Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Peki sen daha hsg cektirmedin mi
Ben henüz hsg de çektirmedim. Aşılama da yaptırmadım. Önümüzdeki aylarda başlayacağım hepsine eşimin sperm sonuçlarının 2 hafta arayla tekrarlanmasını istedi doktoru. Onun sonuçlarına göre hareket edeceğim.

Hakkinizda hayirlisi insllh ümidini kaybetme daha çok erken belkide kendimizi üzüyoruz ama zamani geldiginde bosuna üzülüyorduk deriz bilemeyiz hersey nasip Allah buyuk obdan ümit kesilmez...yaw başkasini teselli etmek cok kolay keske aynisina kendimi de inandirsam

Kizlar asilama hangi durumlarda daha çok tutuyor bilgisi olan var mi

Merhaba arkadaşlar daha önce aşılamamın tuttuğunu yazmıştım.Bir hafta önce ultrasondan baktı dr bebeğimiz göründü sıkıntı yoktu bugün için tekrar gelmememizi söylemişti gittik ve 3 üz hamile olduğumu öğrendik dr şok biz şok aşılama sonrası cinsel ilişkide 2 yumurta daha döllenmiş yani diyeceğim durmak yok yola devam üstelik sadece 1 kez birlikte olmuştuk bekleyen isteyen herkese Rabbim tez zamanda bu mutluluğu yaşatsın

Ne kadar güzel yaaa
Gözünüz aydın çok sevindim
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşeAllah bebişlerinizi

ay çok sevindim hayirli olsun darisi basimiza ay sureci anlatsana çok heyecanlandım

Yaaa çok sevindim senin adına Allah kucağına almayı nasip etsin kalp atışlarını duydunuz mu?

Evet canim gecen ay yapmistim doktor ara verme dedi devam etti onun icin tekrar basladik insllh bu sefer tutar herkesin
Rabbim gonlune gore versin
Stres yapma hiç oluruna bırak beslenmene dikkat et hep pozitif düşün canm hayrlısıyla olacak hep böle düşün rabbim yardımcımız olsun Hayrlı Olsun canm

Tebrik ederim canim aşilamanin tutugunda çogul olduğunu duymustum

p
amin canım benim hepimize inşallah naptın bugün salı kan vermedin mi
ya ben kan vermedim cunku burda acil durumlarda ancak hastaneye gidip kan verip ayni gun sonuc alabilirsin. Acil durum olmadigi icin aile hekimine gidicemki kan vereyim. Sonucta 1-2 gunu buluyor cikmasi. O sonucu bekleyene kadar doktorumun dedigi gunde tekrar test yapip tup bebek merkezine gidicem orda zaten yine kanda bakip ultrason yapiyorlar. Uzun lafin kisasi elimde 2 adet erken gebelik testi var. Birini uyumadan yapicam duruma gore otekinide sabah yaparim cumada insallah cagirirlar beni kontrole. Varsa daha net cikar diye dusunuyorum test

Ya ne kadar güzel maşallh ya ay nasıl mutlu oldum rabbim sağlıkla Kucağına almayı nasip etsin. Çok güzel bişi yaaa. Ay içimden dedim keşke bizde beraber olsaydık eşimle. Doktorum isteğine bağlı dedi ama ağrım vardı olmadı beraberlik. Kaçırdık 3üz 4 üzeri ozman

Kızlar aşılaması tutanlar rica ediyorum cevap versin aşılamadan sonra sonucu görene kadar günlük gelen akıntınız sarımsı yoksa beyazmsı şeffaf mı geliodu?? Ve kaçıncı gün yerleşme lekesi dedikleri kahverengi leke geldi

Canim asilamanin 2.gununden itibaren sabah aksam progestan fitil kullaniyorum ben oda akinti yapiyor o yuzden akinti hakkinda bisey diyemem. Yerlesme kanamasi yasamadim. Asilamanin 12.gunu silik positif gordum.

Canim asilamanin 2.gununden itibaren sabah aksam progestan fitil kullaniyorum ben oda akinti yapiyor o yuzden akinti hakkinda bisey diyemem. Yerlesme kanamasi yasamadim. Asilamanin 12.gunu silik positif gordum.
neguzel tutmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…