- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
Umutsuzluk yok sekerimValla çok isterim ama sanırım o müjde benden gelmeyecek allah bılır yinede.ama pek umutlu degilim
29 :/sosyalbilimci kac yasindadin tatlim
Bak tatlim ben herzaman seninle konusur dertlesirim ablan sayilirim söliceklerim safece bi tavsiye dozunda olur etrafimiz evliligni kurtarmak icin hamile kalmis ama cözüm olmamis kadinlar ve mutsuz cocuklarla dolu bence cocuk olayini askiya alip biraz esini izle deismez ama gercekten pismanmi bunu anla tatlim cocuk ömür boyu onu ve seni birbirinize baglicak iliski yürümeyincwde sana bir pranga olucak cocuk cocuk yap düzelir deisir diyenler halt etmis sakin inanma babaevine cocukla dönmek dünyanin en zor seyi bunuda unutma olurmu isallahhhhh cok cok mutlu olursunuz ben sadece icimden gelenleri sana sölemek istedim sekerim illa öyle olcak diyede bisey yok umarim seni kirmamisimdir ama demessem olmucakti
Teşekkür ederim canım evet dediklerin mantıklı şeyler..zaten aşılamayı oyüzden ertelemek istedim canımBak tatlim ben herzaman seninle konusur dertlesirim ablan sayilirim söliceklerim safece bi tavsiye dozunda olur etrafimiz evliligni kurtarmak icin hamile kalmis ama cözüm olmamis kadinlar ve mutsuz cocuklarla dolu bence cocuk olayini askiya alip biraz esini izle deismez ama gercekten pismanmi bunu anla tatlim cocuk ömür boyu onu ve seni birbirinize baglicak iliski yürümeyincwde sana bir pranga olucak cocuk cocuk yap düzelir deisir diyenler halt etmis sakin inanma babaevine cocukla dönmek dünyanin en zor seyi bunuda unutma olurmu isallahhhhh cok cok mutlu olursunuz ben sadece icimden gelenleri sana sölemek istedim sekerim illa öyle olcak diyede bisey yok umarim seni kirmamisimdir ama demessem olmucakti
Canım benim adetimde günü gününedir hatta olacak saat aralığı bilr bellidir normalde bugün sabah 10 11 arası olmam gerekiyordu ama stres herşeyi tetikliyor o yüzden gevşemeye çalış 7 gün olmazsa git dr a.... ben 2 ay önce adet olmadım dr a gittim b hcg 5 cıktı dr hamilesin diyemem değilsin de diyemem dedi adet olmazsan 10 gün sonra gel dedi meğer kimyasal gebelikmis o yüzden bekle hemen dr a gitme keşke hiç öğrenmeseydim dedim kendi kendimeTeşekkür ederim canım evet dediklerin mantıklı şeyler..zaten aşılamayı oyüzden ertelemek istedim canım
Çocugun acelesi yok önce bişeylerin düzelmesi oturması lazım eşimle de konustum..
Ama dün adet günümdü olmadım bugün de olmadım en ufak bi kan filan gelmeyince şimdi acaba diyorum??
Hakkinda hayirlisi canim isallah hersey diledigin istedigin gibi olur sekerim stresten de gecikme olabilirTeşekkür ederim canım evet dediklerin mantıklı şeyler..zaten aşılamayı oyüzden ertelemek istedim canım
Çocugun acelesi yok önce bişeylerin düzelmesi oturması lazım eşimle de konustum..
Ama dün adet günümdü olmadım bugün de olmadım en ufak bi kan filan gelmeyince şimdi acaba diyorum??
Hayırlısı olsun canım inşallah yine hamiş kalırsın saglıklıca bebişine kavusursun..Canım benim adetimde günü gününedir hatta olacak saat aralığı bilr bellidir normalde bugün sabah 10 11 arası olmam gerekiyordu ama stres herşeyi tetikliyor o yüzden gevşemeye çalış 7 gün olmazsa git dr a.... ben 2 ay önce adet olmadım dr a gittim b hcg 5 cıktı dr hamilesin diyemem değilsin de diyemem dedi adet olmazsan 10 gün sonra gel dedi meğer kimyasal gebelikmis o yüzden bekle hemen dr a gitme keşke hiç öğrenmeseydim dedim kendi kendime
Cok üzüldüm canim benim yaCanım benim adetimde günü gününedir hatta olacak saat aralığı bilr bellidir normalde bugün sabah 10 11 arası olmam gerekiyordu ama stres herşeyi tetikliyor o yüzden gevşemeye çalış 7 gün olmazsa git dr a.... ben 2 ay önce adet olmadım dr a gittim b hcg 5 cıktı dr hamilesin diyemem değilsin de diyemem dedi adet olmazsan 10 gün sonra gel dedi meğer kimyasal gebelikmis o yüzden bekle hemen dr a gitme keşke hiç öğrenmeseydim dedim kendi kendime
Amin canım inşallahhHakkinda hayirlisi canim isallah hersey diledigin istedigin gibi olur sekerim stresten de gecikme olabilir
Nasip canım herşeyCok üzüldüm canim benim ya
Umutsuzluk yok ama adet oldum hemde aşılamanın 11.gunundeUmutsuzluk yok sekerim
Adet kanamasimi lekelenmemi canim benim bi bekle bakalim yarina kadar üzüldüm inankiUmutsuzluk yok ama adet oldum hemde aşılamanın 11.gununde
Yok ya bildiğin adet oldum lekelenme değil neden bukadar erken oldu anlamadım.Adet kanamasimi lekelenmemi canim benim bi bekle bakalim yarina kadar üzüldüm inanki
Adetinin zamanimi yoksa varmi dahaYok ya bildiğin adet oldum lekelenme değil neden bukadar erken oldu anlamadım.
Normal adetime 2 gün daha var ama onun önemi yok sonuçta yumurta catladiktan sonraki 14.gün olmam gerekmiyormuAdetinin zamanimi yoksa varmi daha
Yani adet olacak gibi karın agrısı yok muydu canım??
Bu agrı kimine göre hamilelik belirtsi kimi de adet gelecek ondan diyo
Bende şuan yok gibi agrı filan bilmiyorum
Yarın da beklerim gelmesse test yaparım perşembe
KUZUM BENDE KARIN AĞRISI VARDI AMA ÇOK ŞİDDETLİ DEĞİLDİ KARNIMIN ŞEKLİ DEĞİŞMİŞTİ AMA TOPARLANMIŞTI ... MESELA YÜZ ÜSTÜ HİÇ UYUYAMADIM ORDA BİŞİ VAR DA YÜZ ÜSTÜ YATINDA AĞRI VERİYORDU ...GÖĞÜSLERİM BÜYÜDÜ PROGRAM AÇIK KALMIŞ BÜYÜK YAZDIM
Yarından sonra çıkar test yapmayı düşünüyor musunYok canım daha 11 gun deyim bekliyom
Vucudumuz herseye farkli tepki veriyo normalde bende öyle Biliyom ama canim ama belki yerlesme kanamasi dir dedim ama sen tam adet oldugnu sölüyosunNormal adetime 2 gün daha var ama onun önemi yok sonuçta yumurta catladiktan sonraki 14.gün olmam gerekmiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?