Benimde eşimde problem vardı sperm kalıtesi ve gözü kötüydü. Sperm yıkandıktan sonra 14 milyon kaldı ve şuna hamileyim çok şükürArkadaşlar hepinize merhabaeşimin sperm sonuçları pek iyi gelmedi. Bende henüz görünen bir sorun yok. Tabi hsg çekilmedi daha. Fakat size sorum şu, sadece eşinde problem olduğu için aşılama yaptıran oldu mu?
Benimde aşılama olduğum günden bu yana kasık ağrılarım bitmedi ayın 15 de oldum adet sancısı gibi sancım çok oldu oluyor moralim bozuldu ister istemez adet olcam diye ama çok şükür tuttu benim darısı başınıza inşallahMerhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum 4 yıldır evliyim cocuk sahibi olmak istiyorum ama olmadi bi sürü tedavi yontemi denedim bugune kadar en son bu ay aşılama yaptim bugun 10.günum ama korkuyorum sancim oluyor kasiklarimda batma ,sırt agrisi, bel agrisi hepsi var sizinde boyle olmusmuydu acaba boyle agri cekip hamile kalan oldu mu acaba tskrler insallah rabbim isteyen herkese basip eder☺☺☺
Aaa çok sevindim Hayrlı uğurlu olsun ilk aşılaman mıydı canm ve ilaç falan verdi mi doktorun sana neler yaptınBenimde aşılama olduğum günden bu yana kasık ağrılarım bitmedi ayın 15 de oldum adet sancısı gibi sancım çok oldu oluyor moralim bozuldu ister istemez adet olcam diye ama çok şükür tuttu benim darısı başınıza inşallah
Anladım canım. Peki sonuç ne oldu?Benim eşimde varikosel olduğu için aşılama oldum canım.
Ameliyat olduktan sonra bi değişiklik olmayınca doktorumuz yönlendirdi.
Yaaa çok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İlk aşılamada mı hamile kaldın?Benimde eşimde problem vardı sperm kalıtesi ve gözü kötüydü. Sperm yıkandıktan sonra 14 milyon kaldı ve şuna hamileyim çok şükür
Cok sevindim rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsinBenimde aşılama olduğum günden bu yana kasık ağrılarım bitmedi ayın 15 de oldum adet sancısı gibi sancım çok oldu oluyor moralim bozuldu ister istemez adet olcam diye ama çok şükür tuttu benim darısı başınıza inşallah
Aminn inşallahYaaa çok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İlk aşılamada mı hamile kaldın?
Darısı isteyen herkese nasip olsun hayırlısıylaAaa çok sevindim Hayrlı uğurlu olsun ilk aşılaman mıydı canm ve ilaç falan verdi mi doktorun sana neler yaptın
Çok şükür tuttuAnladım canım. Peki sonuç ne oldu?
canım ne gibi belirtilerin oldu aşılamadan sonra her gün mü yoksa belirli günler mi
Darısı isteyen herkese nasip olsun hayırlısıylailk aşılamamdı Progestan verdi sadece sonrasında bol bol dinlendim
Canm ne gibi belirtilerin oldu yada oldu mu belirti falanÇok şükür tuttu
Herhangi belirti olmadı açıkçası sadece göğüslerim ağrımaya başladı kaşık ağrıları belirtisimiydi yoksa aşılama nedeniylemi bilmiyorum ben dayanamadım 10. Günde kan verdim pozitifti 12. Gün tekrar vermemi söyledi doktorum sonuç yükselmiştiCanm ne gibi belirtilerin oldu yada oldu mu belirti falan
Böle olumlu sonuçlar duyunca cok seviniyorum darısı bizlere inşallhHerhangi belirti olmadı açıkçası sadece göğüslerim ağrımaya başladı kaşık ağrıları belirtisimiydi yoksa aşılama nedeniylemi bilmiyorum ben dayanamadım 10. Günde kan verdim pozitifti 12. Gün tekrar vermemi söyledi doktorum sonuç yükselmişti
Olumsuz düşünme iyi düşün iyi olsun canm psikoloji çok önemliBende 27 aralıkta oldum 2.ci asilamami..
6. Günüm daha..
Hiç belirtim yok gibi..
Bugün sadece adet olucakmisim gibi kasik agrim var.
Galiba yine tutmadı
Hayırlısı olsun cnmOlumsuz düşünme iyi düşün iyi olsun canm psikoloji çok önemli
İnşallh canm yeni yıl umut dolu güzelliklerle gelir inşallh bizlere zor Bi süreç Allah yardımcımız olsunHayırlısı olsun cnm
Nasibimizde varsa olucaktir..
Yeni yılda gelir miniklerimiz insallah
BeklemedeyimAnladım canım. Peki sonuç ne oldu?
Bende 27 Aralıkta oldum canımBende 27 aralıkta oldum 2.ci asilamami..
6. Günüm daha..
Hiç belirtim yok gibi..
Bugün sadece adet olucakmisim gibi kasik agrim var.
Galiba yine tutmadı
Inşallah cnm insallahİnşallh canm yeni yıl umut dolu güzelliklerle gelir inşallh bizlere zor Bi süreç Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?