- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
yumurtlama günlerini ama olmadıAynen canım bikaç gün beklicem..
Neyi değerlendircektin kız
N nill85 sen nasilsin sekerim:)Günaydın kızlarsosyalbilimci hayırlı olsun canım işallahhhh bunları bırdaha yasamassın senın adına sevındım.@Denetım bencede senın kendılığınden olcak bebısın allahın ıznıyle hiş sıkılma bebegim C cibilicibilisaksak06 olursun ilaclar bazen dengemızı bozabılıyo sekerım sıkılma Ruhudeli deli kız sen ne ettın mılletı delirtmeye devam mı:) Asksevgihuzur nasılsın bebısım
Canım evet hep aynı agri olduğunu söylüyorlar. Ama benim Karnım ağrısı hemen adete yoruyorum.Kızlar adet agrısıyla hamilelik belirtisindeki agrı aynı mı?
Benim adetim dündü olmadım belirtisi filan da yok sadece karnım şiş bide iki gün önce filan adet agrısı gibi agrı girdi geçti
valla akıntı artmıştı hafif sarı oluyordu bazen bel ağrısı çok oldu birde göbeğimin sağ hafif alt tarafında batma sızlama oluyordu en belirgin şey ayak damarlarım daha belirgin oldu birde ani baş dönmelerim oluyorduSchonerDuft canım sana bişey sorcam
Hamilelikle adet belirtileri aynı derler
Hamiş kaldıgında adet agrısı gibi arada agrın var mıydı
Hani adetin yaklastıgında ya da adet günü karnın agrır ya öyle agrımıs mıydı??
Canım iyiyim bir belirti yok. Beklemedeyim.dikkatimi başka şeylere vermeye çalışıyorum kendimi tutuyorum test yapmamak için 11 gun bugun
valla bu ay hamilelik belirtileri arıyorum kendimdeGünaydın kızlarsosyalbilimci hayırlı olsun canım işallahhhh bunları bırdaha yasamassın senın adına sevındım.@Denetım bencede senın kendılığınden olcak bebısın allahın ıznıyle hiş sıkılma bebegim C cibilicibilisaksak06 olursun ilaclar bazen dengemızı bozabılıyo sekerım sıkılma Ruhudeli deli kız sen ne ettın mılletı delirtmeye devam mı:) Asksevgihuzur nasılsın bebısım
senin sonuç belli olmuşmuyduCanım evet hep aynı agri olduğunu söylüyorlar. Ama benim Karnım ağrısı hemen adete yoruyorum.
Hangimizde akil kaldikiiiiiiii normalllllvalla bu ay hamilelik belirtileri arıyorum kendimdekfayı yedim
Yok canım daha 11 gun deyim bekliyomsenin sonuç belli olmuşmuydu
Hadi bakalim bi müjde istiyoz artik sekerim allahin izniyle:)Canım iyiyim bir belirti yok. Beklemedeyim.dikkatimi başka şeylere vermeye çalışıyorum kendimi tutuyorum test yapmamak için 11 gun bugun
Valla çok isterim ama sanırım o müjde benden gelmeyecek allah bılır yinede.ama pek umutlu degilimHadi bakalim bi müjde istiyoz artik sekerim allahin izniyle:)
Yani aynı diyorlar ama kimisi de hamile kalınca karın agrısı olmuyo diyo canım..bende şuan agrı var mı yok mu onu da anlamadım bişey hissetmiyorumCanım evet hep aynı agri olduğunu söylüyorlar. Ama benim Karnım ağrısı hemen adete yoruyorum.
Yani adet olacak gibi karın agrısı yok muydu canım??valla akıntı artmıştı hafif sarı oluyordu bazen bel ağrısı çok oldu birde göbeğimin sağ hafif alt tarafında batma sızlama oluyordu en belirgin şey ayak damarlarım daha belirgin oldu birde ani baş dönmelerim oluyordu
valla akıntı artmıştı hafif sarı oluyordu bazen bel ağrısı çok oldu birde göbeğimin sağ hafif alt tarafında batma sızlama oluyordu en belirgin şey ayak damarlarım daha belirgin oldu birde ani baş dönmelerim oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?