Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın kızlar sosyalbilimci hayırlı olsun canım işallahhhh bunları bırdaha yasamassın senın adına sevındım.@Denetım bencede senın kendılığınden olcak bebısın allahın ıznıyle hiş sıkılma bebegim C cibilicibilisaksak06 olursun ilaclar bazen dengemızı bozabılıyo sekerım sıkılma Ruhudeli deli kız sen ne ettın mılletı delirtmeye devam mı:) Asksevgihuzur nasılsın bebısım

Kızlar anlayan varmı adetlı muane oldum

Eklentiler

• 27465340-2509-4EFC-841D-E669160480D3.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 45
SchonerDuft canım sana bişey sorcam
Hamilelikle adet belirtileri aynı derler
Hamiş kaldıgında adet agrısı gibi arada agrın var mıydı
Hani adetin yaklastıgında ya da adet günü karnın agrır ya öyle agrımıs mıydı??

Kızlar adet agrısıyla hamilelik belirtisindeki agrı aynı mı?
Benim adetim dündü olmadım belirtisi filan da yok sadece karnım şiş bide iki gün önce filan adet agrısı gibi agrı girdi geçti

Kızlar adet agrısıyla hamilelik belirtisindeki agrı aynı mı?
Benim adetim dündü olmadım belirtisi filan da yok sadece karnım şiş bide iki gün önce filan adet agrısı gibi agrı girdi geçti
Canım evet hep aynı agri olduğunu söylüyorlar. Ama benim Karnım ağrısı hemen adete yoruyorum.

valla akıntı artmıştı hafif sarı oluyordu bazen bel ağrısı çok oldu birde göbeğimin sağ hafif alt tarafında batma sızlama oluyordu en belirgin şey ayak damarlarım daha belirgin oldu birde ani baş dönmelerim oluyordu

valla bu ay hamilelik belirtileri arıyorum kendimde kfayı yedim

Canım evet hep aynı agri olduğunu söylüyorlar. Ama benim Karnım ağrısı hemen adete yoruyorum.
Yani aynı diyorlar ama kimisi de hamile kalınca karın agrısı olmuyo diyo canım..bende şuan agrı var mı yok mu onu da anlamadım bişey hissetmiyorum

Yani adet olacak gibi karın agrısı yok muydu canım??
Bu agrı kimine göre hamilelik belirtsi kimi de adet gelecek ondan diyo
Bende şuan yok gibi agrı filan bilmiyorum
Yarın da beklerim gelmesse test yaparım perşembe

SchonerDuft Bide karnın şişti mi
Böyle dolu gibi sanki üstüne bişey oturuyo gibi baskı hissettin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…