- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
İşteyim bacımmm calısıyorummm bi taraftan da tüp bebek merkezini delirtiyorum insanlar bıktı benden 40 soru sordum yeter sen gelme diyecekler az kaldı
Canım bıldığım kadarıyla 5 üstü olması lazım yarın tekrar yaptır yükselirse sevınmeye basla :)Arkadaslarrrrr ben ayin 10nda catlatma 12 asilama oldum bugun kan tahlili verdim sonuc 2.51 çıkmış kafam allak bullak
İğnelerin yan etkisi varmı,gribim geçmezse tedavi ertelenir mi,herhangi bir risk varmı,olumsuz semptom gelişir mi vs vs vs
o kadar para dökeceksin ilgilensinler bir zahmetne soruyon merak ettim şimdi bende
Canım hayırlı olsun hiç sıkıntı yapma yeni tutunmaya başlamış demek ki benim 3 ay önce değerim tam sınır çıkmıştı 5 olarak dr öyle söylemişti 1 'in üstü hamilelik vardır ama bekle biraz demişti inş sağlıkla kucağına alırsın :)Arkadaslarrrrr ben ayin 10nda catlatma 12 asilama oldum bugun kan tahlili verdim sonuc 2.51 çıkmış kafam allak bullak
İğnelerin yan etkisi varmı,gribim geçmezse tedavi ertelenir mi,herhangi bir risk varmı,olumsuz semptom gelişir mi vs vs vs
mikro çipin farkı ne canım kimler yaptırıoCanım ben İzmir de yaşıyorum öyle pahalı değil tüp bebek Micro Çip 8-10 bin TL aşılama 2000TL oldum ben başarı oranınyüksek mikro akışkan çip yönteminde tüp bebeğe göre bilgin olsun Türkiye bin her yerinden İzmir e geliyorlar.
Canım buda erkek spermlerı ayırma yöntemı saglıksızları secıp saglıklı spermlerı ayrıstırıyolarmikro çipin farkı ne canım kimler yaptırıo
Valla bende sordum öğlen kımseden ses cıkmadı canımKızlarrrsosyalbilimci den haber varmı özel msj da atılmıyor biraz önce denedim de
Merak ettim kuzum bende ne yaptı acabaValla bende sordum öğlen kımseden ses cıkmadı canım
Sperm sayısı düşük olanlar yada sperm kalitesiyle ilgili sıkıntısı olanlar yaptırıyor inşallah gerek kalmazmikro çipin farkı ne canım kimler yaptırıo
Evet kuzum ailemin yanındayım şükür bu gun adet oldum. Persembe 10 45 te randevum var topladim tum raporlarimi geldim insallah beni rahatlatacak aciklamalar gelirAmın allah razı olsun işallah bu doktor ıyı gelşr bı sonuc alırsın canım senınde sıkıntın cok bılıyorum allah yardımcın olsun canım benim ailenın yanınamı geldın
Ohhhh tadını cıkar güzel vakıt gecır işallah doktorlarda sana umut verıcı seyler söyler allahım işini rast getırsın müjdeler nasıb etsın canımıniçiEvet kuzum ailemin yanındayım şükür bu gun adet oldum. Persembe 10 45 te randevum var topladim tum raporlarimi geldim insallah beni rahatlatacak aciklamalar gelir
Şans vermekle iyi yaptın kuzum yuva kurmak zor bozmak çok kolay biraz bekle aşılama için çocuk olunca kararlar almak çok zor olur ... reglinde stresten gecikmiştir biraz kaç gün bekle olmazsan test yaparsın negatifi görmek zor geliyor insana .. bende iyiyim reglim bitti degerlendiremedim istediğim gibi ona yanıyorum
Aynen canım bikaç gün beklicem..Şans vermekle iyi yaptın kuzum yuva kurmak zor bozmak çok kolay biraz bekle aşılama için çocuk olunca kararlar almak çok zor olur ... reglinde stresten gecikmiştir biraz kaç gün bekle olmazsan test yaparsın negatifi görmek zor geliyor insana .. bende iyiyim reglim bitti degerlendiremedim istediğim gibi ona yanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?