Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah canım benim benimde hala ağrılarım oluyor korkma içini ferah tut inşallah seninkide tutunuyordur

Kızlar aşılamanin 4. Günündeyim bugün sadece sol kasigim da batma lar oluyor ve hic akintim yok sadece idrarim biraz kotu kokuyor bunlar belirti mi

Bende 27 aralıkta oldum 2.ci asilamami..
6. Günüm daha..
Hiç belirtim yok gibi..
Bugün sadece adet olucakmisim gibi kasik agrim var.
Galiba yine tutmadı
Merhaba canım seninle aynı gün olmuşuz bugün bele vuran kasık ağrım var adet olacak gibi. Sende de var mı ağrı.

B berfubarin inşllh bizlerde o mücizeyi yaşarız hayrlısıyla rabbim kucağına almayı nasip eylesin inşllh. Kızlar bnm 8. Günüm aşılamada uyandım uyanalı sanki adet Olcam ya aynı adet sancım var. Strese sokuyo bni ya
inşallah canım benim benimde hala ağrılarım oluyor korkma içini ferah tut inşallah seninkide tutunuyordur
Ay inşallh canm ya seninde inşallh ağrıların geçer kuzum

Arkadaslar bugun ikinci aşilama ucin ilk adimi attim önden ilac tedavisine basladim rabbim kimseyi utandirmasin ve kucagini bos birakmasin dualarinizda esirgemeyin lutfen

Merhaba canım seninle aynı gün olmuşuz bugün bele vuran kasık ağrım var adet olacak gibi. Sende de var mı ağrı.
Hayırlısı olur hakkında insallah cnm
Ben dün test yaptım negatifti..
Cuma günü test günüm
Adet belirtilerim var sadece

Arkadaslar bugun ikinci aşilama ucin ilk adimi attim önden ilac tedavisine basladim rabbim kimseyi utandirmasin ve kucagini bos birakmasin dualarinizda esirgemeyin lutfen
Amin kuzum hayrlısıyla inşallh rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ilk aşılamadan sonra ara verdin mi canm yoksa geçen ay mı aşılama yaptrmıştn sen hatırladığım kadarıyla

Amin kuzum hayrlısıyla inşallh rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ilk aşılamadan sonra ara verdin mi canm yoksa geçen ay mı aşılama yaptrmıştn sen hatırladığım kadarıyla
Evet canim gecen ay yapmistim doktor ara verme dedi devam etti onun icin tekrar basladik insllh bu sefer tutar herkesin
Rabbim gonlune gore versin

Amiin... inşaallah hayırlı sonuçlar alırsın canım moraline ve beslenmene çok dikkat et. Ama özellikle de kendine çok dikkat et, vaktiyse Allah nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…