bu biraz sikinti rahim yapisikligi icin felan diye duydum deneyim dedm ama bu gidisle bal corek otu tarcin yaparm baska bisey yapmam artikin
soğanı bende bir kere yaptım ama düzenli yapmadım hergün kim yapacak üşeniyorum valla ... bal çörek tarçın çok iyi geliyor

Uyandım temizlik yaptım alışveriş yaptım geldim bıraz kocamı kendı halıne bırakcam karar verdım sancılarımda gectı bugün asıl sen nasılsın durdumu kanaman canımıniçi
Durdu çok şükür canım kanamam değerimde sıfırlandı 4,9 yani sıkıntı yok ... hızlısın maşallah sana ... nasıl kendi haline derken kuzum

Durdu çok şükür canım kanamam değerimde sıfırlandı 4,9 yani sıkıntı yok ... hızlısın maşallah sana ... nasıl kendi haline derken kuzum
Ben cok araştırıp soruyorum o cok relaxs benım bu halim onu rahatsız edıyo ona göre erken sankı 20 li yaslardayız bende hıc konusmamaya karar verdım zaten randevum var ayın bırınde mecbur gıdıcez görüşmeye o güne kadar bende kuzulurın sessızlıgnı oynucam en fazla bu ay susucam ama onun bu relaxslıgı devam ederse sessızlığmi bozucam

İşteyim bacımmm calısıyorummm bi taraftan da tüp bebek merkezini delirtiyorum insanlar bıktı benden 40 soru sordum yeter sen gelme diyecekler az kaldı
Bence alışmıştır onlar bizim gibi delilere merak etme para vercen sekerım gelme demezler sen onlar ıcın altın değerındesın sıkılma

biz üstlendiğimiz için böyle oluyor ben de o taktiği yaptım şimdi ki drmi eşim araştırdı ben restimi çektim ama dedim ki artık ilgilenmiyorum sen giiyoruz dersen giderim doktor mu oda sana ait dedim sonrada sustum kendi konu getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…