Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
InsaAllah insaAllah acaba normal mi sordunuz mu doktora idrarda yanma yi benim 2 tane yumurtam geliştir sağlı sollu çatlamadıydı aşılama günü bidaha catlatma yapıldı ben gibi inatçı cıktı yumoslar

yanma değil kasık ağrısıdır yarın ilk işim o olacak inşallah gerek kalmadan geçer gerçekten mi inşallah başarılı olmuştur

Agrim biraz biraz oldu adet baslar gibi hafif ama sanirim catlama ignesinin etkiside vardi. Bugun 2.gunum hic biseyim yok suan ne agri ne sızı beklemedeyim
benimde bugün ikinci günüm çok az kanamam oldu çok şükür devamı gelmedi ve dünkü ağrılarım geçti

Kızlar merhaba bende 10 gün önce aşılama yaptırdım dün idrar testi yaptım dayanamayıp negatif çıktı. Moralim bozuldu dr gittik bugün kanda pozitif çıktı çok şükür ilk aşılamamdı bu. Allah isteyen herkese nasip etsin iyi şeyler düşünün umutsuz olmayın

gözünüz aydın çok sevindim inşallah bizlerde bu güzel haberi veririz

Canım ben de aynı sorunu yaşadım ve çok çok zor oldu seni anlıyorum ben de ayın 19 da aşılama mı oldum ilk aşılamam herhangi bir problemimiz yoktu taki aşılama günü dayanılması zor şekilde bir aşılama olana kadar benım de rahim agzım kapalıydı çok zor oldu işlh bu kadar acıya emeğe tutar yoksa ben de 2.aşılamayı düşünemem bile bile bu şekilde olacağını yaptıramam ben de sorun ben mı çok nazlıyım yoksa herkesin mi boyle diye ama nadir bizim gibş olur muş normal de acısız bir işlem denildi bana da hakkımızda hepimizin hayırlısı arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…