- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
Tabıkıde fıstgım sogan suyu içtiğin ay akıntın cok olucak cünkü içini temizliyoBenim cok akintim var ya neden olabilir sogan suyunddan felanmi
Sakin ol şampiyonKimse bana bişey yazmıyoo
Tamam iyiyim kuzumSakin ol şampiyon
bakentte erhan şimşek canımBende mersindeyim senin dr kimdi
Canim bu gun doktor ile konustugumda en fazla 3 yumurta olmali dedikızlar iyi akşamlar size bişi sorcam üç tane yumurtam oluşmuş aşılama olcam bu şansı artırıyor mu yada avantajım nedir
hadı hayırlısı canım ınsallah cok guzel sonuclarla donuceksınHurihuri2013 sosyalbilimci T Tyt82 G Gkcebrk kizlar yorumlarınız icin teşekkürler esimle oturudk konustuk asilama ile baslamaya karar verdik... aslında gönül tüp bebek isterdi ama bole baslayalim dedik
Insallah cok duygusallaştımhadı hayırlısı canım ınsallah cok guzel sonuclarla donuceksın
Olur öle canımm sonu cok guzel olucak ınsallah dua edelım Allahım hepımızın kucaklarını doldursun ınsallahInsallah cok duygusallaştım
Insallah hepimiz mutlulik haberlerimizi paylasalimOlur öle canımm sonu cok guzel olucak ınsallah dua edelım Allahım hepımızın kucaklarını doldursun ınsallah
Kuzum çok aradın mı o doktoru ya bende orda 3 tüp tedavisi gördüm 1 kere opuma o denk gelmişti... tayfun du doktorumbakentte erhan şimşek canım
Hayırlısı olsun kuzumHurihuri2013 sosyalbilimci T Tyt82 G Gkcebrk kizlar yorumlarınız icin teşekkürler esimle oturudk konustuk asilama ile baslamaya karar verdik... aslında gönül tüp bebek isterdi ama bole baslayalim dedik
sen memnun kalmadınmı canımKuzum çok aradın mı o doktoru ya bende orda 3 tüp tedavisi gördüm 1 kere opuma o denk gelmişti... tayfun du doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?