InsaAllah insaAllah acaba normal mi sordunuz mu doktora idrarda yanma yi benim 2 tane yumurtam geliştir sağlı sollu çatlamadıydı aşılama günü bidaha catlatma yapıldı ben gibi inatçı cıktı yumoslaramin inşallah güzel haberler veririz valla çok ağrım var herkeste farklı oluyor herhalde idrara bile çıkarken acı oluyor sizin kaç yumurtanız vardı bu arada ben pcoluyum 4 adet yumurtam gelişti ve çatlattık
Amın canım ya InsaAllah rabbim nasip etmiştir bana bugünü saymazsak 8 gunum kaldıyanma değil kasık ağrısıdır yarın ilk işim o olacak inşallah gerek kalmadan geçergerçekten mi inşallah başarılı olmuştur
inşallah inşallahAmın canım ya InsaAllah rabbim nasip etmiştir bana bugünü saymazsak 8 gunum kaldı
Agrim biraz biraz oldu adet baslar gibi hafif ama sanirim catlama ignesinin etkiside vardi. Bugun 2.gunum hic biseyim yok suan ne agri ne sızı beklemedeyimmerhaba bende bugün oldum ağrınız var mı
benimde bugün ikinci günüm çok az kanamam oldu çok şükür devamı gelmedi ve dünkü ağrılarım geçtiAgrim biraz biraz oldu adet baslar gibi hafif ama sanirim catlama ignesinin etkiside vardi. Bugun 2.gunum hic biseyim yok suan ne agri ne sızı beklemedeyim
Ben kullanıyorumProgestan kullanan varmı aşılama sonrası.
Günlük kaç adet alıyorsun birde oral mi yoksa vajinadan miBen kullanıyorum
sabah akşam kullanıyorum vajen olarakProgestan kullanan varmı aşılama sonrası.
gözünüz aydın çok sevindim inşallah bizlerde bu güzel haberi veririzKızlar merhaba bende 10 gün önce aşılama yaptırdım dün idrar testi yaptım dayanamayıp negatif çıktı. Moralim bozuldu dr gittik bugün kanda pozitif çıktı çok şükür ilk aşılamamdı bu. Allah isteyen herkese nasip etsiniyi şeyler düşünün umutsuz olmayın
Asilamadan 2 gun sonra baslamami soyledi doktor. Fitil seklinde sabah aksam kullaniyorum. 2 gun once asilama oldu. Bugun basladim progestanaProgestan kullanan varmı aşılama sonrası.
O kadar zor geçti ki, hiç okumamıştım internetten korkmamak için belki insanlar olumsuz şeyler yazmıştır diye. Doktorum da çok kolay bi işlem deyince rahatladım ama çok zorlandı doktorum benim rahim ağzı kapalıymış. Başka doktorlar çağrıldı ben ağlaya ağlaya bi hal oldum. Tabi bu benimle alakalı bi durum rahim ağzında sıkıntı olmasaydı hemencecik bitecekti belki. Ama bi daha asssla yaptırmam direk tüp bebeğe yöneleceğim zaten doktorum da öyle dedi inşallah gerek kalmaz çektiğim acıya ağrıya değmiştir :) 1 gün gecikti adetim ama hiç belli olmuyor benim mevzular bi kaç gün daha bekliyorum
Vajinadan kullanıyorum sabah akşam biraz zorlandım kullanırken ama alıştımGünlük kaç adet alıyorsun birde oral mi yoksa vajinadan mi
Aminn inşallah beklemek zor bir süreç çok ağrım oldu oluyor çok umutsuzluğa kapıldım ama çok şükürgözünüz aydın çok sevindim inşallah bizlerde bu güzel haberi veririz
Bana doktorum 3 gün ağızdan sonraki günler vajinadan al dedi bende oyle yapıyorum ama geri geliyor bi satten sonraVajinadan kullanıyorum sabah akşam biraz zorlandım kullanırken ama alıştım
Kullandigim zamn geri geliyor musabah akşam kullanıyorum vajen olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?