bence değerlendir canımkızlar salı günü yumurtam 14mm di iğneye devam ediyorum şimdi yumurta akı gibi sıvı geliyor acaba yumurtam mı çatladı hemen eşimle birlikte mi olsam
ben memnun kalmadın dr başkaydı tüm param çöp oldu 3 senemi saymıyorum bile ilgililer iyiler ama ne bilim bana faydası olmadı oranınsen memnun kalmadınmı canım
değerlendir bence de kontrol ne zamankızlar salı günü yumurtam 14mm di iğneye devam ediyorum şimdi yumurta akı gibi sıvı geliyor acaba yumurtam mı çatladı hemen eşimle birlikte mi olsam
günaydın iyidir sendenGünaydın canlar nasılsınız ne var ne yok :)
Yaptırmanız gereken tahlıler evraklar falan var canım basvurunca zaten bolume sıze anlatırlarGünaydın kizlar .. aşılama raporu icin sartlar neler biliyor musunuz
hayırlı cumalar huricimGünaydın kızlar hayırlı cumalar hepınıze:)
Amin nasılsın canımhayırlı cumalar huricim
İyilik saglık sen nasılsın canımGünaydın canlar nasılsınız ne var ne yok :)
iyiyim canım oturuyorum bir çay koyayım diyorum nezlem devam sen nasılsın gülümAmin nasılsın canım
kontrol yok canım cumrtesi çatlamasını iğnesini vurcam pazrtesi aşılamadeğerlendir bence de kontrol ne zaman
halbuki araştırma hastanesi bilmem ben doktorumdan çok memnunum aşılamamı bile itina ile yapıyorben memnun kalmadın dr başkaydı tüm param çöp oldu 3 senemi saymıyorum bile ilgililer iyiler ama ne bilim bana faydası olmadı oranın
İyiyim şükür gecmiş olsun canım dıkkat et kendıneiyiyim canım oturuyorum bir çay koyayım diyorum nezlem devam sen nasılsın gülüm
Canım hergününü değerlendır aşılama ya kadarkontrol yok canım cumrtesi çatlamasını iğnesini vurcam pazrtesi aşılama
Hakkında hayırlısı canım en ıyısını sız bılırsınıx bız zaten sıze bı tavsıyeden fazlasını veremeyız işallah hayırlı sonuclar alırsınHurihuri2013 @sosyalbilimci @Tyt82 G Gkcebrk kizlar yorumlarınız icin teşekkürler esimle oturudk konustuk asilama ile baslamaya karar verdik... aslında gönül tüp bebek isterdi ama bole baslayalim dedik
Günaydın hosgeldın fıstıgım:)Gec olsu ama yinede gunaydin diyimnasilsiniz bakalmmm bugun annemdeyim wifili bi ev bulabildimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?