Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim adetlerim her ay tık gününde gelir hatta gıcık olurum hemen de geldi diye..
Hep düzenlidir yani
Bir kez yine böyle gecikmişti sadece bir kez..onda da iki gün beklemiştim 3.gün test yaptım negatif cıkmıstı hemen ardından kırmızılar gelmişti :)
Şimdi de bugün gecikeli 2.gün
Yarın 3.gün
Yarın da bekliyim diyorum olmazsam test alır perşembe yaparım
Bu testleri sabah aç karnına mı yapmamız lazım??

Bak tatlim ben herzaman seninle konusur dertlesirim ablan sayilirim söliceklerim safece bi tavsiye dozunda olur etrafimiz evliligni kurtarmak icin hamile kalmis ama cözüm olmamis kadinlar ve mutsuz cocuklarla dolu bence cocuk olayini askiya alip biraz esini izle deismez ama gercekten pismanmi bunu anla tatlim cocuk ömür boyu onu ve seni birbirinize baglicak iliski yürümeyincwde sana bir pranga olucak cocuk cocuk yap düzelir deisir diyenler halt etmis sakin inanma babaevine cocukla dönmek dünyanin en zor seyi bunuda unutma olurmu isallahhhhh cok cok mutlu olursunuz ben sadece icimden gelenleri sana sölemek istedim sekerim illa öyle olcak diyede bisey yok umarim seni kirmamisimdir ama demessem olmucakti

Teşekkür ederim canım evet dediklerin mantıklı şeyler..zaten aşılamayı oyüzden ertelemek istedim canım
Çocugun acelesi yok önce bişeylerin düzelmesi oturması lazım eşimle de konustum..
Ama dün adet günümdü olmadım bugün de olmadım en ufak bi kan filan gelmeyince şimdi acaba diyorum??

Canım benim adetimde günü gününedir hatta olacak saat aralığı bilr bellidir normalde bugün sabah 10 11 arası olmam gerekiyordu ama stres herşeyi tetikliyor o yüzden gevşemeye çalış 7 gün olmazsa git dr a.... ben 2 ay önce adet olmadım dr a gittim b hcg 5 cıktı dr hamilesin diyemem değilsin de diyemem dedi adet olmazsan 10 gün sonra gel dedi meğer kimyasal gebelikmis o yüzden bekle hemen dr a gitme keşke hiç öğrenmeseydim dedim kendi kendime

Hakkinda hayirlisi canim isallah hersey diledigin istedigin gibi olur sekerim stresten de gecikme olabilir

Hayırlısı olsun canım inşallah yine hamiş kalırsın saglıklıca bebişine kavusursun..
Sende en azından tutmus canım
Bende ne kimyasal ne normal hiçbişekilde gebelik olmadı
Ben diyorum ki yarın da bekliyim olmazsa m perşembe idrar testi yapıyım
Ama yarın olurum heralde regl

Cok üzüldüm canim benim ya

Hakkinda hayirlisi canim isallah hersey diledigin istedigin gibi olur sekerim stresten de gecikme olabilir
Amin canım inşallahh
Yarın da bekliyim diyorum ozaman
Perşembe yapıyım test
Eşime bişey demicem olmayınca umutlanıyo
Evlendiğimden beri sadece bi kez geciktim haziran gibiydi onda da eşime direk söyledim o da yazık sevindi nasıl heyecan yaptı sonra 3.gün regl olmustum

Yani adet olacak gibi karın agrısı yok muydu canım??
Bu agrı kimine göre hamilelik belirtsi kimi de adet gelecek ondan diyo
Bende şuan yok gibi agrı filan bilmiyorum
Yarın da beklerim gelmesse test yaparım perşembe

SchonerDuft Bide karnın şişti mi
Böyle dolu gibi sanki üstüne bişey oturuyo gibi baskı hissettin mi
KUZUM BENDE KARIN AĞRISI VARDI AMA ÇOK ŞİDDETLİ DEĞİLDİ KARNIMIN ŞEKLİ DEĞİŞMİŞTİ AMA TOPARLANMIŞTI ... MESELA YÜZ ÜSTÜ HİÇ UYUYAMADIM ORDA BİŞİ VAR DA YÜZ ÜSTÜ YATINDA AĞRI VERİYORDU ...GÖĞÜSLERİM BÜYÜDÜ PROGRAM AÇIK KALMIŞ BÜYÜK YAZDIM

Normal adetime 2 gün daha var ama onun önemi yok sonuçta yumurta catladiktan sonraki 14.gün olmam gerekmiyormu
Vucudumuz herseye farkli tepki veriyo normalde bende öyle Biliyom ama canim ama belki yerlesme kanamasi dir dedim ama sen tam adet oldugnu sölüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…