- 11 Kasım 2019
- 54
- 16
- 8
- 34
Benimki de tutar inşeAllahİnşallah tutar hayırlısıylatuttu benim çok şükür
2 yumurtam vardı benimKızlar iyi akşamlar aşılama yapıldığında yumurtanız kaç mm di .benim 21.5 mm olmuş doktor çok büyümüş dedi çatlama iğnesi verdi aşılama diğer aya kaldı böyle yapılmaz dedi
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum 4 yıldır evliyim cocuk sahibi olmak istiyorum ama olmadi bi sürü tedavi yontemi denedim bugune kadar en son bu ay aşılama yaptim bugun 10.günum ama korkuyorum sancim oluyor kasiklarimda batma ,sırt agrisi, bel agrisi hepsi var sizinde boyle olmusmuydu acaba boyle agri cekip hamile kalan oldu mu acaba tskrler insallah rabbim isteyen herkese basip eder☺☺☺
Ben 2 ocakta yani perşembe günü 2.aşılamayı olacağım geçen ay ilk aşılamam kimyasal gebelikle sonuçlandı bakalım bu ay ne olacakKızlar mrb. 2.aşılama olupda bekleyen var mı ? Birde agrılar nasıl?
Benim eşimde varikosel olduğu için aşılama oldum canım.Arkadaşlar hepinize merhabaeşimin sperm sonuçları pek iyi gelmedi. Bende henüz görünen bir sorun yok. Tabi hsg çekilmedi daha. Fakat size sorum şu, sadece eşinde problem olduğu için aşılama yaptıran oldu mu?
Salı akşam adet olup perşembe günü gitmiştim canım ben.Kızlar bu ay aşılamaya başlıycam. Bugün adet günüm. Peçete de bir iki damla ama varla yok arası kan gördüm. Bugün Arada sarımsı bazen şefaf bazen krem gibi akıntı geliyor ara ara yarın 2. Günüm sayılır mı yoksa Perşembe mi gideyim doktora.
Ben de ilk aşılamamı 7gün önce oldum ama benim göğüslerimde ağrı ya da şişlik yok.bu belirtiler olmadığına göre tutmamıştır dimiInsallah tutmustur benimde ayni göğüslerim şiş rabbim utandirmasin insllh gercekten cok aci çektim rabbim unuturracak mutluluklar versin herkese
Hiç. Üzülme canm o belirtiler yoksa tutmayacak anlamına gelmıyo benm de arkadaşimda hiç bir belirti yoktu ama tuttu aşılaması böle düşünüp strese girme farklılık gösterebiliyor Bn de bugün yaptrdıım aşılama hayrlısı bakalımBen de ilk aşılamamı 7gün önce oldum ama benim göğüslerimde ağrı ya da şişlik yok.bu belirtiler olmadığına göre tutmamıştır dimi
öyle düşünmeye bende başladım niye diyeceksin çünkü ağrılarım ilk zaman çok vardı göğsüme hiç dokunamıyorsum bugün 9. gün şimdi yok gibi ama konuştuğum bir kaç kişi aynen farklılık gösterebilir diyor ve moralimizi yüksek tutalım inşallah tutar bizimde inşallahhhhBen de ilk aşılamamı 7gün önce oldum ama benim göğüslerimde ağrı ya da şişlik yok.bu belirtiler olmadığına göre tutmamıştır dimi
Allah yardımcın olsun senin de inşallah bebeğine kavuşursunHiç. Üzülme canm o belirtiler yoksa tutmayacak anlamına gelmıyo benm de arkadaşimda hiç bir belirti yoktu ama tuttu aşılaması böle düşünüp strese girme farklılık gösterebiliyor Bn de bugün yaptrdıım aşılama hayrlısı bakalım
Offff inşallah ya inşallahöyle düşünmeye bende başladım niye diyeceksin çünkü ağrılarım ilk zaman çok vardı göğsüme hiç dokunamıyorsum bugün 9. gün şimdi yok gibi ama konuştuğum bir kaç kişi aynen farklılık gösterebilir diyor ve moralimizi yüksek tutalım inşallah tutar bizimde inşallahhhh
Amin canm çok saolAllah yardımcın olsun senin de inşallah bebeğine kavuşursunBeklemek ne zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?