Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde eşimde problem vardı sperm kalıtesi ve gözü kötüydü. Sperm yıkandıktan sonra 14 milyon kaldı ve şuna hamileyim çok şükür

Benimde aşılama olduğum günden bu yana kasık ağrılarım bitmedi ayın 15 de oldum adet sancısı gibi sancım çok oldu oluyor moralim bozuldu ister istemez adet olcam diye ama çok şükür tuttu benim darısı başınıza inşallah

Aaa çok sevindim Hayrlı uğurlu olsun ilk aşılaman mıydı canm ve ilaç falan verdi mi doktorun sana neler yaptın

Benimde eşimde problem vardı sperm kalıtesi ve gözü kötüydü. Sperm yıkandıktan sonra 14 milyon kaldı ve şuna hamileyim çok şükür
Yaaa çok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İlk aşılamada mı hamile kaldın?

Cok sevindim rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin

Yaaa çok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İlk aşılamada mı hamile kaldın?
Aminn inşallah evet ilk aşılamamdı genelde olumsuz şeyler okuyorum bu yüzden bol bol yazmaya çalışıyorum burda biraz olsun motive edebileyim diye

Aaa çok sevindim Hayrlı uğurlu olsun ilk aşılaman mıydı canm ve ilaç falan verdi mi doktorun sana neler yaptın
Darısı isteyen herkese nasip olsun hayırlısıyla ilk aşılamamdı Progestan verdi sadece sonrasında bol bol dinlendim

Canm ne gibi belirtilerin oldu yada oldu mu belirti falan
Herhangi belirti olmadı açıkçası sadece göğüslerim ağrımaya başladı kaşık ağrıları belirtisimiydi yoksa aşılama nedeniylemi bilmiyorum ben dayanamadım 10. Günde kan verdim pozitifti 12. Gün tekrar vermemi söyledi doktorum sonuç yükselmişti

Bende 27 aralıkta oldum 2.ci asilamami..
6. Günüm daha..
Hiç belirtim yok gibi..
Bugün sadece adet olucakmisim gibi kasik agrim var.
Galiba yine tutmadı

Böle olumlu sonuçlar duyunca cok seviniyorum darısı bizlere inşallh

Bende 27 aralıkta oldum 2.ci asilamami..
6. Günüm daha..
Hiç belirtim yok gibi..
Bugün sadece adet olucakmisim gibi kasik agrim var.
Galiba yine tutmadı
Bende 27 Aralıkta oldum canım
Olumsuz düşünme benimde kasıklarım çok ağrıyo
İnşeAllah tutmuştur bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…