Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaslarrrrr ben ayin 10nda catlatma 12 asilama oldum bugun kan tahlili verdim sonuc 2.51 çıkmış kafam allak bullak

Arkadaslarrrrr ben ayin 10nda catlatma 12 asilama oldum bugun kan tahlili verdim sonuc 2.51 çıkmış kafam allak bullak
Canım hayırlı olsun hiç sıkıntı yapma yeni tutunmaya başlamış demek ki benim 3 ay önce değerim tam sınır çıkmıştı 5 olarak dr öyle söylemişti 1 'in üstü hamilelik vardır ama bekle biraz demişti inş sağlıkla kucağına alırsın :)

İğnelerin yan etkisi varmı,gribim geçmezse tedavi ertelenir mi,herhangi bir risk varmı,olumsuz semptom gelişir mi vs vs vs
bunları bilemezler kimi kilo alır kimi almaz risk derken kastın ne ? Grip olupta tedavisi erteleneni duymadım. Semptomlar o anda gelişir öngörülür değiller bu kadar gözünde büyümesin kafanı rahatlar sonuç alamazsın böyle

mikro çipin farkı ne canım kimler yaptırıo

Amın allah razı olsun işallah bu doktor ıyı gelşr bı sonuc alırsın canım senınde sıkıntın cok bılıyorum allah yardımcın olsun canım benim ailenın yanınamı geldın
Evet kuzum ailemin yanındayım şükür bu gun adet oldum. Persembe 10 45 te randevum var topladim tum raporlarimi geldim insallah beni rahatlatacak aciklamalar gelir

Evet kuzum ailemin yanındayım şükür bu gun adet oldum. Persembe 10 45 te randevum var topladim tum raporlarimi geldim insallah beni rahatlatacak aciklamalar gelir
Ohhhh tadını cıkar güzel vakıt gecır işallah doktorlarda sana umut verıcı seyler söyler allahım işini rast getırsın müjdeler nasıb etsın canımıniçi

Günaydın kızlar iyiyim çok şükür..
Bikaç gündür yazamadım
Eşimle konustuk özür filan diledi bütün anlaşmazlıkları konustuk söz verdi bakalım tekrarlanmayacak hataları..
Evimdeyim tekrardan kızlar hayırlısı olsun
Şuan el bebek gül bebek üstüme düşüyo iyi davranıyo inşallah hep böyle devam eder
Ama aşılama konusunda hala erteleme taraftarıyım bişeylerin oturması lazım
Eşim erteleme diyo bebek olursa ikimiz de daha özenli hassas davranırız birbirimize diyo,.
Bilmiyorum kızlar zaten adetim dündü hiç gecikmezdi hala olmadım bekliyorum

Bide hamile olmayım şimdi
Test filan yapmıcam kızlar sonra hüsrana ugramak istemiyorum..bugün de geçsin bi bakalım..hiç şaşmazdı kırmızlar gününde anında olurdum belki de stres oldum ondan gecikti

Ruhudeli SchonerDuft Hurihuri2013 siz nasılsınız kuzum özledim hepinizi
Şans vermekle iyi yaptın kuzum yuva kurmak zor bozmak çok kolay biraz bekle aşılama için çocuk olunca kararlar almak çok zor olur ... reglinde stresten gecikmiştir biraz kaç gün bekle olmazsan test yaparsın negatifi görmek zor geliyor insana .. bende iyiyim reglim bitti degerlendiremedim istediğim gibi ona yanıyorum

Aynen canım bikaç gün beklicem..
Neyi değerlendircektin kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…