Benimde ne kadar ittirsem ve yatsam sonrasında da yine geliyor dr normal dedi. Ağızdan uyku baş dönmesi filan yapar dedi vajinadan da daha iyi etkisini gösterir dediBana doktorum 3 gün ağızdan sonraki günler vajinadan al dedi bende oyle yapıyorum ama geri geliyor bi satten sonra
Tek değilmişim ozmn bende sadece bende geliyor sandımBenimde ne kadar ittirsem ve yatsam sonrasında da yine geliyor dr normal dedi. Ağızdan uyku baş dönmesi filan yapar dedi vajinadan da daha iyi etkisini gösterir dedi
evet 1 saat sonra kalkıyorum yerimden sonra bir bakıyorum ki akmışKullandigim zamn geri geliyor mu
Ben yarım saat yatıyorum bu ilacı alıncaevet 1 saat sonra kalkıyorum yerimden sonra bir bakıyorum ki akmış
Bu sbaah test yaptım, negatifama haala adet olmadım
Bende kullanıcamProgestan kullanan varmı aşılama sonrası.
inanın salı günündendir hala ağrım var ama öncekine göre azaldı çok şükürBende bugün aşılama yaptırdım.
Kasıklarımda biraz ağrım var.
Sizde de oldu mu?
Canım siz de sorun neydi ne için aşılama oldumuzKızlar merhaba bende 10 gün önce aşılama yaptırdım dün idrar testi yaptım dayanamayıp negatif çıktı. Moralim bozuldu dr gittik bugün kanda pozitif çıktı çok şükür ilk aşılamamdı bu. Allah isteyen herkese nasip etsiniyi şeyler düşünün umutsuz olmayın
Bende korkmaya başlamıştıminanın salı günündendir hala ağrım var ama öncekine göre azaldı çok şükür
Benim pek agrım olmadıinanın salı günündendir hala ağrım var ama öncekine göre azaldı çok şükür
Hayırlısı olsun canımBende kullanıcam
Yeni aşılama yaptırdım daha hiç kullanmadım
Eşim varikosel ameliyatı oldu ama iyileşme olmadı. Sperm kalitesi ve hızı kötüydü o yüzden aşılama ile hamile kalabileceğimi söyledi drCanım siz de sorun neydi ne için aşılama oldumuz
Evet gün aşırı dedi hatta aşılama günü de dedi ama çok ağrılı geçtiği için sadece bir kez oldukkızlar peki birşey sormak istiyorum size sonrasında ilişki önerildi mi
ya banada öyle dendi ve bende aynen sizin gibi devam ettim çünkü ağrım var ayakta bile biraz kalınca hemen ağrım oluyorEvet gün aşırı dedi hatta aşılama günü de dedi ama çok ağrılı geçtiği için sadece bir kez olduk
Bende aynı durumdan dolayı dün aşılama yaptırdım.Merhaba arkadaşlar
Benim eşimde 10 ay önce varikosel ameliyatı oldu ama maalesef herhangi iyileşme görülmedi.Bende herhangi sağlık problemi yok adetim yumurtalarım vs. Bizde aşılama tedavisine başladık 5 gündür iğneleri vuruluyorum bugün kontrole gittik 11 mm olmuş yumurtam. Daha önce benzer sorun yaşayıp hamile kalanınız varmı
İnşallah tutar hayırlısıylaBende aynı durumdan dolayı dün aşılama yaptırdım.
İnşeAllah tutar sonuç ne olacak bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?