Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar bugün 1 hafta oldu aşılama olalı
acaba bir belirti olması için erken mi yada yaşayan var mı aramızda

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum 4 yıldır evliyim cocuk sahibi olmak istiyorum ama olmadi bi sürü tedavi yontemi denedim bugune kadar en son bu ay aşılama yaptim bugun 10.günum ama korkuyorum sancim oluyor kasiklarimda batma ,sırt agrisi, bel agrisi hepsi var sizinde boyle olmusmuydu acaba boyle agri cekip hamile kalan oldu mu acaba tskrler insallah rabbim isteyen herkese basip eder☺☺☺

benimde bir hafta oluyor yapalı ve aynı şikayetler devam ediyor göğüslerimde çok şiş ve hassas inşallah tutmuştur bizimkide

Insallah tutmustur benimde ayni göğüslerim şiş rabbim utandirmasin insllh gercekten cok aci çektim rabbim unuturracak mutluluklar versin herkese

Arkadaşlar hepinize merhaba eşimin sperm sonuçları pek iyi gelmedi. Bende henüz görünen bir sorun yok. Tabi hsg çekilmedi daha. Fakat size sorum şu, sadece eşinde problem olduğu için aşılama yaptıran oldu mu?

Kızlar bu ay aşılamaya başlıycam. Bugün adet günüm. Peçete de bir iki damla ama varla yok arası kan gördüm. Bugün Arada sarımsı bazen şefaf bazen krem gibi akıntı geliyor ara ara yarın 2. Günüm sayılır mı yoksa Perşembe mi gideyim doktora.

Benim eşimde varikosel olduğu için aşılama oldum canım.
Ameliyat olduktan sonra bi değişiklik olmayınca doktorumuz yönlendirdi.

Salı akşam adet olup perşembe günü gitmiştim canım ben.

Insallah tutmustur benimde ayni göğüslerim şiş rabbim utandirmasin insllh gercekten cok aci çektim rabbim unuturracak mutluluklar versin herkese
Ben de ilk aşılamamı 7gün önce oldum ama benim göğüslerimde ağrı ya da şişlik yok.bu belirtiler olmadığına göre tutmamıştır dimi

Ben de ilk aşılamamı 7gün önce oldum ama benim göğüslerimde ağrı ya da şişlik yok.bu belirtiler olmadığına göre tutmamıştır dimi
Hiç. Üzülme canm o belirtiler yoksa tutmayacak anlamına gelmıyo benm de arkadaşimda hiç bir belirti yoktu ama tuttu aşılaması böle düşünüp strese girme farklılık gösterebiliyor Bn de bugün yaptrdıım aşılama hayrlısı bakalım

öyle düşünmeye bende başladım niye diyeceksin çünkü ağrılarım ilk zaman çok vardı göğsüme hiç dokunamıyorsum bugün 9. gün şimdi yok gibi ama konuştuğum bir kaç kişi aynen farklılık gösterebilir diyor ve moralimizi yüksek tutalım inşallah tutar bizimde inşallahhhh

Allah yardımcın olsun senin de inşallah bebeğine kavuşursun Beklemek ne zor

Offff inşallah ya inşallah

Kızlar dün yaptrmıştım aşılama ama ara ara öksürük tutuyo ne yapayım sizce ya

Belirtiler yok diye olmiycak anlamina gelmez velki belirti yasiyanlar da tutmadi bilemeyiz insllh herkese nasip eder Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…