- 14 Kasım 2017
- 924
- 818
- 103
Fitil beyaz kuuzm YA enfeksiyon mu vardr acaba ay aşılama beni bitirdi sorular sorularCanım enfeksiyon olmasın? Ya da senin fitilin rengi belki biraz sarımsıdır
Canını sıkma hiç canm sabaha yap bide güven olmaz her teste Bi de sabaha dene hayrlısıyla olumlu olcak inşallhHic yok ya.. Aklimi karistiran 12.gun positif cikmasi sonra negatif olmasi.. Ignenin etkisi kalmamistir heralde yada aksam yaptigim icin belki cikmadi. Elimde 1 tane daha var sabah tekrarlicam artik hayirlisi ne yapim
Bende muhtemelen aşılama yaptırınca senin gibi olacamFitil beyaz kuuzm YA enfeksiyon mu vardr acaba ay aşılama beni bitirdi sorular sorular
Sabah haberlerini bekliyoruzHic yok ya.. Aklimi karistiran 12.gun positif cikmasi sonra negatif olmasi.. Ignenin etkisi kalmamistir heralde yada aksam yaptigim icin belki cikmadi. Elimde 1 tane daha var sabah tekrarlicam artik hayirlisi ne yapim
P PastapastapastaKizlar malesef sabahki testimde negatif. Demekki asilamanin 12.gunu ignenin etkisi gecmemis oluyor ki positifi gördüm. Doktora gidip buyuk ihtimalle 2.asilama icin konusucaz hayirlisi
Canm bnm normal aşılamadan önceki akıntım beyaz bazı dönemler de sarıya yakın olurdu. Ama işte sorun fitilimin kar beyazı haliyken vücudumun onu sarıya çevirmesiBende muhtemelen aşılama yaptırınca senin gibi olacamdaha önce var mıydı akıntın? Bu arada bazı fitiller beyaz oluyor ama akıntısı sarımsı oluyor. Gynomax kullanmıştım onda öyleydi mesela. Bekleyince renk değiştiriyor olabilir ya da senin vücut salgının rengini değiştiriyor da olabilir kaçıncı günün bugün?
Canim bugun benim asilamanin 16.gunu dahadami cikmasin sonucP PastapastapastaPukeleka canlar stres yapmayın hemn üzülmeyin Bi kendinize gelin. Testlere kafa yormayın lütfen hele Bi 14 olsun Bi kan testi verin ya. Testler yüzde yüz doğru sonuçlar çıkarmıyor ki moralinizi hiç bozmayın kızlar
Canm Bn 12.günü sandım 16. Günü olsun adet olmadın sonuçta sen doktora gt ve kan ver belki geç döllendi bellı olmaz canm iyi tarafından bakalım olaya canını sıkma lütfen en iyisi yinede kan vermekCanim bugun benim asilamanin 16.gunu dahadami cikmasin sonuccuma gunu doktora gidimde ultrason yapsin kan alsin
Bu zamana kadar belli olurdu ama yaaP PastapastapastaPukeleka canlar stres yapmayın hemn üzülmeyin Bi kendinize gelin. Testlere kafa yormayın lütfen hele Bi 14 olsun Bi kan testi verin ya. Testler yüzde yüz doğru sonuçlar çıkarmıyor ki moralinizi hiç bozmayın kızlar
Evet doktora gitmek en iyisi.. Progestan fitil kullaniyorum o yuzden adet göremem zatenCanm Bn 12.günü sandım 16. Günü olsun adet olmadın sonuçta sen doktora gt ve kan ver belki geç döllendi bellı olmaz canm iyi tarafından bakalım olaya canını sıkma lütfen en iyisi yinede kan vermek
Yapma modunu düşürme canm bak ben çoğu insanda gördüm 15 nde teste negatif çıkıp daha sonra kanda pozitif gören inşallh seninde öle olur gönlüm pozitif görmekten yana herkesin. Bi kendine gel ve kan ver üzülme rabbim bekletiyorsa ya güzelleştirıodur ya hayrsızdrBu zamana kadar belli olurdu ama yaa
Yine de cuma günü kan vericem bakalım
Hiç ümidim kalmadı
En iyisi canm aynen bak Bi toparlan üzülme ve doktora gt bakalım ne olcak sonuçEvet doktora gitmek en iyisi.. Progestan fitil kullaniyorum o yuzden adet göremem zaten
İnşeAllah canım yaaaYapma modunu düşürme canm bak ben çoğu insanda gördüm 15 nde teste negatif çıkıp daha sonra kanda pozitif gören inşallh seninde öle olur gönlüm pozitif görmekten yana herkesin. Bi kendine gel ve kan ver üzülme rabbim bekletiyorsa ya güzelleştirıodur ya hayrsızdr
Ne demek hepimiz imtihandayız ve bu imtihanda hepimizin sıkıntısı aynı. Senden de Allah razı olsun canm kalbini ferah tut lütfenİnşeAllah canım yaaa
Allah razı olsun senden
İnsan biraz moral buluyo böyle şeyler duyunca
Canim seni üzmek istemem insllh hamilesindir benimde 16 inci gunde adet oldum ilaclarin etkisi dedi doktor ilaclar bittigin gibi adet oldum ama insalhh seninki geç döllenmistir ve hamilesindir ümidini kaybetmeKizlar malesef sabahki testimde negatif. Demekki asilamanin 12.gunu ignenin etkisi gecmemis oluyor ki positifi gördüm. Doktora gidip buyuk ihtimalle 2.asilama icin konusucaz hayirlisi
Canim az once doktorumu arayip sordum. Dedimki asilamanin 12.gunu testim positif cikti ignenin etkisimidir. Hayir igneden gelemez dedi. Iyi peki sonraki testlerim negatif cikti dedim. (acaba baska testmi kullansaydim) Sonra kizdi bana dedi plana gore senin test gunun 11 ocak. Sen cok erken yapmissin dedi. Cok gorduk oyle negatif testler kanda positif cikan dedi. Sonra 11 ocakta evde kendin test yap pazarteside kan ver dedi.. Şaştım kaldim telefonda. Ama yinede pek umudum yok....Canim seni üzmek istemem insllh hamilesindir benimde 16 inci gunde adet oldum ilaclarin etkisi dedi doktor ilaclar bittigin gibi adet oldum ama insalhh seninki geç döllenmistir ve hamilesindir ümidini kaybetme
Ben sana ne dedim ya işte kızmış gördün mü ümidini kaybetme Allah yeterki ol desin canm lütfen psikoloji etkilio bak hep olumlu düşün atabilirsem bişi atcam bak ona BiCanim az once doktorumu arayip sordum. Dedimki asilamanin 12.gunu testim positif cikti ignenin etkisimidir. Hayir igneden gelemez dedi. Iyi peki sonraki testlerim negatif cikti dedim. (acaba baska testmi kullansaydim) Sonra kizdi bana dedi plana gore senin test gunun 11 ocak. Sen cok erken yapmissin dedi. Cok gorduk oyle negatif testler kanda positif cikan dedi. Sonra 11 ocakta evde kendin test yap pazarteside kan ver dedi.. Şaştım kaldim telefonda. Ama yinede pek umudum yok....
Canim az once doktorumu arayip sordum. Dedimki asilamanin 12.gunu testim positif cikti ignenin etkisimidir. Hayir igneden gelemez dedi. Iyi peki sonraki testlerim negatif cikti dedim. (acaba baska testmi kullansaydim) Sonra kizdi bana dedi plana gore senin test gunun 11 ocak. Sen cok erken yapmissin dedi. Cok gorduk oyle negatif testler kanda positif cikan dedi. Sonra 11 ocakta evde kendin test yap pazarteside kan ver dedi.. Şaştım kaldim telefonda. Ama yinede pek umudum yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?